Povezane vesti
Brat nije došao na venčanje Nadice Ademov: Oglasio se nakon tajne svadbe, evo šta misli o zetu
Mondo pre 5 sati
Pevač koji se proslavio učešćem u "Zvezdama Granda", brat pevačice Nadice Ademov, Bubi Ademov uveliko radi na novim pesmama i svojoj karijeri. Bubi danas snima spot za svoju pesmu, a pred novinarima je progovorio je o karijeri, otkrio ko mu pomaže posle… »
"Nisam bio na sestrinoj svadbi": Oglasio se brat Nadice Ademov, progovorio o venčanju pevačice, otkrio nepoznate detalje, a…
Blic pre 7 sati
Bubi Ademov, bivši učesnik 'Zvezda Granda' i brat Nadice Ademov, intenzivno radi na solo karijeri i snimanju spotova. Trema i napetost ga prate tokom snimanja, jer mu je gluma ispred kamere novo i izazovno iskustvo. Pevač koji se proslavio učešćem u… »
Brat Nadice Ademov nije bio na njenom venčanju: Ovo kaže o zetu: On mi i sad...
Kurir pre 7 sati
Pevač koji se proslavio učešćem u "Zvezdama Granda", brat pevačice Nadice Ademov, Bubi Ademov uveliko radi na novim pesmama i svojoj karijeri. Bubi danas snima spot za svoju pesmu, a pred novinarima je progovorio je o karijeri, otkrio ko mu pomaže posle… »
„Nisam bio na svadbi”: Bubi Ademov na snimanju spota progovorio o venčanju Nadice i biznismena: „Pomaže mi…”
Telegraf pre 8 sati
Pevač koji se proslavio učešćem u Zvezdama Granda, brat pevačice Nadice Ademov, Bubi Ademov uveliko radi na novim pesmama i svojoj karijeri, a naša ekipa zatekla ga je danas u centru Beograda. Naime, Bubi snima spot za svoju pesmu, a pred našim kamerama… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 57 povezanih
U Srbiji od groznice Zapadnog Nila obolelo 11 ljudi, pet više nego prethodne sedmice
Beta pre 3 satajoš 32 povezane
Fiskalni savet upozorava: Država deli skoro 100 milijardi građanima, a to bi moglo dodatno da podstakne inflaciju
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 35 povezanih
"Nikome ne bih stala na žulj, žao mi je što to radi" Prvo oglašavanje Edite Aradinović nakon što je Indi poručila da je ona mrtva za nju
Blic pre 35 minutajoš 27 povezanih
RIK odlučio da će na na biračkim mestima biti kartonski i novi paravani u obliku kabine
Vreme pre 2 satajoš 21 povezana