Povezane vesti
Brenina kućna pomoćnica otkrila šta se dešava iza zatvorenih vrata: Evo kako se odnosi prema snaji Prijovićki
Mondo pre 31 dana
Bivša kućna pomoćnica Lepe Brene odlučila je da javno progovori o svom iskustvu rada u vili slavne pevačice na Bežanijskoj kosi. Kako ističe, iz te kuće nosi isključivo pozitivne uspomene, a o porodici Živojinović ima samo reči hvale. - U toj kući sam… »
Bivša pomoćnica Lepe Brene otkrila šta se dešava u vili na Bežanijskoj kosi: "Ne pipa ništa po kući"
Telegraf pre 31 dana
Bivša kućna pomoćnica Lepe Brene progovorila je o svom iskustvu u vili slavne pevačice na Bežanijskoj kosi. Kako ističe, iz te kuće nosi isključivo pozitivne uspomene, a o porodici Živojinović ima samo reči hvale. - U toj kući sam bila maksimalno… »
"To nisu morale da budu velike stvari" Bivša kućna pomoćnica otkrila šta se dešava u kući Živojinovića na Bežanijskoj kosi…
Blic pre 31 dana
Ona tvrdi da Lepa Brena ne voli kućne poslove i ne učestvuje u njima, što smatra potpuno prirodnim s obzirom na njenu bogatu karijeru. Kuvanje u kući preuzima Boba Živojinović, koji se u toj ulozi odlično snalazi. Bivša radnica porodice Živojinović… »
"Ne pipa ništa u kući, a što bi!" Bivša kućna pomoćnica Lepe Brene otkrila šta se dešava iz zatvorenih vrata vile na…
Kurir pre 31 dana
Bivša kućna pomoćnica Lepe Brene odlučila je da javno progovori o svom iskustvu rada u vili slavne pevačice na Bežanijskoj kosi. Kako ističe, iz te kuće nosi isključivo pozitivne uspomene, a o porodici Živojinović ima samo reči hvale. - U toj kući sam… »
Vesti dana »
RIK: Povučena lista koalicije Narodna Srbija, dilema šta se brojem pod kojim je proglašena
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
Ana Brnabić u N1 debati bez odgovora o rejtingu SNS, rekla da je došla na Vučićevo insistiranje, Nikolić poručila – „kulturna Srbija tek dolazi“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Nova ideja finskog predsednika: Stub tražio od Maska da proširi Starlink kako bi Ukrajina gađala ruske lansere
Blic pre 52 minutajoš 1 povezana