Povezane vesti

Brat nije došao na venčanje Nadice Ademov: Oglasio se nakon tajne svadbe, evo šta misli o zetu

Brat nije došao na venčanje Nadice Ademov: Oglasio se nakon tajne svadbe, evo šta misli o zetu

Mondo pre 5 sati
Pevač koji se proslavio učešćem u "Zvezdama Granda", brat pevačice Nadice Ademov, Bubi Ademov uveliko radi na novim pesmama i svojoj karijeri. Bubi danas snima spot za svoju pesmu, a pred novinarima je progovorio je o karijeri, otkrio ko mu pomaže posle… »
"Nisam bio na sestrinoj svadbi": Oglasio se brat Nadice Ademov, progovorio o venčanju pevačice, otkrio nepoznate detalje, a…

"Nisam bio na sestrinoj svadbi": Oglasio se brat Nadice Ademov, progovorio o venčanju pevačice, otkrio nepoznate detalje, a…

Blic pre 7 sati
Bubi Ademov, bivši učesnik 'Zvezda Granda' i brat Nadice Ademov, intenzivno radi na solo karijeri i snimanju spotova. Trema i napetost ga prate tokom snimanja, jer mu je gluma ispred kamere novo i izazovno iskustvo. Pevač koji se proslavio učešćem u… »
Brat Nadice Ademov nije bio na njenom venčanju: Ovo kaže o zetu: On mi i sad...

Brat Nadice Ademov nije bio na njenom venčanju: Ovo kaže o zetu: On mi i sad...

Kurir pre 7 sati
Pevač koji se proslavio učešćem u "Zvezdama Granda", brat pevačice Nadice Ademov, Bubi Ademov uveliko radi na novim pesmama i svojoj karijeri. Bubi danas snima spot za svoju pesmu, a pred novinarima je progovorio je o karijeri, otkrio ko mu pomaže posle… »
„Nisam bio na svadbi”: Bubi Ademov na snimanju spota progovorio o venčanju Nadice i biznismena: „Pomaže mi…”

„Nisam bio na svadbi”: Bubi Ademov na snimanju spota progovorio o venčanju Nadice i biznismena: „Pomaže mi…”

Telegraf pre 8 sati
Pevač koji se proslavio učešćem u Zvezdama Granda, brat pevačice Nadice Ademov, Bubi Ademov uveliko radi na novim pesmama i svojoj karijeri, a naša ekipa zatekla ga je danas u centru Beograda. Naime, Bubi snima spot za svoju pesmu, a pred našim kamerama… »

Vesti dana »