Povezane vesti

Đorđe David otkrio koji uslov je postavio da bi ostao u "Zvezdama Granda": Evo šta misli o prelasku Dare Bubamare

Đorđe David otkrio koji uslov je postavio da bi ostao u "Zvezdama Granda": Evo šta misli o prelasku Dare Bubamare

Mondo pre 5 sati
Roker Đorđe David radi punom parom, a kako smo ga zatekli na "radnom mestu" sa njim smo porazgovarali o predstojećoj sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a on je progovorio o postavci žirija, ističući da je on siguran član nove sezone, te da se… »
“Već lagano gledaju ka penziji” Đorđe David, pe otkrio šta je tražio od Granda za ostanak: “Fotelja nikom…”

“Već lagano gledaju ka penziji” Đorđe David, pe otkrio šta je tražio od Granda za ostanak: “Fotelja nikom…”

Telegraf pre 5 sati
Roker Đorđe David progovorio je o novoj sezoni Zvezda Granda, pa otkrio svoje uslove i pomenuo ostale članove žirija, kao i nagađanja da će Dara Bubamara preći na Pink. - Pošto moji ispisnici već lagano gledaju ka mirnoj luci ka penziji. Ja sam… »
"Nikome fotelja nije sigurna" Đorđe David otkrio koji uslov je postavio da bi ostao u "Zvezdama Granda", dotakao se Dare i…

"Nikome fotelja nije sigurna" Đorđe David otkrio koji uslov je postavio da bi ostao u "Zvezdama Granda", dotakao se Dare i…

Blic pre 6 sati
Pored žiriranja, Đorđe je aktivan kao glumac i muzičar, a sa bendom priprema spot u čast preminulim članovima 'Riblje čorbe'. Izražava zabrinutost zbog uticaja veštačke inteligencije na umetnost i zalaže se za očuvanje autentičnog muzičkog i glumačkog… »
"Fotelja nije nikome sigurna" Đorđe David otkrio koji uslov je postavio da bi ostao u "Zvezdama Granda", dotakao se Dare…

"Fotelja nije nikome sigurna" Đorđe David otkrio koji uslov je postavio da bi ostao u "Zvezdama Granda", dotakao se Dare…

Kurir pre 5 sati
Roker Đorđe David radi punom parom, a kako smo ga zatekli na “radnom mestu” sa njim smo porazgovarali o predstojećoj sezoni muzičkog takmičenja “ Zvezde Granda”, a on je progovorio o postavci žirija, ističući da je on siguran član nove sezone, te da se… »

Vesti dana »