Povezane vesti
"Bio sam sa 300 žena" Halid Muslimović oduvek je važio za velikog zavodnika, ali svojim piznanjem sve je iznenadio: Noć mi je…
Kurir pre 11 sati
Halid Muslimović je u svojoj autobiografiji otkrio mnoge delove svog života o kojima se godinama pričalo, ali o kojima je on retko javno govorio. Pevač se osvrnuo na burne godine svoje karijere, brakove, ljubavne odnose, ali i na jednu porodičnu dilemu… »
"Imao sam 300 žena, uvek mi je noć bila popunjena, nekad i bez moje volje": Folker zaprepastio priznanjem o intimnim odnosima…
Blic pre 11 sati
Voditelj Ognjen Amidžić ga je pitao koliko je imao intimnih partnerki. Halid je priznao da nije brojao, ali da je brojka oko 300, što je iznenadilo sve prisutne. Halid Muslimović (65), koji je krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina važio za… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 4 satijoš 57 povezanih
U Srbiji od groznice Zapadnog Nila obolelo 11 ljudi, pet više nego prethodne sedmice
Šabačke novosti pre 2 satajoš 34 povezane
Ambasador i oficir za vezu EU obišli evropske i srpske vatrogasce u Deliblatskoj peščari
Beta pre 59 minutajoš 25 povezanih
Mali: Isplata pomoći preko namenskih računa u banci Poštanska štedionica
RTV pre 1 satjoš 39 povezanih
Usvojen predlog RIK-a o paravanima: Na biračkim mestima biće postavljeni stari kartonski paravani i nove kabine
Euronews pre 3 satajoš 22 povezane