Povezane vesti

Ceo život radio kao domar i na benzinskoj pumpi. Kada je umro, na bankovnom računu su mu pronašli milione za koje niko nije…

Ceo život radio kao domar i na benzinskoj pumpi. Kada je umro, na bankovnom računu su mu pronašli milione za koje niko nije…

Blic pre 1 sat
Ronald Read je živeo skromno i radio obične poslove, ali je sakupio bogatstvo od skoro osam miliona dolara. Decenijama je štedio i ulagao male iznose u akcije stabilnih američkih kompanija koje isplaćuju dividende. Ronald Read je 25 godina radio na… »
Radio je na benzinskoj pumpi i u robnoj kući, nosio je stari kaput i sam cepao drva do 90. godine - tek kad je umro saznalo se…

Radio je na benzinskoj pumpi i u robnoj kući, nosio je stari kaput i sam cepao drva do 90. godine - tek kad je umro saznalo se…

Nova pre 5 sati
Ronald Read je dvadeset pet godina radio na benzinskoj pumpi, a zatim sedamnaest godina kao domar u robnoj kući. Vozio je polovni automobil, sam je cepao drva i sve do devedesete godine nosio kaput koji je držao zihernadlama. Kada je umro 2014. godine, u… »

Vesti dana »