Povezane vesti

"Juče su mi preminule majka i sestra" Jeziva objava Indi Aradinović: "U jednom danu dva života su se ugasila za mene, nisam u…

"Juče su mi preminule majka i sestra" Jeziva objava Indi Aradinović: "U jednom danu dva života su se ugasila za mene, nisam u…

Blic pre 25 dana
Navela je da nije u žalosti, već da samo želi da se to zna. Nedavno je Indi govorila o sestri Editi i izrazila ponos što je postala tetka. Pevačica Indi Aradinović zaprepastila je javnost objavom u kojoj je navela da "više nema ni majku ni sestru", a… »
"Umrle su za mene, jedino je beba svetla tačka" Prvo oglašavanje Indi Aradinović nakon jezive objave da su joj preminule majka…

"Umrle su za mene, jedino je beba svetla tačka" Prvo oglašavanje Indi Aradinović nakon jezive objave da su joj preminule majka…

Blic pre 24 dana
Pevačica Indi Aradinović izjavila je da 'više nema ni majku ni sestru', ističući da godinama nije prihvaćena od strane svoje porodice. Objasnila je da su joj majka i sestra 'umrle' u emotivnom smislu, a ne bukvalno. Pevačica Indi Aradinović danas je… »
"Nikome ne bih stala na žulj, žao mi je što to radi" – prvo oglašavanje Edite nakon skandala sa sestrom

"Nikome ne bih stala na žulj, žao mi je što to radi" – prvo oglašavanje Edite nakon skandala sa sestrom

Telegraf pre 24 dana
Pevačica Edita Aradinović oglasila se nakon što je njena rođena sesra Indi Aradinović danas šokirala sve kada se oglasila objavom u kojoj je navela da "više nema ni majku ni sestru". Edita Aradinović je istakla da svojoj sestri želi sve najbolje i da je… »
Prvo oglašavanje Edite Aradinović! Nakon što je Indi poručila da je "mrtva za nju", pevačica iznela svoju stranu priče

Prvo oglašavanje Edite Aradinović! Nakon što je Indi poručila da je "mrtva za nju", pevačica iznela svoju stranu priče

Kurir pre 24 dana
Pevačica Edita Aradinović se oglasila nakon što je njena rođena sesra Indi Aradinović navela da "više nema ni majku ni sestru". Edita je svojim oglašavanjem istakla da svojoj sestri želi sve najbolje i da je voli najviše na svetu, kao i to da na svoju… »
"Nikome ne bih stala na žulj, žao mi je što to radi" Prvo oglašavanje Edite Aradinović nakon što je Indi poručila da je ona…

"Nikome ne bih stala na žulj, žao mi je što to radi" Prvo oglašavanje Edite Aradinović nakon što je Indi poručila da je ona…

Blic pre 24 dana
Edita je istakla da svojoj porodici nikada neće okrenuti leđa i da želi svojoj sestri sve najbolje. Naglasila je da ne želi da iznosi loše stvari o porodici i da je trenutno u najlepšem periodu života. Pevačica Edita Aradinović oglasila se za "Blic"… »
"Mrtva je za mene": Indi uputila grube reči Editi, odrekla se majke i sestre

"Mrtva je za mene": Indi uputila grube reči Editi, odrekla se majke i sestre

Mondo pre 24 dana
Porodična drama Indire Aradinović Indi ne prestaje da privlači pažnju javnosti nakon što je šokirala objavom da je "izgubila majku i sestru". Pevačica se najpre oglasila citatom u kojem se dotakla narušenih odnosa, istakavši da je "Nemoguće popraviti… »
"Nemoguće je popraviti odnos" Indi novom izjavom izazvala haos nakon svađe sa Editom, drama se nastavlja

"Nemoguće je popraviti odnos" Indi novom izjavom izazvala haos nakon svađe sa Editom, drama se nastavlja

Kurir pre 24 dana
Sestre Aradinović su privukle ogromnu pažnju nakon što je Indi izjavila da je "izgubila majku i sestru". Njene nove objave su sada u fokusu, posebno jer podgrevaju spekulacije da su to poruke upućene najbližima. Indi se najpre oglasila citatom u kojem se… »
"Lepo je kad znaš sa kim više nikad nećeš" Novo oglašavanje Indi nakon svađe sa sestrom Editom podiglo buru: "Nemoguće je…

