Повезане вести

Јелена Гербец ИЗВАДИЛА СИЛИКОНЕ из груди: Нисмо се разумели

Јелена Гербец ИЗВАДИЛА СИЛИКОНЕ из груди: Нисмо се разумели

Свет & Скандал пре 10 сати
Певачица Јелена Гербец горко се покајала због операције уградње силикона. Иако је желела само да врати природни волумен који је изгубила услед напорних тренинга, крајњим резултатом била је изузетно незадовољна. – Ја сам… »
Горко зажалила због увећања груди: Певачица ставила силиконе, па их брже-боље извадила

Горко зажалила због увећања груди: Певачица ставила силиконе, па их брже-боље извадила

Телеграф пре 9 сати
Певачица Јелена Гербец горко је зажалила због одлуке да оде под нож. Жеља за већим деколтеом претворила се у праву агонију јер крајњим резултатом уопште није била задовољна. Како сама признаје, са доктором се очигледно није… »
"Ставила сам силиконе, па сам их извадила" Српска певачица се горко покајала због операције груди: "Ја не знам шта је мени"

"Ставила сам силиконе, па сам их извадила" Српска певачица се горко покајала због операције груди: "Ја не знам шта је мени"

Блиц пре 11 сати
Истиче да се никада није облачила провокативно нити истицала груди док је имала силиконе. Наводи да се није добро разумела са доктором и да је једва чекала да извади импланте. Певачица Јелена Гербец горко се покајала због… »

Вести дана »