Povezane vesti

Haland se ošišao, pa nazvao Ibrahimovića, a Zlatanova reakcija je hit: "Izbriši moj broj, koji je ovo k..."

Haland se ošišao, pa nazvao Ibrahimovića, a Zlatanova reakcija je hit: "Izbriši moj broj, koji je ovo k..."

Telegraf pre 26 dana
Jedan od najboljih napadača sveta Erling Haland odlučio je da na početaku nove sezone Premijer lige napravi veliku promenu. Fudbaler Mančester sitija oprostio se od duge plave kose, koja je godinama bila njegov zaštitni znak, i pojavio se sa potpuno… »
Erling Holand odlučio da je vreme za promenu – Norvežanin ima novu frizuru

Erling Holand odlučio da je vreme za promenu – Norvežanin ima novu frizuru

RTS pre 26 dana
Norveški fudbaler Erling Holand odlučio je da se ošiša pred početak sezone u Premijer ligi što je privuklo veliku pažnju u svetu fudbala. Visoki napadač Mančester sitija koji je bio prepoznatljiv po svojoj dugoj kosi, doneo je odluku da promeni svoj… »
Zlatan Ibrahimović žestoko izvređao Halanda! Šveđanin sočno opsovao, pa mu svašta rekao: "Blokiraj me i odmah izbriši moj…

Zlatan Ibrahimović žestoko izvređao Halanda! Šveđanin sočno opsovao, pa mu svašta rekao: "Blokiraj me i odmah izbriši moj…

Kurir pre 26 dana
Norveški golgeter rešio je da se odrekne svog prepoznatljivog izgleda i ošišao dugu plavu kosu, pa je novu sezonu dočekao u potpuno drugačijem izdanju. Promena je momentalno izazvala lavinu reakcija na društvenim mrežama, jer je Haland godinama bio… »
Nova sezona, nova frizura: Kakva promena Halanda

BBC News pre 27 dana
Napadač Mančester sitija Erling Haland izazvao pometnju na društvenim mrežama. Promovisao novu frizuru u meču protiv Bornmuta koji je Siti jedva dobio u finišu. Bilo da je u pitanju Zlatan Ibrahimović, Garet Bejl ili Erling Haland, fudbal je tokom… »
Ibrahimović izvređao Holanda, nije ga poslušao: "Blokiraj me i odmah izbriši moj broj"

Ibrahimović izvređao Holanda, nije ga poslušao: "Blokiraj me i odmah izbriši moj broj"

Mondo pre 27 dana
Napadač Mančester sitija Erling Holand (26) ošišao je dugu kosu i počeo sezonu u Premijer ligi sa drastično drugačijom frizurom. Mnogi će se teško navići na to da norveška gol-mašina sada izgleda ovako: Holand je sa kratkom kosom istrčao na utakmicu… »

Danas pre 27 dana
Bilo da je u pitanju Zlatan Ibrahimović, Garet Bejl ili Erling Haland, fudbal je tokom godina bio svedok nekih kultnih muških dugih frizura. Međutim, Haland je odlučio da započne novu sezonu Premijer lige novim, veoma drugačijim izgledom. Napadač… »

Južne vesti pre 27 dana
Getty Images/Erling Haaland Erling Haland – pre i posle Bilo da je u pitanju Zlatan Ibrahimović, Garet Bejl ili Erling Haland, fudbal je tokom godina bio svedok nekih kultnih muških dugih frizura. Međutim, Haland je odlučio da započne novu sezonu… »

Radio 021 pre 27 dana
Napadač Mančester sitija Erling Haland izazvao pometnju na društvenim mrežama. Getty Images/Erling Haaland Erling Haland - pre i posle Bilo da je u pitanju Zlatan Ibrahimović, Garet Bejl ili Erling Haland, fudbal je tokom godina bio svedok nekih kultnih… »
Halande, šta učini? Norvežanin promenio imidž, samo da ne bude kao Samson... (foto)

Halande, šta učini? Norvežanin promenio imidž, samo da ne bude kao Samson... (foto)

Večernje novosti pre 27 dana
Erling Haland iznenadio je fudbalsku javnost potezom koji nema mnogo veze sa terenom. Napadač Mančester sitija odlučio je da promeni imidž i skrati dugu plavu kosu po kojoj je godinama bio prepoznatljiv. PHD PRESS / imago sportfotodienst / Profimedia… »
Kako ćemo? Šta znam, može na keca – Holand šokirao navijače

Kako ćemo? Šta znam, može na keca – Holand šokirao navijače

Sport klub pre 27 dana
Da vam neko kaže da će vest da je neko skratio kosu izazvati toliko komentara ne biste mu verovali. Ili bi vam možda sve bilo jasnije ako kažemo da je taj neko ni manje ni više nego Erling Holand. Pre samo mesec dana društvenim mrežama kružio je video… »
Nećete verovati šta je Haland uradio VIDEO

Nećete verovati šta je Haland uradio VIDEO

B92 pre 27 dana
Erling Haland iznenadio je navijače velikom promenom imidža pred početak nove sezone Premijer lige - napadač Mančester sitija odlučio je da se ošiša gotovo do glave. Norvežanin je prethodnih godina dugu plavu kosu učinio jednim od svojih zaštitnih… »
Holan se ošišao i totalno promenio imidž: Pogledajte kako sada izgleda Norvežanin VIDEO

Holan se ošišao i totalno promenio imidž: Pogledajte kako sada izgleda Norvežanin VIDEO

Nova pre 27 dana
Napadač Mančester sitija Erling Holan izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama nakon što je objavio fotografije i snimke sa poslednjeg šišanja i posete frizeru. Norvežanin je prepoznatljivi dugi rep zamenio drastično kraćom frizurom. Što bi se… »
Erling Holand više ne izgleda isto: Navijači se pitaju da li je napravio grešku

Erling Holand više ne izgleda isto: Navijači se pitaju da li je napravio grešku

Mondo pre 27 dana
Ono što je dosad bio zaštitni znak Erlinga Holanda (26) nije bila samo dobra igra, već i frizura. Plava i duga kosa bila je posebna tema kad je u pitanju Norvežanin, ali sad je usledila velika promena. Fudbaler Mančester sitija rešio je da se ošiša i o… »
Šok - Haland ošišao dugu kosu i zapalio mreže! Sada je potpuno neprepoznatljiv, navijači u potpunoj neverici! (foto)

Šok - Haland ošišao dugu kosu i zapalio mreže! Sada je potpuno neprepoznatljiv, navijači u potpunoj neverici! (foto)

Kurir pre 27 dana
Erling Haland napravio je potez koji je iznenadio njegove navijače širom sveta! Norveški golgeter rešio je da se odrekne svog prepoznatljivog izgleda i ošišao dugu plavu kosu, pa je novu sezonu dočekao u potpuno drugačijem izdanju. Promena je momentalno… »
Erling Haland se ošišao pred novu sezonu, vratio je frizuru sa početka karijere

Erling Haland se ošišao pred novu sezonu, vratio je frizuru sa početka karijere

Telegraf pre 27 dana
Erling Haland napravio je veliku promenu imidža pred početak nove sezone Premijer lige, a sve je objavio na društvenim mrežama. Napadač Mančester sitija skratio je svoju prepoznatljivu dugu plavu kosu i pokazao potpuno drugačiji izgled, samo nekoliko… »

Vesti dana »