Povezane vesti

"Ko je kriv? Ometaš me": Muž naše glumice izbacio kofere i kese iz kola, ona snimala haos na ulici

"Ko je kriv? Ometaš me": Muž naše glumice izbacio kofere i kese iz kola, ona snimala haos na ulici

Mondo pre 1 sat
Glumica Nataša Aksentijević podelila je sa pratiocima komičnu scenu koja se njoj i njenom suprugu Dušanu dogodila tik pred prelazak granice. Pokušaj da skrate čekanje i izbegnu kolonu pretvorio se u neplanirani fizički rad pored puta, ali i povod za… »
(Video) Haos na granici! Muž naše glumice izbacio stvari iz kola, koferi i kese na ulici, ona sve snimila: "Ko je kriv? Ometaš…

(Video) Haos na granici! Muž naše glumice izbacio stvari iz kola, koferi i kese na ulici, ona sve snimila: "Ko je kriv? Ometaš…

Blic pre 3 sata
U pokušaju da zaobiđe kolonu, Dušan je udario automobilom u ivičnjak, što je dovelo do pucanja gume. Da bi zamenio gumu, morao je da isprazni ceo prtljažnik, a stvari su završile na ulici na očigled drugih putnika. Glumica Nataša Aksentijević podelila je… »
Muž Nataše Dnk u velikom problemu! Desio se haos na putu, sve razbacano po ulici

Muž Nataše Dnk u velikom problemu! Desio se haos na putu, sve razbacano po ulici

Kurir pre 2 sata
Glumica i voditeljka Nataša Aksentijević je svojim pratiocima na društvenim mrežama pokazala nesvakidašnju i izuzetno duhovitu situaciju koja je zadesila nju i njenog supruga Dušana tik uz granični prelaz. Žurba da se što brže prođe kolona pretvorila se… »
Hit scena na granici, muž naše glumice izbacio stvari iz kola: Koferi i kese na ulici, ona sve snimila (VIDEO)

Hit scena na granici, muž naše glumice izbacio stvari iz kola: Koferi i kese na ulici, ona sve snimila (VIDEO)

Nova pre 2 sata
Glumica Nataša Aksentijević podelila je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama nesvakidašnju i duhovitu situaciju koja je zadesila nju i njenog supruga Dušana tik uz granični prelaz. Žurba da se što brže prođe kolona pretvorila se u neplanirani… »
Haos na granici: Stvari naše glumice na ulici, njen suprug izbacio kese i kofere "Ko je kriv? Ometaš me!"

Haos na granici: Stvari naše glumice na ulici, njen suprug izbacio kese i kofere "Ko je kriv? Ometaš me!"

Telegraf pre 2 sata
Glumica Nataša Aksentijević podelila je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama nesvakidašnju i izuzetno duhovitu situaciju koja je zadesila nju i njenog supruga Dušana tik uz granični prelaz. Pošto su bili željni da što pre pređu granicu, prolazak… »

Vesti dana »