Povezane vesti

Kupio plac za 9.400 evra, izgradio kuću i rešio se kirije: Ivan (35) bez trunke iskustva napravio dom! Živi kao kralj i ne…

Kupio plac za 9.400 evra, izgradio kuću i rešio se kirije: Ivan (35) bez trunke iskustva napravio dom! Živi kao kralj i ne…

Blic pre 6 sati
Ivan Gradoboev iz Sofije zbog visokih cena nekretnina odlučio je da sam izgradi off-grid kuću Sa zarađenim novcem izgradio je moderniju i veću energetsku samoodrživu kuću, gde mu je jedini mesečni trošak račun za 5G internet Suočen sa vrtoglavim cenama… »
Ivan je sagradio predivnu kuću za manje od 10.000 evra: Danas živi kao kralj i ne plaća račune

Ivan je sagradio predivnu kuću za manje od 10.000 evra: Danas živi kao kralj i ne plaća račune

Kurir pre 9 sati
Suočen sa visokim cenama nekretnina i nemogućnošću kupovine sopstvenog stana, 35-godišnji Ivan Gradoboev iz Sofije odlučio je da u potpunosti zaobiđe klasični sistem stanovanja i samostalno izgradi dom nezavisan od javne infrastrukture, čime je mesečne… »
Ivan nije mogao da priušti stan, pa je sam sagradio kuću: "Živim bez kirije i računa" (video)

Ivan nije mogao da priušti stan, pa je sam sagradio kuću: "Živim bez kirije i računa" (video)

Blic pre 14 sati
Ivan Gradoboev iz Sofije odlučio je da sam sagradi kuću jer nije mogao da priušti stan ili klasičnu kuću. Kupio je malu parcelu, naučio graditeljstvo putem YouTube-a i danas živi van javne infrastrukture koristeći solarnu energiju i sopstveni bunar. Kada… »

Vesti dana »