Povezane vesti
„Meni u glavi Dule Kecman“: Gudurić otkrio detalje čuvene trojke i zapalio mreže!
Hot sport pre 34 minuta
Da, reč je o trojci protiv Partizana! Marko Gudurić prisetio se jedne od najpoznatijih trojki u istoriji večitih derbija, kojom je 2016. godine doneo Crvenoj zvezdi pobedu protiv Partizana u drugoj utakmici finala plej-ofa Superlige Srbije. Danas, deset… »
"Svi u Zvezdi se raduju, a meni u glavi Kecman": Gudurić se setio trenutka kada je srušio Partizan
Nova pre 2 sata
Košarkaš Olimpije iz Milana i reprezentativac Srbije Marko Gudurić prisetio se u podkastu „6.75“ jedne od najpoznatijih trojki u istoriji večitih derbija — pogotka za pobedu Crvene zvezde protiv Partizana u drugom meču finala plej-ofa Superlige 2016… »
Gudurić o čuvenoj trojci: Svi se raduju, a meni u glavi Kecman
Sport klub pre 2 sata
Košarkaš Olimpije iz Milana i reprezentativac Srbije Marko Gudurić prisetio se jedne od najpoznatijih trojki u novijoj istoriji večitih derbija, pogotka kojim je 2016. godine doneo Crvenoj zvezdi pobedu protiv Partizana u drugom meču finala plej-ofa… »
Vesti dana »
Tramp proglasio Ormuski moreuz teritorijom SAD, šef Mosada tajno sa sirijskim ministrom
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 31 povezana
UŽIVO: Neizvesna završnica, Srbija nadoknadila 19 poena minusa
Sport klub pre 14 minutajoš 54 povezane
Uhapšen osumnjičeni da se automobilom zaleteo u masu na konjičkim trkama kod Bileće
Insajder pre 4 satijoš 23 povezane