Povezane vesti

Poznati beogradski frizer progovorio o Aneli Ahmić, Staniji i Luni Đogani: Otkrio istinu o privatnom životu zadrugara!

Poznati beogradski frizer progovorio o Aneli Ahmić, Staniji i Luni Đogani: Otkrio istinu o privatnom životu zadrugara!

Svet & Skandal pre 13 sati
Pečenica je istakao sa kime je od učesnika ostao u odličnim odnosima: – Filipa Đukića jedino nisam znao, Aneli sam upoznao kada je došla u moj salon. Jovana advokatica mi je super lik, Boru sam ranije znao, Milenu Kačavendu sam znao, Anđelo je super lik… »
(Video) "Stanija je to znala i ćutala" Bivši rijaliti učesnik sve saznao u Dubrovniku, progovorio o optužbama da je zbog Kije…

(Video) "Stanija je to znala i ćutala" Bivši rijaliti učesnik sve saznao u Dubrovniku, progovorio o optužbama da je zbog Kije…

Blic pre 15 sati
Pečenica tvrdi da su Anelina porodica i prijatelji pristojni ljudi i da žive sasvim normalan život, suprotno izjavama drugih učesnika rijalitija. Ponosi se Luninim razvojem i uspehom, smatra da je ona danas zrela i posvećena majka, te naglašava da su… »
"Stanija je to znala i ćutala" Bivši rijaliti učesnik sve saznao u Dubrovniku, pa šokirao ovim priznanjem: Rekli su da sam…

"Stanija je to znala i ćutala" Bivši rijaliti učesnik sve saznao u Dubrovniku, pa šokirao ovim priznanjem: Rekli su da sam…

Kurir pre 14 sati
Poznati beogradski frizer Ilija Pečenica se oprobao i kao rijaliti učesnik, a sada je podelio iskustva, ali i otkrio detalje putovanja sa Aneli Ahmić, čiju je porodicu upoznao dok je boravio u Dubrovniku. Na samom početku razgovora Pečenica je otkrio sa… »

Vesti dana »