Povezane vesti
Prijava za državnu pomoć od 7. septembra, isplata iz Akcionarskog fonda od 22. septembra
iKragujevac pre 29 minuta
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali najavio je da 7. septembra počinje prijava za jednokratnu državnu pomoć od 6.000 dinara. Građanima koji imaju pravo na novac iz Akcionarskog fonda pomoć će biti isplaćena u periodu od 22… »
Prijava za državnu pomoć počinje 7. septrembra: A evo kada kreće isplata iz Akcionarskog fonda i koje uslove morate ispuniti…
Kurir pre 1 sat
On je dodao i da će pomoć iz Akcionarskog fonda biti isplaćena od 22. do 27. septembra. "Mi ćemo iz tog fonda isplatiti tim građanima koji imaju pravo, 6. 000 dinara, u periodu od 22. do 25. septembra. Ostali građani koji nemaju pravo na isplatu iz… »
Mali: Prijava za državnu pomoć od 7. septembra, a isplata iz Akcionarskog fonda od 22.
Insajder pre 2 sata
Prvi potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali rekao je danas da će prijava za jednokratnu državnu pomoć od 6.000 dinara početi 7. septembra, kao i da će pomoć iz Akcionarskog fonda biti isplaćena od 22. do 27. septembra. Foto: Srđan Ilić "Mi… »
Mali: Prijava za državnu pomoć od 7. septembra, isplata iz Akcionarskog fonda od 22. 9.
RTK pre 2 sata
Prvi potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali rekao je danas da će prijava za jednokratnu državnu pomoć od 6.000 dinara početi 7. septembra, kao i da će pomoć iz Akcionarskog fonda biti isplaćena od 22. do 27. septembra. „Mi ćemo iz tog fonda… »
Ko ima pravo na državnu pomoć i kada počinje prijava: Poznati svi detalji isplate
NIN pre 2 sata
Prvi potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali rekao je danas da će prijava za jednokratnu državnu pomoć od 6.000 dinara početi 7. septembra, kao i da će pomoć iz Akcionarskog fonda biti isplaćena od 22. do 27. septembra. "Mi ćemo iz tog fonda… »
Mali: Prijava za 6.000 dinara državne pomoći počinje 7. septembra
Politika pre 2 sata
Pomoć država isplaćuje automatski na račun u Poštanskoj štedionici. Prvi potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali rekao je danas da će prijava za jednokratnu državnu pomoć od 6.000 dinara početi 7. septembra, kao i da će pomoć iz Akcionarskog… »
Mali: Prijava za državnu pomoć od 7. septembra, isplata iz Akcionarskog fonda od 22.9.
RTV pre 3 sata
BEOGRAD - Prvi potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali rekao je danas da će prijava za jednokratnu državnu pomoć od 6.000 dinara početi 7. septembra, kao i da će pomoć iz Akcionarskog fonda biti isplaćena od 22. do 27. septembra. "Mi ćemo iz… »
Mali: Prijava za državnu pomoć od 7. septembra, evo kako će funkcionisati isplata
Morava info pre 2 sata
Prvi potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali rekao je danas da će prijava za jednokratnu državnu pomoć od 6.000 dinara početi 7. septembra, kao i da će pomoć iz Akcionarskog fonda biti isplaćena od 22. do 27. septembra. Kako kaže, u Upravi… »
Pomoć države od 6.000 dinara: Prijave počinju 7. septembra, poznato ko ima pravo na isplatu
Euronews pre 2 sata
Prvi potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali rekao je danas da će prijava za jednokratnu državnu pomoć od 6.000 dinara početi 7. septembra, kao i da će pomoć iz Akcionarskog fonda biti isplaćena od 22. do 27. septembra. "Mi ćemo iz tog fonda… »
Prijava za državnu pomoć od 7. septembra, isplata iz Akcionarskog fonda od 22. septembra
Sputnik pre 2 sata
Prvi potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali rekao je danas da će prijava za jednokratnu državnu pomoć od 6.000 dinara početi 7. septembra, kao i da će pomoć iz Akcionarskog fonda biti isplaćena od 22. do 27. septembra. Kako kaže, u… »
Siniša Mali objavio važno obaveštenje: Za deo građana isplata 6.000 dinara pomoći neće biti automatska
Mondo pre 4 sati
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali pre nekoliko dana je na svom Instagram profilu objavio detalje o jednokratnoj novčanoj pomoći od 6.000 dinara namenjenoj punoletnim građanima Srbije. Prema njegovim rečima, prijavljivanje će… »
Vesti dana »
Tramp proglasio Ormuski moreuz teritorijom SAD, Iran pozvan u pakt iz Meke
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 23 povezane
Novi okršaj Jokića i Vembanjame: Srbija želi da ponovi pobedu iz Beograda
Mondo pre 2 satajoš 26 povezanih