Povezane vesti

POLOMIĆU GA! Janjuš zapretio: ON ME JE ISKORISTIO!

POLOMIĆU GA! Janjuš zapretio: ON ME JE ISKORISTIO!

Svet & Skandal pre 6 sati
Sukob koji je potresao rijaliti javnost dobio je svoj epilog van malih ekrana. Nakon što je Marko Janjušević Janjuš tokom gostovanja u emisiji „Narod pita” na televiziji Pink uputio niz oštrih uvreda na račun bivšeg rijaliti učesnika, Uroš Stanić odlučio… »
(Video) Poslušajte šok glasovnu poruku koje je Janjuš uputio Urošu: "Budeš li me još jednom spomenuo, polomiću te"

(Video) Poslušajte šok glasovnu poruku koje je Janjuš uputio Urošu: "Budeš li me još jednom spomenuo, polomiću te"

Blic pre 15 sati
Marko Janjušević Janjuš i Uroš Stanić su prekinuli prijateljstvo posle javnih prepirki na društvenim mrežama. Janjuš je Urošu poslao glasovne poruke sa teškim pretnjama i uvredama, zahtevajući da ga više ne pominje. Marko Janjušević Janjuš i Uroš Stanić… »
Nakon šok poruka koje su isplivale u javnost: Uroš Stanić očajan zbog Janjuša, otkio šta se dogodilo na rođendanu: "Upropastio…

Nakon šok poruka koje su isplivale u javnost: Uroš Stanić očajan zbog Janjuša, otkio šta se dogodilo na rođendanu: "Upropastio…

Blic pre 15 sati
Uroš Stanić otkrio je detalje kraha prijateljstva sa Markom Janjuševićem Janjušem. Uroš tvrdi da je Janjuš sve vreme folirao prijateljstvo i koristio ga samo dok mu je odgovaralo u rijalitiju. Nakon što su isplivale šok poruke u kojima Marko Janjušević… »
"Janjuš je folirant koji me je koristio" Puklo prijateljstvo između Uroša Stanića i Janjuševića: Pale i pretnje: "Polomiću te!"…

"Janjuš je folirant koji me je koristio" Puklo prijateljstvo između Uroša Stanića i Janjuševića: Pale i pretnje: "Polomiću te!"…

Kurir pre 15 sati
Marko Janjušević Janjuš je tokom gostovanja u emisiji "Narod pita" žestoko izvređao Uroša Stanića, te je on sada izneo svoju stranu priče. Pre nekoliko dana, Uroš je, naime, odgovarao na pitanja sa društvene mreže Instagram, otkrivši u jednom momentu da… »
Oglasio se Uroš nakon svađe sa Janjušem: "Upropastio mi je rođendan, jedva sam zadržao suze"

Oglasio se Uroš nakon svađe sa Janjušem: "Upropastio mi je rođendan, jedva sam zadržao suze"

Telegraf pre 15 sati
Prijateljstvo između Marka Janjuševića Janjuša i Uroša Stanića je puklo, a u javnost su danas dospele i poruke koje je bivši košarkaš slao cimeru iz "Elite" po izlasku iz rijalitija. Sada se oglasio i Uroš i otkrio da je Janjuš jedan običan folirant, te… »
Isplivale skandalozne poruke u javnost Janjuš uputio jezive pretnje Urošu, puklo prijateljstvo: "Polomiću te"

Isplivale skandalozne poruke u javnost Janjuš uputio jezive pretnje Urošu, puklo prijateljstvo: "Polomiću te"

Blic pre 16 sati
Dugogodišnje prijateljstvo između Marka Janjuševića Janjuša i Uroša Stanića je doživelo krah. Uroš je javno izjavio da se razočarao u Janjuša i da se više ne druže. Jedano od omiljenih rijaliti dua doživeo je svoj krah. Naime, Marko Janjušević Janjuš i… »
Puklo prijateljstvo između Janjuša i Uroša Stanića: "Kakvo je to smeće" - evo kako mu je bivši zadrugar pretio

Puklo prijateljstvo između Janjuša i Uroša Stanića: "Kakvo je to smeće" - evo kako mu je bivši zadrugar pretio

Telegraf pre 15 sati
Prijateljstvo između Marka Janjuševića Janjuša i Uroša Stanića doživelo je krah. Nekada omiljeni rijaliti duo koji je zasmejavao gledaoce "Elite" više nisu u dobrim odnosima. Naime, u prilog tome svedoče poruke u čiji je posed došao Pink.rs, a u kojima… »

Vesti dana »