Povezane vesti

Bivši muž Emine Jahović uživa sa novom ženom u Engleskoj: Glamurozni izgled tema na Instagramu (FOTO)

Bivši muž Emine Jahović uživa sa novom ženom u Engleskoj: Glamurozni izgled tema na Instagramu (FOTO)

Nova pre 18 sati
Turski pevač Mustafa Sandal, bivši suprug Emine Jahović, uživa u ljubavi sa novom suprugom Melisom, a sada su zajedno privukli pažnju tokom boravka u Engleskoj. Par je na društvenim mrežama podelio fotografije sa jednog gala događaja, za koji su se… »
"Moj razvod nije bio glup"Mustafa Sandal punim plućima uživa u braku sa dve decenije mlađom, a ovako je Emina govorila o krahu…

"Moj razvod nije bio glup"Mustafa Sandal punim plućima uživa u braku sa dve decenije mlađom, a ovako je Emina govorila o krahu…

Kurir pre 23 sata
Pevačica Emina Jahović okončala je pre nekoliko godina brak sa Mustafom Sandalom, sa kojim je dobila dva sina, Jamana i Javuza. I dok je ona pronašao sreću pored dve decenije mlađe, Melis Sutšurup, pevačica je nastavila sama kroz život, dok je o razvodu… »
"Mogla sam da ostanem u braku, a da se pravim kao da nisam" Mustafa Sandal sreću našao pored dve decenije mlađe, a ovako je…

"Mogla sam da ostanem u braku, a da se pravim kao da nisam" Mustafa Sandal sreću našao pored dve decenije mlađe, a ovako je…

Blic pre 24 sata
Emina Jahović i Mustafa Sandal su se razveli nakon godina braka i imaju dvoje dece. Emina je nakon razvoda odlučila da svoj privatni život drži dalje od medija i živi sama u Istanbulu. Pevačica Emina Jahović okončala je pre nekoliko godina brak sa… »
Mustafa Sandal prigrlio dve decenije mlađu lepoticu! Zajedno se pojavili u Engleskoj, a ona je bila prava senzacija sa…

Mustafa Sandal prigrlio dve decenije mlađu lepoticu! Zajedno se pojavili u Engleskoj, a ona je bila prava senzacija sa…

Kurir pre 1 dan
Bivši muž Emine Jahović i turska zvezda Mustafa Sandal uživa sa novom suprugom Melis u Engleskoj. Njihovi zajednički momenti iz Britanije osvanuli su na društvenim mrežama, a skockali su se za jedan gala događaj i dobili silne komplimente za stajling… »
Ona je uskočila na mesto Emine Jahović Mustafa Sandal prigrlio dve decenije mlađu, a tek da vidite njen predubok dekolte…

Ona je uskočila na mesto Emine Jahović Mustafa Sandal prigrlio dve decenije mlađu, a tek da vidite njen predubok dekolte…

Blic pre 1 dan
Pokazali su da su srećni zajedno. Emina Jahović je izjavila da se nikada nije pokajala zbog razvoda od Mustafe Sandala. Turska mega zvezda Mustafa Sandal uživa u Engleskoj sa ženom Melis. Njihovi zajednički momenti iz Britanije osvanuli su na društvenim… »

Vesti dana »