Povezane vesti

Muškarac pozvao policiju da ga spreči da nekog ubije

Muškarac pozvao policiju da ga spreči da nekog ubije

Jugmedia pre 23 dana
Policija u Vranju primila je tokom vikenda poziv muškarca, koji je pozvao stanicu i zatražio da dođe patrola i spreči ga da nekog ubije. Kada je policija stigla u dom muškarca koji ih je u toku noći pozvao, on je bio u vidno alkoholisanom stanju i… »
Pozvao policiju da ga spreči da nekog ubije: „Zatvorite me!“

Pozvao policiju da ga spreči da nekog ubije: „Zatvorite me!“

Rešetka pre 23 dana
Policija u Vranju primila je tokom vikenda neobičan poziv muškarca koji je od policijske patrole zatražio da dođe i spreči ga da nekoga ubije. Kako piše OK Radio, kada je policijska patrola tokom noći stigla na adresu muškarca koji ih je pozvao, on je… »
Vranjanac pozvao policiju da ga spreči da nekog ubije

Vranjanac pozvao policiju da ga spreči da nekog ubije

OK radio pre 23 dana
Policija u Vranju primila je tokom vikenda poziv muškarca, koji je pozvao stanicu i zatražio da dođe patrola i spreči ga da nekog ubije. Kada je policija stigla u dom muškarca koji ih je u toku noći pozvao, on je bio u vidno alkoholisanom stanju i… »
"Zatvorite me da ne ubijem nekog!" Jeziv poziv policiji u Vranju: Pijan pretio da će napraviti krvoproliće, kad su došli -…

"Zatvorite me da ne ubijem nekog!" Jeziv poziv policiji u Vranju: Pijan pretio da će napraviti krvoproliće, kad su došli -…

Blic pre 23 dana
Policija ga je pronašla u njegovom domu u vidno alkoholisanom stanju Muškarac je insistirao da ga uhapse kako ne bi naudio nekome Policija u Vranju primila je tokom vikenda poziv muškarca, koji je pozvao stanicu i zatražio da dođe patrola i spreči ga da… »

Vesti dana »