"Lepo je kad znaš sa kim više nikad nećeš" Novo oglašavanje Indi nakon svađe sa sestrom Editom podiglo buru: "Nemoguće je…

Blic pre 24 dana
Indi je navela da se sukob sa Editom dodatno produbio nakon objave slike druge žene nazvane 'nova tetka'. Istakla je da više neće igrati ulogu tetke i ne želi da dozvoli da se neko igra njenim emocijama i životom. Porodična drama Indire Aradinović Indi… »
Indi ponovo udarila na Editu?! Podelila oštru objavu, pa usijala mreže: "Nemoguće je popraviti odnos..."

Indi ponovo udarila na Editu?! Podelila oštru objavu, pa usijala mreže: "Nemoguće je popraviti odnos..."

Telegraf pre 24 dana
Odnos sestara Indi Aradinović i Edite Aradinović ponovo je dospeo u žižu javnosti nakon što je Indi javno prozvala mlađu sestru, poručivši da je, kako je navela, otpisala i nju i njihovu majku. Njene reči ponovo su pokrenule priče o njihovom narušenom… »
Edita reagovala nakon skandala sa Indi! Oglasila se i sve iznenadila, kao da se ništa nije desilo

Edita reagovala nakon skandala sa Indi! Oglasila se i sve iznenadila, kao da se ništa nije desilo

Kurir pre 24 dana
Nakon što je Indi Aradinović za Kurir ispričala pojedinosti o odnosu sa sestrom Editom, iznevši tvrdnje da je sestra mrtva za nju, Edita se oglasila, a domaća javnost je njenu reakciju uveliko iščekivala. Naime, Edita se oglasila na svom nalogu na… »
U jeku svađe sa sestrom, sada se oglasila i Edita: O njoj ni reč, razvukla osmeh, a zbog slike usijala mreže

U jeku svađe sa sestrom, sada se oglasila i Edita: O njoj ni reč, razvukla osmeh, a zbog slike usijala mreže

Telegraf pre 24 dana
Pevačica Edita Aradinović dospela je u centar medijske pažnje nakon što je njena sestra Indi podelila objavu na kojoj kaže da su joj majka i sestra preminule. Ogorčena Indi se oglasila te otkrila razlog svađe sa sestrom. Iako je nedavno na Bravo… »
Ni reči o rođenoj sestri: Edita se oglasila nakon jezive objave Indi Aradinović (foto)

Ni reči o rođenoj sestri: Edita se oglasila nakon jezive objave Indi Aradinović (foto)

Mondo pre 24 dana
Pevačica Indi Aradinović šokirala je domaću javnost nakon što je na Instagramu objavila poruku " da su joj umrle majka i sestra". Indi je u oglašavanju otkrila da "nije u žalosti", a potom za medije dodala i da život ide dalje. - Iznenadna smrt dve osobe… »
"Žao mi je što više neću viđati zoiju": Indi otkrila pravi razlog raskola sa Editom, kipti od besa: "Nisam ničija lutkica u…

"Žao mi je što više neću viđati zoiju": Indi otkrila pravi razlog raskola sa Editom, kipti od besa: "Nisam ničija lutkica u…

Blic pre 24 dana
Indira Aradinović objavila je na društvenim mrežama da je doživela ozbiljan raskol u porodici. Navela je da više neće viđati ni majku ni sestru Editu zbog nesuglasica. Danas je na društvenim mrežama odjeknula skandalozna objava Indire Aradinović u kojoj… »
Od javne tuče do "mrtva si za mene": Tukle se i mirile, pa sve kuliminiralo, ovo su sve svađe Edite i Indi

Od javne tuče do "mrtva si za mene": Tukle se i mirile, pa sve kuliminiralo, ovo su sve svađe Edite i Indi

Telegraf pre 24 dana
Sestre Indi i Edita Aradinović imaju veoma komplikovan odnos, koji domaća javnost prati već godinama. Sada je nakon što je delovalo da su se strasti među sestrama konačno smirile, sve se promenilo kada je Indi objavila bizarnu objavu da su za nju njene… »
Oglasila se Edita Aradinović nakon skandala Pevačica razvukla osmeh, o Indi ni reč: Mreže se usijale zbog fotke iz stana

