Повезане вести
"Јуче су ми преминуле мајка и сестра" Језива објава Инди Арадиновић: "У једном дану два живота су се угасила за мене, нисам у…
Блиц пре 1 дан
Навела је да није у жалости, већ да само жели да се то зна. Недавно је Инди говорила о сестри Едити и изразила понос што је постала тетка. Певачица Инди Арадиновић запрепастила је јавност објавом у којој је навела да "више нема… »
"Умрле су за мене, једино је беба светла тачка" Прво оглашавање Инди Арадиновић након језиве објаве да су јој преминуле мајка…
Блиц пре 19 сати
Певачица Инди Арадиновић изјавила је да 'више нема ни мајку ни сестру', истичући да годинама није прихваћена од стране своје породице. Објаснила је да су јој мајка и сестра 'умрле' у емотивном смислу, а не буквално. Певачица Инди… »
"Никоме не бих стала на жуљ, жао ми је што то ради" – прво оглашавање Едите након скандала са сестром
Телеграф пре 21 сат
Певачица Едита Арадиновић огласила се након што је њена рођена сесра Инди Арадиновић данас шокирала све када се огласила објавом у којој је навела да "више нема ни мајку ни сестру". Едита Арадиновић је истакла да својој сестри… »
Прво оглашавање Едите Арадиновић! Након што је Инди поручила да је "мртва за њу", певачица изнела своју страну приче
Курир пре 21 сат
Певачица Едита Арадиновић се огласила након што је њена рођена сесра Инди Арадиновић навела да "више нема ни мајку ни сестру". Едита је својим оглашавањем истакла да својој сестри жели све најбоље и да је воли највише на… »
"Никоме не бих стала на жуљ, жао ми је што то ради" Прво оглашавање Едите Арадиновић након што је Инди поручила да је она…
Блиц пре 21 сат
Едита је истакла да својој породици никада неће окренути леђа и да жели својој сестри све најбоље. Нагласила је да не жели да износи лоше ствари о породици и да је тренутно у најлепшем периоду живота. Певачица Едита Арадиновић… »
"Мртва је за мене": Инди упутила грубе речи Едити, одрекла се мајке и сестре
Мондо пре 23 сата
Породична драма Индире Арадиновић Инди не престаје да привлачи пажњу јавности након што је шокирала објавом да је "изгубила мајку и сестру". Певачица се најпре огласила цитатом у којем се дотакла нарушених односа, истакавши да… »
"Немогуће је поправити однос" Инди новом изјавом изазвала хаос након свађе са Едитом, драма се наставља
Курир пре 23 сата
Сестре Арадиновић су привукле огромну пажњу након што је Инди изјавила да је "изгубила мајку и сестру". Њене нове објаве су сада у фокусу, посебно јер подгревају спекулације да су то поруке упућене најближима. Инди се најпре… »
"Лепо је кад знаш са ким више никад нећеш" Ново оглашавање Инди након свађе са сестром Едитом подигло буру: "Немогуће је…
Блиц пре 24 сата
Инди је навела да се сукоб са Едитом додатно продубио након објаве слике друге жене назване 'нова тетка'. Истакла је да више неће играти улогу тетке и не жели да дозволи да се неко игра њеним емоцијама и животом. Породична драма… »
Инди поново ударила на Едиту?! Поделила оштру објаву, па усијала мреже: "Немогуће је поправити однос..."
