Povezane vesti

CECA OSTAVILA DEČKA MANEKENA ZBOG OVOGA!

CECA OSTAVILA DEČKA MANEKENA ZBOG OVOGA!

Svet & Skandal pre 31 dana
Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović je do veze sa Bogdanom Srejovićem javnosti zvanično predstavila jedino manekena Vladimira Cvetkovića Cveleta kao svog emotivnog partnera nakon smrti supruga Željka Ražnatovića Arkana. Svetlana Ceca Ražnatović i tri… »
"Prijatelju, bre, mani me se": Ceca otkrila pravi razlog raskida sa manekenom, jedno pitanje bilo presudno

"Prijatelju, bre, mani me se": Ceca otkrila pravi razlog raskida sa manekenom, jedno pitanje bilo presudno

Mondo pre 31 dana
Svetlana Ceca Ražnatović je do veze s Bogdanom Srejovićem samo Vladimira Cvetkovića Cveleta predstavila javnosti kao svog emotivnog partnera posle smrti supruga Željka Ražnatovića Arkana. Vladimir je bio maneken, a njih dvoje su bili u ljubavi šest… »
Ovo je bivši dečko Cece Ražnatović predlagao joj da se iseli iz vile na Dedinju i da iznajme stan: "Prijatelju, mani me se, ne…

Ovo je bivši dečko Cece Ražnatović predlagao joj da se iseli iz vile na Dedinju i da iznajme stan: "Prijatelju, mani me se, ne…

Blic pre 31 dana
Njihova veza trajala je oko šest meseci, a raskid su objavili početkom 2010. godine. Ceca je naglasila da su se razišli zbog nepomirljivih razlika u karakterima i bez ružnih reči. Nekadašnji novosadski maneken Vladimir Cvetković Cvele, koji je 2009… »
Evo zašto je Ceca ostavila dečka manekena! Godinama ćutala, a onda je pukla istina: Bio je...

Evo zašto je Ceca ostavila dečka manekena! Godinama ćutala, a onda je pukla istina: Bio je...

Kurir pre 31 dana
Svetlana Ceca Ražnatović je do veze s Bogdanom Srejovićem samo Vladimira Cvetkovića Cveleta predstavila javnosti kao svog emotivnog partnera posle smrti supruga Željka Ražnatovića Arkana. Vladimir je bio maneken, a njih dvoje su bili u ljubavi šest… »

Vesti dana »