Povezane vesti

Anita čula otkucaje bebinog srca pa se raznežila: Emotivan prizor iz lekarske ordinacije: Ja imam skoro 1 kg i rastem (foto)

Anita čula otkucaje bebinog srca pa se raznežila: Emotivan prizor iz lekarske ordinacije: Ja imam skoro 1 kg i rastem (foto)

Kurir pre 3 sata
Anita Stanojlović nalazi se pred jednim od najvažnijih trenutaka u životu, budući da uskoro na svet stiže njena devojčica. Bivša rijaliti učesnica sa partnerom Lukom Vujovićem s nestrpljenjem očekuje prinovu. Sada je na Instagramu podelila delić… »
Luka Vujović snimao bebu na ultrazvuku, Aniti tekle suze radosnice: "Imam skoro kilogram..."

Luka Vujović snimao bebu na ultrazvuku, Aniti tekle suze radosnice: "Imam skoro kilogram..."

Telegraf pre 3 sata
Anita Stanojlović i Luka Vujović s nestrpljenjem iščekuju dolazak ćerkice koju su napravili u rijilitiju na svet. Popularni rijaliti par bio je danas na ultrazvučnom pregledu, a kada su videli bebu, potpuno su se raznežili. Luka je snimao bebu na ekranu… »
(Video) Anita Stanojlović na ultrazvuku sluša otkucaje bebinog srca: Trudnu učesnicu rijalitija savladale emocije, oči pune…

(Video) Anita Stanojlović na ultrazvuku sluša otkucaje bebinog srca: Trudnu učesnicu rijalitija savladale emocije, oči pune…

Blic pre 4 sati
Anita Stanojlović očekuje devojčicu sa Lukom Vujovićem. Objavila je emotivan snimak sa ultrazvuka svoje bebe. Anita Stanojlović uživa u ljubavi sa Lukom Vujovićem, sa kojim čeka dete i to devojčicu. Sada je bivša rijaliti učesnica objavila snimak sa… »

Vesti dana »