Povezane vesti
Nova figura na francuskoj političkoj sceni: Gliksman objavio kandidaturu za predsednika
NIN pre 4 sati
Unuk sovjetskog špijuna, Rafael Gliksman kandidovao se za učešće na predsedničkim izborima u Francuskoj, kao kandidat levice. "Da, ja sam kandidat na predsedničkim izborima. Hoćemo li predati našu zemlju krajnjoj desnici? Suočen sa takvim izborom, nisam… »
Unuk sovjetskog obaveštajnog oficira želi da postane predsednik Francuske
Euronews pre 4 sati
Unuk sovjetskog špijuna, Rafael Gluksman kandidovao se za učešće na predsedničkim izborima u Francuskoj, kao kandidat levice. "Da, ja sam kandidat na predsedničkim izborima. Hoćemo li predati našu zemlju krajnjoj desnici? Suočen sa takvim izborom, nisam… »
Unuk sovjetskog špijuna kreće u predsedničku trku
B92 pre 4 sati
Unuk sovjetskog špijuna, Rafael Gluksman kandidovao se za učešće na predsedničkim izborima u Francuskoj, kao kandidat levice. "Da, ja sam kandidat na predsedničkim izborima. Hoćemo li predati našu zemlju krajnjoj desnici? Suočen sa takvim izborom, nisam… »
Unuk sovjetskog obaveštajca želi u Jelisejsku palatu
Politika pre 4 sati
Proevropski poslanik i jedan od lidera francuske levice poručio je da ne želi da „prepusti zemlju krajnjoj desnici”, dok se politička scena priprema za izbore 2027. godine. Parlamentarac Evropskog parlamenta i jedan od vodećih političara francuske levice… »
Vesti dana »
Požari i krize u Srbiji: Mobilisani resursi i procesuiranje širenja lažnih vesti
Naslovi.ai pre 1 satjoš 37 povezanih
"Jednokratna pomoć nije zbog izbora" Siniša Mali objasnio zašto država deli novac građanima: Prosek plata prešao 1.000 €, ali pomažemo onima sa nižim primanjima
Blic pre 18 minutajoš 32 povezane
VREME DANAS I NAREDNIH DANA: U Nišu 35 stepeni, sutra još toplije – stiže novi nalet vrućine
Glas juga pre 2 satajoš 43 povezane