Povezane vesti

"Volela bih da postanem baka": Viki Miljković progovorila o prinovi u porodici

"Volela bih da postanem baka": Viki Miljković progovorila o prinovi u porodici

Telegraf pre 2 sata
Viki Miljković nastupila je večeras na festivalu "Dragi Bravo" u Beogradu. Pred pripadnicima sedme sile dotakla se Desingerice, sa kojim je u žiriju "Pinkovih zvezda", ali i svojih planova. - Nisam preplanula, tek se spremam da idem na odmor. Ovo je moje… »
"Hoću da postanem baka, ali sin prvo mora da mi ispuni jednu želju" Viki o lepim vestima u Cecinoj porodici - pecnula…

"Hoću da postanem baka, ali sin prvo mora da mi ispuni jednu želju" Viki o lepim vestima u Cecinoj porodici - pecnula…

Blic pre 3 sata
Pohvalila je saradnju sa članovima žirija i otvorena je za nove učesnike poput Dare Bubamare. Izrazila je želju da postane baka u budućnosti, ali uz jedan uslov. Viki Miljković nastupila je večeras na festivalu "Dragi Bravo" u Beogradu. Pred pripadnicima… »
Viki Miljković progovorila o Karleuši i Dušku! Otkrila da li stiže na veliko slavlje, pa priznala: "Drago mi je"

Viki Miljković progovorila o Karleuši i Dušku! Otkrila da li stiže na veliko slavlje, pa priznala: "Drago mi je"

Kurir pre 3 sata
Viki Miljković pojavila se raspoložena na festivalu "Dragi Bravo", gde je pred publikom priredila atmosferu za pamćenje. Pevačica nije krila zadovoljstvo što se ponovo druži sa publikom nakon nekoliko godina pauze. "Srećna sam što smo ponovo zajedno i… »

Vesti dana »