Povezane vesti

„Meni u glavi Dule Kecman“: Gudurić otkrio detalje čuvene trojke i zapalio mreže!

„Meni u glavi Dule Kecman“: Gudurić otkrio detalje čuvene trojke i zapalio mreže!

Hot sport pre 34 minuta
Da, reč je o trojci protiv Partizana! Marko Gudurić prisetio se jedne od najpoznatijih trojki u istoriji večitih derbija, kojom je 2016. godine doneo Crvenoj zvezdi pobedu protiv Partizana u drugoj utakmici finala plej-ofa Superlige Srbije. Danas, deset… »
"Svi u Zvezdi se raduju, a meni u glavi Kecman": Gudurić se setio trenutka kada je srušio Partizan

"Svi u Zvezdi se raduju, a meni u glavi Kecman": Gudurić se setio trenutka kada je srušio Partizan

Nova pre 2 sata
Košarkaš Olimpije iz Milana i reprezentativac Srbije Marko Gudurić prisetio se u podkastu „6.75“ jedne od najpoznatijih trojki u istoriji večitih derbija — pogotka za pobedu Crvene zvezde protiv Partizana u drugom meču finala plej-ofa Superlige 2016… »
Gudurić o čuvenoj trojci: Svi se raduju, a meni u glavi Kecman

Gudurić o čuvenoj trojci: Svi se raduju, a meni u glavi Kecman

Sport klub pre 2 sata
Košarkaš Olimpije iz Milana i reprezentativac Srbije Marko Gudurić prisetio se jedne od najpoznatijih trojki u novijoj istoriji večitih derbija, pogotka kojim je 2016. godine doneo Crvenoj zvezdi pobedu protiv Partizana u drugom meču finala plej-ofa… »

Vesti dana »