Povezane vesti
„Uđe na telefon i svađa se“: Dobrić otkrio šta je bivši košarkaš Zvezde radio zbog komentara navijača, pa se dotakao i…
Hot sport pre 45 minuta
Dobrić je govorio o porukama koje profesionalni sportisti dobijaju na društvenim mrežama i otkrio kako su na njih reagovali njegovi bivši saigrač! Ognjen Dobrić otvorio je jednu od tema o kojoj se u sportu često govori tek kada stvari odu predaleko –… »
Legendarni Duci Simonović otkrio da su Zvezdu poistovećivali sa Srbijom, pa otvorio staru ranu: „U Jazinama me je navijač ujeo…
Hot sport pre 20 minuta
Legenda Crvene zvezde, Duci Simonović, prisetila se gostovanja u nekadašnjoj Jugoslaviji i otkrila kakvim su pritiscima igrači bili izloženi! Ljubodrag Duci Simonović prisetio se jednog potpuno drugačijeg vremena jugoslovenske košarke i gostovanja koja… »
Duci Simonović: "Zvezdu su poistovećivali sa Srbima, svuda su nam vikali da smo cigani"
Mondo pre 2 sata
Jedan od najboljih košarkaša u istoriji Crvene zvezde Ljubodrag Duci Simonović govorio je u svom novom intervjuu o tome kakva su bila gostovanja kada je on nastupao za Crvenu zvezdu. Ponikao je u ekipi Sloge iz Kraljeva 1965. godine, a za Crvenu zvezdu… »
"Ima igrača koji se svađaju sa navijačima": Dobrić otkrio koga najviše pogađaju negativni komentari
Nova pre 3 sata
Kapiten Crvene zvezde i srpski reprezentativac Ognjen Dobrić govorio je o neprijatnim porukama i lošim komentarima koje profesionalni sportisti svakodnevno dobijaju na društvenim mrežama. Dobrić je otkrio da takve reakcije navijača pojedine igrače umeju… »
Ognjen Dobrić: "To sam prvi put video, uđe na telefon i svađa se sa rendom likom"
Mondo pre 3 sata
Reprezentativac Srbije i kapiten Crvene zvezde Ognjen Dobrić istakao je gostujući u emisiji "6.75 range" da svakakve poruke dobijaju profesionalni sportisti. Istakao je da to nekoga i pogađa, a istakao je dvojicu igrača za koje je video da ih takvi… »
Vesti dana »
Vučić: Mi smo velesila u gašenju požara, naši helikopteri bolji od onih koje smo dobili od Evrope
N1 Info pre 24 minutajoš 33 povezane
Upozorenje zbog visokih temperatura, naročito na jugu Srbije
Jug press pre 40 minutajoš 28 povezanih
Tramp proglasio Ormuz novom američkom teritorijom; Teheran oštro reagovao na najavu novih sankcija SAD
RTS pre 10 minutajoš 24 povezane
Užas na konjičkim trkama kod Bileće: Automobilom se zaleto u publiku
Vreme pre 1 satjoš 12 povezanih