Povezane vesti

Gudurić otkrio: „Zvezda me je zvala, postoji nešto što je ostalo!“

Gudurić otkrio: „Zvezda me je zvala, postoji nešto što je ostalo!“

Hot sport pre 16 sati
Bili u kontaktu prošle godine! Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde, Marko Gudurić, ponovo je govorio o mogućem povratku u svoj nekadašnji klub, otkrivši da je prošlog leta imao čak i konkretne kontakte sa klubom sa Malog Kalemegdana. Reprezentativac… »
Gudurić o Zvezdi: "Bilo je kontakta, išlo u okej smeru, a onda su se desile neke druge stvari"

Gudurić o Zvezdi: "Bilo je kontakta, išlo u okej smeru, a onda su se desile neke druge stvari"

B92 pre 17 sati
Srpski košarkaš Marko Gudurić ponovo je govorio o mogućnosti povratka u Crvenu zvezdu i otkrio da je prošlog leta imao konkretan kontakt sa klubom sa Malog Kalemegdana. Reprezentativna pauza donela je Marku Guduriću priliku da predahne od klupskih… »
Marko Gudurić: "Šta je Zvezda imala? Deju Radonjića"

Marko Gudurić: "Šta je Zvezda imala? Deju Radonjića"

Mondo pre 18 sati
Crvena zvezda imala je dve najuspešnije sezone u Evroligi sredinom prošle decenije, kada je prvi i jedini put igrala u plej-ofu i u njemu izgubila u seriji od CSKA (1-3). Marko Gudurić bio je u tom periodu jedan od važnijih igrača crveno-belih i igrao je… »
Gudurić o povratku u Zvezdu: "Postoji to kod mene, iskreno"

Gudurić o povratku u Zvezdu: "Postoji to kod mene, iskreno"

Mondo pre 19 sati
"Brate jesmo rekli da nečemo o tome?", rekao je u šali Marko Gudurić kada su ga domaćini emisije "6,75 range" pitali za povratak u Crvenu zvezdu. Sada već iskusni bek redovno dobija pitanja o eventualnom povratku među crveno-bele i u prethodnih nekoliko… »
Pravo u centar! Marko Gudurić otkrio da li je moguć povratak u Crvenu zvezdu!

Pravo u centar! Marko Gudurić otkrio da li je moguć povratak u Crvenu zvezdu!

Kurir pre 19 sati
Boravak sa reprezentacijom Srbije u Beogradu i letnja pauza pružili su Marku Guduriću priliku da u podkastu "6,75 range" govori o brojnim temama, između ostalog i o mogućem povratku u Crvenu zvezdu. Iskusni bek potvrdio je da je prošlog leta bilo… »
Ovo su Delije čekale! Gudurić otkrio da li se vraća u Zvezdu!

Ovo su Delije čekale! Gudurić otkrio da li se vraća u Zvezdu!

Večernje novosti pre 18 sati
Bek milanske Olimpije nalazi se na pripremama reprezentacije Srbije, koju večeras čeka gostovanje Francuskoj. FOTO: Dusan Milenkovic/ATAImages Reprezentativne obaveze i pauza u evropskim ligama, omogućili su nekadašnjem igraču Crvene zvezde, Marku… »

Vesti dana »