Povezane vesti
(BLOG) Situacija u Deliblatskoj peščari stabilna, ali teška, Vučić tvrdi da pomoć nije zatražena prekasno
N1 Info pre 1 sat
Borba sa vatrom na više lokacija u Srbiji se nastavlja, a prema informacijama iz MUP-a Srbije u gašenju požara angažovani su svi raspoloživi kapaciteti. Najteže je i dalje u Deliblatskoj peščari. U Deliblatskoj peščari, gde požar bukti već više od mesec… »
'Mi smo velesila u gašenju požara': Vučić u Deliblatskoj peščari
BBC News pre 52 minuta
Posle ruskog aviona 'Iljušin', u Srbiju u pomoć stižu i vatrogasne snage iz EU. Mnogi se pitaju: 'Zašto je vlast čekala toliko da bi zvala u pomoć?'. Vučić leteo helikopterom iznad ugroženog rezervata. Dok i dalje traje borba da se ugasi požar u… »
Vučić: Mi smo velesila u gašenju požara, naši helikopteri bolji od onih koje smo dobili od Evrope
Glas Zaječara pre 47 minuta
Predsednik države Aleksandar Vučić ocenio je danas da je Srbija proporcionalno svojoj veličini evropska velesila kada je reč o opremljenosti letelicama koje se koriste za gašenje požara. "Što se tiče oruđa i opreme, mi smo evropski gigant. Helikopteri… »
‘Mi smo velesila u gašenju požara’: Vučić u Deliblatskoj peščari
Danas pre 48 minuta
Dok i dalje traje borba da se ugasi požar u Deliblatskoj peščari, predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da „stanovništvo nije bilo ugroženo ni jednog sekunda“. Vučić je najpre helikopterom obišao ugrožen veliki prirodni rezervat, ocenivši da su… »
‘Mi smo velesila u gašenju požara’: Vučić u Deliblatskoj peščari
Južne vesti pre 42 minuta
Reuters/Đorđe Kojadinović Helikopteri iz evropske vatrogasne flote zahvataju vodu kojom gase požar u Deliblatskoj peščari Dok i dalje traje borba da se ugasi požar u Deliblatskoj peščari, predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da „stanovništvo nije bilo… »
Vučić: Mi smo velesila u gašenju požara, naši helikopteri bolji od onih koje smo dobili od Evrope
In medija pre 57 minuta
Predsednik države Aleksandar Vučić ocenio je danas da je Srbija proporcionalno svojoj veličini evropska velesila kada je reč o opremljenosti letelicama koje se koriste za gašenje požara. -Što se tiče oruđa i opreme, mi smo evropski gigant. Helikopteri… »
Gašenje požara u Srbiji raspalilo vatru geopolitike
BBC News pre 1 sat
Koga su vlasti u Beogradu, kojima je proklamovani cilj članstvo u Evropskoj uniji, prvo pozvali u pomoć u gašenju požara - Moskvu ili Brisel, pitanje je u centru polemike. Prizor velikog ruskog aviona na nebu kako ispušta desetine hiljada litara vode na… »
Danas pre 4 sati
Prizor velikog ruskog aviona na nebu kako ispušta desetine hiljada litara vode na vatrenu stihiju u Deliblatskoj peščari bio je značajan za stanovnike tog prirodnog rezervata u Srbiji, ali bi mogao da predstavlja šibicu koja će opet potpaliti vatru… »
Radio 021 pre 4 sati
Koga su vlasti u Beogradu, kojima je proklamovani cilj članstvo u Evropskoj uniji, prvo pozvali u pomoć u gašenju požara - Moskvu ili Brisel, pitanje je u centru polemike. Reuters Mnogi meštani brane naselja u Deliblatskoj peščari Prizor velikog ruskog… »
Južne vesti pre 4 sati
Reuters Mnogi meštani brane naselja u Deliblatskoj peščari Prizor velikog ruskog aviona na nebu kako ispušta desetine hiljada litara vode na vatrenu stihiju u Deliblatskoj peščari bio je značajan za stanovnike tog prirodnog rezervata u Srbiji, ali bi… »
Vesti dana »
Prognoza za ponedeljak, 24. avgust: Sutra sunčano i toplo, temperatura do 36 stepeni
Beta pre 18 minutajoš 37 povezanih
Tramp proglasio Ormuski moreuz teritorijom SAD, Pezeškijan brani sporazum sa Vašingtonom
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 22 povezane
Stigao je GOAT: Evo kako je US Open najavio dolazak Novaka Đokovića u Njujork
Mondo pre 1 satjoš 20 povezanih
Ovo je muškarac osumnjičen za jeziv napad kod Bileće: Kolima pregazio troje ljudi, a njegovo ime policiji poznato od ranije
Nova pre 12 minutajoš 14 povezanih