Povezane vesti

Nova figura na francuskoj političkoj sceni: Gliksman objavio kandidaturu za predsednika

Nova figura na francuskoj političkoj sceni: Gliksman objavio kandidaturu za predsednika

NIN pre 27 dana
Unuk sovjetskog špijuna, Rafael Gliksman kandidovao se za učešće na predsedničkim izborima u Francuskoj, kao kandidat levice. "Da, ja sam kandidat na predsedničkim izborima. Hoćemo li predati našu zemlju krajnjoj desnici? Suočen sa takvim izborom, nisam… »
Unuk sovjetskog obaveštajnog oficira želi da postane predsednik Francuske

Unuk sovjetskog obaveštajnog oficira želi da postane predsednik Francuske

Euronews pre 27 dana
Unuk sovjetskog špijuna, Rafael Gluksman kandidovao se za učešće na predsedničkim izborima u Francuskoj, kao kandidat levice. "Da, ja sam kandidat na predsedničkim izborima. Hoćemo li predati našu zemlju krajnjoj desnici? Suočen sa takvim izborom, nisam… »
Unuk sovjetskog špijuna kreće u predsedničku trku

Unuk sovjetskog špijuna kreće u predsedničku trku

B92 pre 27 dana
Unuk sovjetskog špijuna, Rafael Gluksman kandidovao se za učešće na predsedničkim izborima u Francuskoj, kao kandidat levice. "Da, ja sam kandidat na predsedničkim izborima. Hoćemo li predati našu zemlju krajnjoj desnici? Suočen sa takvim izborom, nisam… »
Unuk sovjetskog obaveštajca želi u Jelisejsku palatu

Unuk sovjetskog obaveštajca želi u Jelisejsku palatu

Politika pre 27 dana
Proevropski poslanik i jedan od lidera francuske levice poručio je da ne želi da „prepusti zemlju krajnjoj desnici”, dok se politička scena priprema za izbore 2027. godine. Parlamentarac Evropskog parlamenta i jedan od vodećih političara francuske levice… »

Vesti dana »