Povezane vesti
Komo dogovorio transfer Mojzea Kina za 45 miliona evra
Sport klub pre 24 dana
Komo je na pragu velikog pojačanja, pošto je postigao dogovor o transferu napadača Fjorentine Mojzea Kina, prenose italijanski mediji. Prema informacijama „Gazete delo Sport“, posao bi trebalo da bude vredan ukupno 45 miliona evra. Komo je spreman da… »
Totenhem ulaže još novca, stiže novi fudbaler iz Mančester sitija za veliku sumu
Telegraf pre 24 dana
Totenhem je postigao usmeni dogovor sa Mančester sitijem oko transfera Omara Marmuša, a posao bi uskoro trebalo da bude ozvaničen. Prema najnovijim informacijama, egipatski napadač će u početku stići u London na pozajmicu, uz klauzulu koja bi pod… »
Komo cilja na visoko, stiže bivši Vlahovićev saigrač
Nova pre 23 dana
Komo je na pragu velikog transfera, pošto je, prema navodima italijanskih medija, postigao dogovor sa Fjorentinom oko angažovanja napadača Mojzea Kina. Kako prenosi Gazeta delo Sport, vrednost transfera iznosi 45 miliona evra. Komo bi 40 miliona evra… »
„Srpska kolonija“ postaje još brojnija: Još jedan Srbin stiže u Leće!
Hot sport pre 23 dana
Ivan Ilić je dao zeleno svetlo za prelazak u Leće, dok klubovi privode kraju dogovor oko pozajmice! Ivan Ilić mogao bi uskoro da dobije novi klub u Italiji. Srpski reprezentativac nalazi se na pragu prelaska iz Torina u Leće, a prema informacijama Skaj… »
Vesti dana »
Tokom noći opet kamenicama i pirotehnikom na sedište Euleksa u Prištini zbog presude bivšim vođama tzv. OVK
N1 Info pre 4 minutajoš 22 povezane
Vremenska prognoza za četvrtak, 17. septembar: Danas sunčano, temperatura do 32 stepena
Beta pre 19 minutajoš 22 povezane
Tramp zapretio EU tarifama zbog predloga o pridruženom članstvu Kanade
Sputnik pre 28 minutajoš 7 povezanih