Oglasila se Edita Aradinović nakon skandala Pevačica razvukla osmeh, o Indi ni reč: Mreže se usijale zbog fotke iz stana

Blic pre 24 dana
Edita Aradinović ponovo je u centru pažnje zbog sukoba sa sestrom Indi. Indi je javno izjavila da su joj majka i sestra 'preminule' za nju, što je izazvalo brojne reakcije. Pevačica Edita Aradinović dospela je u centar medijske pažnje nakon što je njena… »
"Juče su mi preminule majka i sestra, nisam u žalosti": Jeziva objava Indi Aradinović uznemirila javnost

"Juče su mi preminule majka i sestra, nisam u žalosti": Jeziva objava Indi Aradinović uznemirila javnost

Mondo pre 24 dana
Pevačica Indi Aradinović je na Instagramu podelila šokantnu objavu koja je uznemirila njene pratioce i javnost. - Juče su mi preminule majka i sestra. U jednom danu dva života su se ugasila za mene. Nisam u žalosti. Samo da se zna. 23.08.2026. Od danas… »
Od brutalnog fizičkog obračuna do "mrtva si za mene": Sestre se tukle, mirile, a sada je odnos eskalirao: Ovo su sve svađe…

Od brutalnog fizičkog obračuna do "mrtva si za mene": Sestre se tukle, mirile, a sada je odnos eskalirao: Ovo su sve svađe…

Blic pre 24 dana
Odnos između sestara Indi i Edite Aradinović je izuzetno turbulentan i decenijama je pod lupom javnosti. Njihove svađe uključuju i javne prozivke na društvenim mrežama, kao i fizičke obračune, a sve završava povremenim pomirenjima. Sestre Indi i Edita… »
"Pusti nek idu" Indi se ne zaustavlja nakon morbidne objave da su joj umrle majke i sestra: "Nek ostane samo ono što ima srce…

"Pusti nek idu" Indi se ne zaustavlja nakon morbidne objave da su joj umrle majke i sestra: "Nek ostane samo ono što ima srce…

Blic pre 24 dana
Izjavila je da je jedino beba najlepša stvar u njenom životu, a sve ostalo smatra lažnim. Naglasila je da više ne želi da priča o porodici i da se ne uklapa u njihov način života. Pevačica Indi Aradinović zaprepastila je javnost jezivom objavom u kojoj… »
Od ljubavi do „Mrtva si za mene“: Sve svađe Indi i Edite Aradinović! Sestre se tukle nasred ulice, javno se prozivale, mirile…

Od ljubavi do „Mrtva si za mene“: Sve svađe Indi i Edite Aradinović! Sestre se tukle nasred ulice, javno se prozivale, mirile…

Kurir pre 24 dana
Sestre Indira Indi i Edita Aradinović godinama imaju odnos pun uspona i padova, a njihova porodična drama više puta se selila iz privatnosti u javnost. Od velikih svađa i blokiranja na društvenim mrežama, preko brutalnog fizičkog obračuna, pa sve do… »
„Juče su mi preminule majka i sestra“: Indy šokirala objavom, pa progovorila o porodičnom sukobu

„Juče su mi preminule majka i sestra“: Indy šokirala objavom, pa progovorila o porodičnom sukobu

Nova pre 24 dana
Indy Aradinović je sve šokirala novom objavom na Instagramu. Naime, Indy je navela da su joj majka i sestra "preminule". Njene reči su u prvi mah mnogi shvatili doslovno, ali je pevačica ubrzo pojasnila da govori o prekidu odnosa i emocija koje ima prema… »
"Umrle su za mene, beba je svetla tačka": Indi otkrila detalje jezive objave o sestri i majci i razlozima sukoba

"Umrle su za mene, beba je svetla tačka": Indi otkrila detalje jezive objave o sestri i majci i razlozima sukoba

Mondo pre 24 dana
Indi Aradinović, sestra pevačice Edite, šokirala je javnost porukom u kojoj je navela da "više nema ni majku ni sestru". Na svom Instagram profilu podelila je reči koje su izazvale lavinu reakcija, ali je objavu vrlo brzo obrisala. Pogledajte: -… »
Pre par godina se tukle na ulici, sad opet zaratile: Edita i Indi u centru novog skandala, evo šta se dešavalo dan pre

