Povezane vesti
Nemci zapalili čoveku apartman na Jadranu, napravili štetu od 400.000 evra: "Pokazivao mi je srednji prst, pa tražio da im ja…
Blic pre 8 sati
Požar je izbio u apartmanu u Poreču dok je nemačka državljanka pripremala hranu, a šteta je procenjena na oko 400.000 evra. Vlasnik apartmana tvrdi da su gosti ometali gašenje požara i provocirali ga, dok je policija, prema njegovim rečima, neadekvatno… »
Nemci vlasniku apartmana na Jadranu napravili štetu 400.000 evra! "Uložen je silan novac, sve je uništeno"
Telegraf pre 11 sati
"Stavljao mi je srednji prst pod nos i unosio mi se u lice" Nemački državljani izazvali su pre dve nedelje požar u apartmanu u porodičnoj kući u Poreču, pokazao je policijski uviđaj. Vatra je uništila gotovo ceo apartman, a vlasnik Markica Kikić štetu… »
Vesti dana »
Tramp proglasio Ormuski moreuz teritorijom SAD, šef Mosada tajno sa sirijskim ministrom
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 31 povezana
Lando Noris se oglasio posle druge uzastopne pobede: Još uvek ne razmišlja o borbi za titulu, evo šta mu je trenutni cilj!
Kurir pre 49 minutajoš 24 povezane
UŽIVO: Neizvesna završnica, Srbija nadoknadila 19 poena minusa
Sport klub pre 14 minutajoš 54 povezane
Uhapšen Željko Vujović posle jezivog napada kod Bileće: Osumnjičen da je kolima gazio ljude na konjičkim trkama
Nova pre 4 satijoš 23 povezane