Povezane vesti
'Na Barbadosu sam': Vodič za efikasan automatski imejl odgovor tokom odsustva
BBC News pre 22 sata
U jeku sezone letnjih odmora, BBC otkriva koje su najbolje, a koje najgore prakse za sastavljanje automatske poruke ili mejla - 'van kancelarije sam'. Konačno krećete na zasluženi odmor, ali pre toga morate da obavite još jednu stavku sa liste obaveza -… »
‘Na Barbadosu sam’: Vodič za efikasan automatski imejl odgovor tokom odsustva
Danas pre 22 sata
Konačno krećete na zasluženi odmor, ali pre toga morate da obavite još jednu stavku sa liste obaveza – da u elektronskoj pošti (imejl) napišete automatsku poruku o odsustvu. Mnogima je dobro poznata dilema koliko informacija u imejl uključiti, koliko… »
'Na Barbadosu sam': Vodič za efikasan automatski imejl odgovor tokom odsustva
Radio 021 pre 22 sata
U jeku sezone letnjih odmora, BBC otkriva koje su najbolje, a koje najgore prakse za sastavljanje automatske poruke ili mejla - 'van kancelarije sam'. Getty Images Izbegavajte da u automatskoj poruci otkrivate detalje o planovima za odmor Konačno krećete… »
‘Na Barbadosu sam’: Vodič za efikasan automatski imejl odgovor tokom odsustva
Južne vesti pre 22 sata
Getty Images Izbegavajte da u automatskoj poruci otkrivate detalje o planovima za odmor Konačno krećete na zasluženi odmor, ali pre toga morate da obavite još jednu stavku sa liste obaveza – da u elektronskoj pošti (imejl) napišete automatsku poruku o… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Peskov: Kijev otvorio Pandorinu kutiju – sada plaća cenu; Zelenski: Putin je potcenio najvažnije oružje Ukrajine – ljude
RTV pre 15 minutajoš 1 povezana
Stravična nesreća u Kraljevu: Automobil pokosio majku i dvoje dece na trotoaru
IndeksOnline pre 49 minutajoš 1 povezana