Povezane vesti

Radio na benzinskoj stanici, točio gorivo i prao gume, a na računu imao milione: Testament prenerazio porodicu

Radio na benzinskoj stanici, točio gorivo i prao gume, a na računu imao milione: Testament prenerazio porodicu

Telegraf pre 22 dana
Decenijama radio sasvim obične poslove. Ronald Rid na prvi pogled nije izgledao kao čovek koji na računu ima milione. Decenijama je radio sasvim obične poslove, vozio polovan automobil, sam cepao drva, a stari kaput popravljao ziperkama. Tek nakon… »
Ovo je čovek koji je proveo vek radeći, posle smrti porodicu iznenadio testamentom: Svi detalji iz biografije

Ovo je čovek koji je proveo vek radeći, posle smrti porodicu iznenadio testamentom: Svi detalji iz biografije

Telegraf pre 21 dana
Jednostavnost na prvom mestu. Ronald Rid, radnik na benzinskoj stanici u malom gradu u Vermontu, tiho je stekao bogatstvo vredno 8 miliona dolara. To je vredna lekcija o štedljivosti i moćnom uticaju složene kamate. Kada je Rid, koji je živeo u… »
Ceo život radio kao domar i na benzinskoj pumpi. Kada je umro, na bankovnom računu su mu pronašli milione za koje niko nije…

Ceo život radio kao domar i na benzinskoj pumpi. Kada je umro, na bankovnom računu su mu pronašli milione za koje niko nije…

Blic pre 21 dana
Ronald Read je živeo skromno i radio obične poslove, ali je sakupio bogatstvo od skoro osam miliona dolara. Decenijama je štedio i ulagao male iznose u akcije stabilnih američkih kompanija koje isplaćuju dividende. Ronald Read je 25 godina radio na… »
Radio je na benzinskoj pumpi i u robnoj kući, nosio je stari kaput i sam cepao drva do 90. godine - tek kad je umro saznalo se…

Radio je na benzinskoj pumpi i u robnoj kući, nosio je stari kaput i sam cepao drva do 90. godine - tek kad je umro saznalo se…

Nova pre 22 dana
Ronald Read je dvadeset pet godina radio na benzinskoj pumpi, a zatim sedamnaest godina kao domar u robnoj kući. Vozio je polovni automobil, sam je cepao drva i sve do devedesete godine nosio kaput koji je držao zihernadlama. Kada je umro 2014. godine, u… »

Vesti dana »