Повезане вести

Мушкарац позвао полицију да га спречи да неког убије

Мушкарац позвао полицију да га спречи да неког убије

Југмедиа пре 1 сат
Полиција у Врању примила је током викенда позив мушкарца, који је позвао станицу и затражио да дође патрола и спречи га да неког убије. Када је полиција стигла у дом мушкарца који их је у току ноћи позвао, он је био у видно… »
Позвао полицију да га спречи да неког убије: „Затворите ме!“

Позвао полицију да га спречи да неког убије: „Затворите ме!“

Решетка пре 1 сат
Полиција у Врању примила је током викенда необичан позив мушкарца који је од полицијске патроле затражио да дође и спречи га да некога убије. Како пише ОК Радио, када је полицијска патрола током ноћи стигла на адресу мушкарца… »
Врањанац позвао полицију да га спречи да неког убије

Врањанац позвао полицију да га спречи да неког убије

ОК радио пре 3 сата
Полиција у Врању примила је током викенда позив мушкарца, који је позвао станицу и затражио да дође патрола и спречи га да неког убије. Када је полиција стигла у дом мушкарца који их је у току ноћи позвао, он је био у видно… »
"Затворите ме да не убијем неког!" Језив позив полицији у Врању: Пијан претио да ће направити крвопролиће, кад су дошли -…

"Затворите ме да не убијем неког!" Језив позив полицији у Врању: Пијан претио да ће направити крвопролиће, кад су дошли -…

Блиц пре 3 сата
Полиција га је пронашла у његовом дому у видно алкохолисаном стању Мушкарац је инсистирао да га ухапсе како не би наудио некоме Полиција у Врању примила је током викенда позив мушкарца, који је позвао станицу и затражио да… »

Вести дана »