Pre par godina se tukle na ulici, sad opet zaratile: Edita i Indi u centru novog skandala, evo šta se dešavalo dan pre

Mondo pre 24 dana
Pevačica Indi Aradinović, koja se pre nekoliko godina našla u centru skandala zajedno sa sestrom Editom Aradinović, kada je na mrežama osvanuo snimak njihove tuče ispred zgrade. Nakon problematičnog perioda usledilo je pomirenje, a sestre su se posebno… »
"Pusti, nek idu..." Indi nastavlja sa šokantnim objavama: Nakon što je zauvek završila sa majkom i Editom, nek ostane samo ono…

"Pusti, nek idu..." Indi nastavlja sa šokantnim objavama: Nakon što je zauvek završila sa majkom i Editom, nek ostane samo ono…

Kurir pre 24 dana
Indira Indi Aradinović iznenadila je svoje pratioce na Instagramu kada je objavila da su za nju majka i sestra Edita Aradinović zauvek mrtve. Iako se do sada sve činilo kao idilična porodična situacija, Indi je otkrila potpuno suprotno. Nakon statusa… »
"Edita je mrtva za mene!" Indi nikad brutalnija, otkrila sve o novoj svađi sa sestrom: Odrekla se i majke

"Edita je mrtva za mene!" Indi nikad brutalnija, otkrila sve o novoj svađi sa sestrom: Odrekla se i majke

Kurir pre 24 dana
Indira Aradinovć Indi dominirala je na festivalu Dragi Bravo, pa je red bi da sa njom pređemo teme o estradnim sujetama, odnosu sa Minom Kostić, ljubavnom životu, planovima za budućnost, ali i porodičnom sukobu sa sestrom Editom, zbog kojeg je izgovorila… »
"Žao mi je što bebu neću viđati": Oglasila se Indi nakon porodične svađe, otkrila u kakvom je odnosu sa Editom"

"Žao mi je što bebu neću viđati": Oglasila se Indi nakon porodične svađe, otkrila u kakvom je odnosu sa Editom"

Telegraf pre 24 dana
Iako je juče njihov odnos bio na čvrstim nogama, pa su pozirale zajedno sa bebom Zoiom, Edita i Indi Aradinović više nisu u dobrim odnosima. Indi je samo dan nakon nastupa na Ušću prekinula odnos sa sestrom, ali i sa majkom što je otkrila šokantnom… »
Ovo je razlog svađe Edite i Indi: Pevačica otkrila detalje, pa poručila - "Od danas mene više neće biti"

Ovo je razlog svađe Edite i Indi: Pevačica otkrila detalje, pa poručila - "Od danas mene više neće biti"

Telegraf pre 24 dana
Indi Aradinović otkrila je pravi razlog raskola sa sestrom Editom Aradinović. Naime, mnoge je šokirala njena objava na Instagramu na kojoj je izjavila da su majka i sestra mrtve za nju, a sada je pojasnila i zašto. Razlog za to je što Edita ima… »
"Pusti neka idu": Novo oglašavanje Indi, nakon što je otkrila da su sestra i majka preminule za nju

"Pusti neka idu": Novo oglašavanje Indi, nakon što je otkrila da su sestra i majka preminule za nju

Telegraf pre 24 dana
Indi Aradinović prekinula je svaki kontakt sa majkom Florijom i sestrom Editom Aradinović, za koje je izjavila da su za nju umrle. Naime, ona se oglasila na Instagramu i poručila da su od juče za nju završena priča, čime je šokirala javnost. - Juče su mi… »
"Juče su mi preminule majka i sestra": Šokantna objava Indi, samo dan nakon porodičnog druženja objavila ovo

"Juče su mi preminule majka i sestra": Šokantna objava Indi, samo dan nakon porodičnog druženja objavila ovo

Telegraf pre 24 dana
Indi Aradinović šokirala je svoje pratioce na Instagramu kada je objavila da je ostala bez majke i ssetre. Ona je napisala da su za nju preminule Florija i Edita i zaprepastila sve, posebno što su juče objavilee zajedničke fotografije iz šetnje sa… »

Vesti dana »