Povezane vesti

„Uđe na telefon i svađa se“: Dobrić otkrio šta je bivši košarkaš Zvezde radio zbog komentara navijača, pa se dotakao i…

„Uđe na telefon i svađa se“: Dobrić otkrio šta je bivši košarkaš Zvezde radio zbog komentara navijača, pa se dotakao i…

Hot sport pre 45 minuta
Dobrić je govorio o porukama koje profesionalni sportisti dobijaju na društvenim mrežama i otkrio kako su na njih reagovali njegovi bivši saigrač! Ognjen Dobrić otvorio je jednu od tema o kojoj se u sportu često govori tek kada stvari odu predaleko –… »
Legendarni Duci Simonović otkrio da su Zvezdu poistovećivali sa Srbijom, pa otvorio staru ranu: „U Jazinama me je navijač ujeo…

Legendarni Duci Simonović otkrio da su Zvezdu poistovećivali sa Srbijom, pa otvorio staru ranu: „U Jazinama me je navijač ujeo…

Hot sport pre 20 minuta
Legenda Crvene zvezde, Duci Simonović, prisetila se gostovanja u nekadašnjoj Jugoslaviji i otkrila kakvim su pritiscima igrači bili izloženi! Ljubodrag Duci Simonović prisetio se jednog potpuno drugačijeg vremena jugoslovenske košarke i gostovanja koja… »
Duci Simonović: "Zvezdu su poistovećivali sa Srbima, svuda su nam vikali da smo cigani"

Duci Simonović: "Zvezdu su poistovećivali sa Srbima, svuda su nam vikali da smo cigani"

Mondo pre 2 sata
Jedan od najboljih košarkaša u istoriji Crvene zvezde Ljubodrag Duci Simonović govorio je u svom novom intervjuu o tome kakva su bila gostovanja kada je on nastupao za Crvenu zvezdu. Ponikao je u ekipi Sloge iz Kraljeva 1965. godine, a za Crvenu zvezdu… »
"Ima igrača koji se svađaju sa navijačima": Dobrić otkrio koga najviše pogađaju negativni komentari

"Ima igrača koji se svađaju sa navijačima": Dobrić otkrio koga najviše pogađaju negativni komentari

Nova pre 3 sata
Kapiten Crvene zvezde i srpski reprezentativac Ognjen Dobrić govorio je o neprijatnim porukama i lošim komentarima koje profesionalni sportisti svakodnevno dobijaju na društvenim mrežama. Dobrić je otkrio da takve reakcije navijača pojedine igrače umeju… »
Ognjen Dobrić: "To sam prvi put video, uđe na telefon i svađa se sa rendom likom"

Ognjen Dobrić: "To sam prvi put video, uđe na telefon i svađa se sa rendom likom"

Mondo pre 3 sata
Reprezentativac Srbije i kapiten Crvene zvezde Ognjen Dobrić istakao je gostujući u emisiji "6.75 range" da svakakve poruke dobijaju profesionalni sportisti. Istakao je da to nekoga i pogađa, a istakao je dvojicu igrača za koje je video da ih takvi… »

Vesti dana »