Povezane vesti
Pevač ulazi u Elitu 10 da raskrinka estradu: "Velike zvezde su me prevarile za ozbiljan novac"
Telegraf pre 15 sati
Pevač Darko Vlajić ući će u rijaliti " Elita 10", koji startuje sledećeg meseca. On je pred kamerama otkrio da je spreman za ulazak u Belu kuću u Šimanovcima, te progovorio o odnosu sa Vesnom Zmijanac. - Nadam se da me dosta ljudi zna. Otac sam četvoro… »
Zvezda Granda ulazi u elitu 10 Otkrio da su mu pevači dužni novac, a evo šta kaže o Vesni Zmijanac s kojom je radio čak sedam…
Blic pre 16 sati
Vlajić ističe da se ne plaši izazova u rijalitiju i da nema nameru da vređa nikoga tokom učešća. Za kralja rijalitija smatra Ivana Marinkovića, dok za Vesnu Zmijanac ima visoko mišljenje, navodeći da su radili zajedno sedam godina. Pevač Darko Vlajić ući… »
"Da nije bilo Darka Radovanovića pevao bih po ćumezima" Zvezda Granda ulazi u Elitu 10: Otkrio da su mu pevači dužni, pa…
Kurir pre 15 sati
Pevač Darko Vlajić ući će u rijaliti "Elita 10", koji startuje sledećeg meseca. On je otkrio da je spreman za ulazak u Belu kuću u Šimanovcima, te progovorio o odnosu sa Vesnom Zmijanac. - Nadam se da me dosta ljudi zna. Otac sam četvoro dece. I peto je… »
Vesti dana »
U Srbiji danas sunčano i toplo, maksimalne temperature od 31 do 36 stepeni
Insajder pre 1 satjoš 18 povezanih
Ruski 'Iljušin' i helikopteri EU gase požare u Srbiji, hoće li konačno kiša
BBC News pre 5 minutajoš 13 povezanih
Učenik Gorana Ivaniševića osvojio masters u Sinsinatiju, do trofeja sa 6:0 u setu odluke
Danas pre 40 minutajoš 17 povezanih
AMSS: Očekuje se pojačan saobraćaj, kamioni na Batrovcima čekaju tri sata
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih
Danas vanredna sednica Skupštine Srbije, prva tačka predlog rebalansa budžeta
Blic pre 10 minutajoš 6 povezanih