Povezane vesti

"U obaranju ruke sam izgubio, ali vam to zadovoljstvo u videu neću priuštiti" Vučić ugostio Žan-Kloda Van Dama: "Uz dobru…

"U obaranju ruke sam izgubio, ali vam to zadovoljstvo u videu neću priuštiti" Vučić ugostio Žan-Kloda Van Dama: "Uz dobru…

Blic pre 21 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu sa holivudskim glumcem Žan-Klodom Van Damom Vučić je istakao značaj discipline, rada i energije kao ključ uspeha u svim oblastima života Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu sa… »
Žan-Klod van Dam u Beogradu, ugostio ga Vučić

Žan-Klod van Dam u Beogradu, ugostio ga Vučić

Sputnik pre 46 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu sa belgijskim glumcem Žan-Klodom van Damom, koji boravi u Srbiji povodom učešća na Filmskom festivalu u Nišu. "Veliko zadovoljstvo da u Beogradu ugostim Žan-Klod van Dama – čoveka uz čije su… »
Žan-Klod Van Dam u Beogradu kod Vučića: Razgovarali o filmu, sportu i Srbiji

Žan-Klod Van Dam u Beogradu kod Vučića: Razgovarali o filmu, sportu i Srbiji

Euronews pre 21 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je večeras belgijskog glumca Žan-Kloda Van Dama i istakao da mu je posebno drago što će on svojim učešćem na Međunarodnom filmskom festivalu u Nišu doprineti promociji Niša i Srbije u svetu. "Veliko zadovoljstvo… »
Vučić ugostio Žan-Kloda Van Dama

Vučić ugostio Žan-Kloda Van Dama

RTV pre 16 minuta
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je večeras belgijskog glumca Žan-Kloda Van Dama i istakao da mu je posebno drago što će on svojim učešćem na Međunarodnom filmskom festivalu u Nišu doprineti promociji Niša i Srbije u svetu. "Veliko… »
(Video) Vučić ugostio Van Dama, a onda nasmejao sve: "Izgubio sam u obaranju ruke, ali vam u video formatu to zadovoljstvo…

(Video) Vučić ugostio Van Dama, a onda nasmejao sve: "Izgubio sam u obaranju ruke, ali vam u video formatu to zadovoljstvo…

Dnevnik pre 41 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je večeras u Beogradu belgijskog glumca Žan-Kloda Van Dama i istakao da mu je posebno drago što će njegovo učešće na Međunarodnom filmskom festivalu u Nišu doprineti promociji tog grada i Srbije u svetu. „Veliko… »
Vučić ugostio glumačku zvezdu: Nisam tražio demonstraciju čuvene špage između dve stolice jer je Žan-Klod van Dam došao u odelu…

Vučić ugostio glumačku zvezdu: Nisam tražio demonstraciju čuvene špage između dve stolice jer je Žan-Klod van Dam došao u odelu…

RTS pre 32 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je belgijskog glumca Žan-Klod van Dama i istakao da mu je posebno drago što će on svojim učešćem na Međunarodnom filmskom festivalu u Nišu doprineti promociji Niša i Srbije u svetu. „Veliko zadovoljstvo da u… »

Vesti dana »