Povezane vesti

"Ide totalno bez moje podrške": Marija razočarana ulaskom Miljane Kulić u "Elitu", otkrila sve o njenom stanju

"Ide totalno bez moje podrške": Marija razočarana ulaskom Miljane Kulić u "Elitu", otkrila sve o njenom stanju

Mondo pre 1 sat
Marija Kulić oglasila se vidno uznemirena povodom odluke njene ćerke Miljane Kulić da uđe u predstojeću sezonu rijalitija "Elita". Ona je putem društvenih mreža poslala oštru poruku svojoj ćerki, jasno joj stavljajući do znanja da ovoga puta u rijaliti… »
MARIJA KULIĆ OČAJNA ZBOG MILJANINOG ULASKA U „ELITU 10“! Otkrila u kakvom je stanju, pa poručila: „Srećno, ali BEZ NAS!“…

MARIJA KULIĆ OČAJNA ZBOG MILJANINOG ULASKA U „ELITU 10“! Otkrila u kakvom je stanju, pa poručila: „Srećno, ali BEZ NAS!“…

Svet & Skandal pre 1 sat
Marija Kulić oglasila se vidno uznemirena povodom odluke njene ćerke Miljane Kulić da uđe u predstojeću sezonu rijalitija „Elita“. Ona je putem društvenih mreža poslala oštru poruku svojoj ćerki, jasno joj stavljajući do znanja da ovoga puta u rijaliti… »
"Kad budeš shvatila, biće kasno" Marija Kulić žestoko o ulasku Miljane u Elitu 10! Otkrila da više ne pije lekove: "Srećno…

"Kad budeš shvatila, biće kasno" Marija Kulić žestoko o ulasku Miljane u Elitu 10! Otkrila da više ne pije lekove: "Srećno…

Blic pre 2 sata
Poručila je Miljani da ovog puta ulazi u rijaliti bez podrške porodice i da nema njen blagoslov. Marija je najavila da će samostalno voditi zajednički Jutjub kanal i promeniti mu ime. Marija Kulić oglasila se vidno uznemirena povodom odluke njene ćerke… »
"Miljana ne pije više lekove, ulazi bez moje podrške u Elitu 10" Marija Kulić duboko razočarana ćerkom: Nije sve u novcu…

"Miljana ne pije više lekove, ulazi bez moje podrške u Elitu 10" Marija Kulić duboko razočarana ćerkom: Nije sve u novcu…

Kurir pre 1 sat
Marija Kulić oglasila se vidno uznemirena povodom odluke njene ćerke Miljane Kulić da uđe u predstojeću sezonu rijalitija „ Elita“. Ona je putem društvenih mreža poslala oštru poruku svojoj ćerki, jasno joj stavljajući do znanja da ovoga puta u rijaliti… »

Vesti dana »