Povezane vesti

ANABELA ME NIJE TUŹILA! Progovorila Vesna Đogani!

ANABELA ME NIJE TUŹILA! Progovorila Vesna Đogani!

Svet & Skandal pre 2 dana
Popularna pevačica Vesna Đogani po prvi put je javno progovorila o navodnoj tužbi Anabele Atijas, ali se u iskrenom razgovoru dotakla i odnosa sa Lunom Đogani, Gagijem Đoganijem, kao i bivšom suprugom svog partnera, Slađom Delibašić. Na samom početku… »
"Anabela me nije tužila", Vesna Đogani razvezala jezik: Sve što se desilo sa Lunom je prošlost

"Anabela me nije tužila", Vesna Đogani razvezala jezik: Sve što se desilo sa Lunom je prošlost

Kurir pre 2 dana
Pevačica Vesna Đogani po prvi put se dotakla navodne tužbe Anabele Atijas, govorila je o Luni ali i o Đoletovoj bivšoj supruzi Slađi Delibašić. Rivalstvo Vesne Đogani i Slađe Delibašić traje već decenijama, a kako je bivša Đoletova supruga otkrila veče… »
"Za šta da me tuži, što nisam nahranila mačku?": Vesna otkrila da li je Slađa pomerila nastup, pomenula i Anabelu

"Za šta da me tuži, što nisam nahranila mačku?": Vesna otkrila da li je Slađa pomerila nastup, pomenula i Anabelu

Mondo pre 2 dana
Grupa Đogani nastupila je drugo veče festivala "Dragi Bravo", pevačica Vesna Đogani osvrnula se na odnose sa estradnim kolegama, uključujući Anabelu Atijas i Slađu Delibašić. Kako je Đoletova bivša supruga Slađa dan ranije izjavila da joj nije jasno… »

Vesti dana »