Povezane vesti
Prvi trening, prva poruka! Navaro zna šta traži od Zvezde: "Tim je iznad svih"!
Kurir pre 28 minuta
Ibon Navaro odradio je prvi trening kao novi trener Crvena zvezda, a španskog stručnjaka odmah na startu očekuje ozbiljan posao. Crveno-beli su počeli pripreme za novu sezonu, ali Navaro zbog reprezentativnih obaveza trenutno ne može da računa na… »
Zvezda uplaila motore, oglasio se Navaro: Novi trener crveno-belih otkrio šta je bitno za uspeh
Večernje novosti pre 8 minuta
ŠPANSKI trener Ibon Navaro, seo je na klupu Crvene zvezde, a sad se prvi put od početka priprema oglasio kao strateg crveno-belih. Javier Borrego / Shutterstock Editorial / Profimedia Bivši šef stručnog štaba Unikahe nema na raspolaganju sve igrače zbog… »
Navaro se oglasio posle prvog treninga: "Kvalitetan smo tim, ali je kohezija veoma važna"
B92 pre 28 minuta
Trener Crvene zvezde Ibon Navaro se oglasio posle odrađenog prvog treninga crveno-belih. Zvezda je započela sa pripremama za novu sezonu, veliki deo tima je doputovao u Beograd, ali za sada crveno-beli nisu kompletni. "Iako nam nedostaju igrači i imamo… »
Batler oduševio zvezdaše: „Imam osećaj da sam došao kući, bio sam ljubomoran što nisam tu!“
Hot sport pre 1 sat
Džered Batler priključio se pripremama Crvene zvezde i sa velikim optimizmom dočekuje novu sezonu! Crvena zvezda dobila je još jedno važno lice na pripremama za novu sezonu. Džered Batler se priključio ekipi, nakon što je početak rada sa timom propustio… »
Batler stigao u Beograd: "Odmorio sam se, uživao, ali i bio ljubomoran"!
Kurir pre 2 sata
Košarkaši Crvene zvezde započeli su pripreme za novu sezonu, a ekipi se sada priključio i jedan od najvažnijih igrača - Džered Batler. Američki bek, koji je u debitantskoj sezoni u crveno-belom dresu ostavio odličan utisak, produžio je ugovor sa klubom… »
Vratio se i Džered Batler! Ima poruku i za navijače Zvezde
Večernje novosti pre 2 sata
Crvena zvezda je započela pripreme za novu sezonu, a Džered Batler se nekoliko dana kasnije priključio saigračima. Po dolasku u Beograd istakao je da se oseća kao kod kuće. Photo: Bane T. Stojanovic/ATAImages “Imam osećaj da sam došao kući“, prvo je što… »
Zvezda polako kompletira sastav za narednu sezonu, stigao i Džered Batler
Telegraf pre 2 sata
Košarkaši Crvene zvezde počeli su pripreme za predstojeću sezonu, a polako pristižu i igrači koji su imali obaveze sa reprezentacijom, kao i oni koji su bili u SAD. Među njima je i Džered Batler. Sjajni bek došao je u redove crveno-belih početkom… »
Košarkaši Crvene zvezde počeli pripreme za novu sezonu
Politika pre 15 sati
Poslednji meč pred start sezone, Zvezda će igrati protiv Arisa u hali „Aleksandar Nikolić”, a utakmica će biti otvorena za sve vlasnike članskih i sezonskih karata. Košarkaši Crvene zvezde okupili su se večeras u hali "Aleksandar Nikolić" gde su počeli… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 52 povezane
Kako vlast finansira „pomoć“ za građane pred izbore: Srezali novac za kanalizaciju, a prethodno i za obnovu škola
Nova ekonomija pre 2 satajoš 29 povezanih
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije sa rebalansom budžeta na dnevnom redu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 54 povezane
U Srbiji do kraja avgusta sunčano i toplo sa temperaturama do 37 stepeni
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 54 povezane
(Video) Drama kod Novog Sada! Vatra progutala vozilo, crni dim na sve strane
Blic pre 2 satajoš 23 povezane