Povezane vesti

Pevač ulazi u Elitu 10 da raskrinka estradu: "Velike zvezde su me prevarile za ozbiljan novac"

Pevač ulazi u Elitu 10 da raskrinka estradu: "Velike zvezde su me prevarile za ozbiljan novac"

Telegraf pre 15 sati
Pevač Darko Vlajić ući će u rijaliti " Elita 10", koji startuje sledećeg meseca. On je pred kamerama otkrio da je spreman za ulazak u Belu kuću u Šimanovcima, te progovorio o odnosu sa Vesnom Zmijanac. - Nadam se da me dosta ljudi zna. Otac sam četvoro… »
Zvezda Granda ulazi u elitu 10 Otkrio da su mu pevači dužni novac, a evo šta kaže o Vesni Zmijanac s kojom je radio čak sedam…

Zvezda Granda ulazi u elitu 10 Otkrio da su mu pevači dužni novac, a evo šta kaže o Vesni Zmijanac s kojom je radio čak sedam…

Blic pre 16 sati
Vlajić ističe da se ne plaši izazova u rijalitiju i da nema nameru da vređa nikoga tokom učešća. Za kralja rijalitija smatra Ivana Marinkovića, dok za Vesnu Zmijanac ima visoko mišljenje, navodeći da su radili zajedno sedam godina. Pevač Darko Vlajić ući… »
"Da nije bilo Darka Radovanovića pevao bih po ćumezima" Zvezda Granda ulazi u Elitu 10: Otkrio da su mu pevači dužni, pa…

"Da nije bilo Darka Radovanovića pevao bih po ćumezima" Zvezda Granda ulazi u Elitu 10: Otkrio da su mu pevači dužni, pa…

Kurir pre 15 sati
Pevač Darko Vlajić ući će u rijaliti "Elita 10", koji startuje sledećeg meseca. On je otkrio da je spreman za ulazak u Belu kuću u Šimanovcima, te progovorio o odnosu sa Vesnom Zmijanac. - Nadam se da me dosta ljudi zna. Otac sam četvoro dece. I peto je… »

Vesti dana »