Телеграф пре 24 сата
Однос сестара Инди Арадиновић и Едите Арадиновић поново је доспео у жижу јавности након што је Инди јавно прозвала млађу сестру, поручивши да је, како је навела, отписала и њу и њихову мајку. Њене речи поново су покренуле… »
Едита реаговала након скандала са Инди! Огласила се и све изненадила, као да се ништа није десило
Курир пре 1 дан
Након што је Инди Арадиновић за Курир испричала појединости о односу са сестром Едитом, изневши тврдње да је сестра мртва за њу, Едита се огласила, а домаћа јавност је њену реакцију увелико ишчекивала. Наиме, Едита се огласила… »
У јеку свађе са сестром, сада се огласила и Едита: О њој ни реч, развукла осмех, а због слике усијала мреже
Телеграф пре 1 дан
Певачица Едита Арадиновић доспела је у центар медијске пажње након што је њена сестра Инди поделила објаву на којој каже да су јој мајка и сестра преминуле. Огорчена Инди се огласила те открила разлог свађе са сестром. Иако је… »
Ни речи о рођеној сестри: Едита се огласила након језиве објаве Инди Арадиновић (фото)
Мондо пре 1 дан
Певачица Инди Арадиновић шокирала је домаћу јавност након што је на Инстаграму објавила поруку " да су јој умрле мајка и сестра". Инди је у оглашавању открила да "није у жалости", а потом за медије додала и да живот иде даље. -… »
"Жао ми је што више нећу виђати зоију": Инди открила прави разлог раскола са Едитом, кипти од беса: "Нисам ничија луткица у…
Блиц пре 1 дан
Индира Арадиновић објавила је на друштвеним мрежама да је доживела озбиљан раскол у породици. Навела је да више неће виђати ни мајку ни сестру Едиту због несугласица. Данас је на друштвеним мрежама одјекнула скандалозна објава… »
Од јавне туче до "мртва си за мене": Тукле се и мириле, па све кулиминирало, ово су све свађе Едите и Инди
Телеграф пре 1 дан
Сестре Инди и Едита Арадиновић имају веома компликован однос, који домаћа јавност прати већ годинама. Сада је након што је деловало да су се страсти међу сестрама коначно смириле, све се променило када је Инди објавила бизарну… »
Огласила се Едита Арадиновић након скандала Певачица развукла осмех, о Инди ни реч: Мреже се усијале због фотке из стана
Блиц пре 1 дан
Едита Арадиновић поново је у центру пажње због сукоба са сестром Инди. Инди је јавно изјавила да су јој мајка и сестра 'преминуле' за њу, што је изазвало бројне реакције. Певачица Едита Арадиновић доспела је у центар медијске… »
"Јуче су ми преминуле мајка и сестра, нисам у жалости": Језива објава Инди Арадиновић узнемирила јавност
Мондо пре 1 дан
Певачица Инди Арадиновић је на Инстаграму поделила шокантну објаву која је узнемирила њене пратиоце и јавност. - Јуче су ми преминуле мајка и сестра. У једном дану два живота су се угасила за мене. Нисам у жалости. Само да се… »
Од бруталног физичког обрачуна до "мртва си за мене": Сестре се тукле, мириле, а сада је однос ескалирао: Ово су све свађе…
Блиц пре 1 дан
Однос између сестара Инди и Едите Арадиновић је изузетно турбулентан и деценијама је под лупом јавности. Њихове свађе укључују и јавне прозивке на друштвеним мрежама, као и физичке обрачуне, а све завршава повременим… »
"Пусти нек иду" Инди се не зауставља након морбидне објаве да су јој умрле мајке и сестра: "Нек остане само оно што има срце…
Блиц пре 1 дан
Изјавила је да је једино беба најлепша ствар у њеном животу, а све остало сматра лажним. Нагласила је да више не жели да прича о породици и да се не уклапа у њихов начин живота. Певачица Инди Арадиновић запрепастила је јавност… »
Пре пар година се тукле на улици, сад опет заратиле: Едита и Инди у центру новог скандала, ево шта се дешавало дан пре
Мондо пре 1 дан
Певачица Инди Арадиновић, која се пре неколико година нашла у центру скандала заједно са сестром Едитом Арадиновић, када је на мрежама освануо снимак њихове туче испред зграде. Након проблематичног периода уследило је помирење… »
"Пусти, нек иду..." Инди наставља са шокантним објавама: Након што је заувек завршила са мајком и Едитом, нек остане само оно…
Курир пре 1 дан
Индира Инди Арадиновић изненадила је своје пратиоце на Инстаграму када је објавила да су за њу мајка и сестра Едита Арадиновић заувек мртве. Иако се до сада све чинило као идилична породична ситуација, Инди је открила потпуно… »
"Едита је мртва за мене!" Инди никад бруталнија, открила све о новој свађи са сестром: Одрекла се и мајке
Курир пре 1 дан
Индира Арадиновћ Инди доминирала је на фестивалу Драги Браво, па је ред би да са њом пређемо теме о естрадним сујетама, односу са Мином Костић, љубавном животу, плановима за будућност, али и породичном сукобу са сестром Едитом… »
„Јуче су ми преминуле мајка и сестра“: Инди шокирала објавом, па проговорила о породичном сукобу
Нова пре 1 дан
Инди Арадиновић је све шокирала новом објавом на Инстаграму. Наиме, Инди је навела да су јој мајка и сестра "преминуле". Њене речи су у први мах многи схватили дословно, али је певачица убрзо појаснила да говори о прекиду односа… »
Од љубави до „Мртва си за мене“: Све свађе Инди и Едите Арадиновић! Сестре се тукле насред улице, јавно се прозивале, мириле…
Курир пре 1 дан
Сестре Индира Инди и Едита Арадиновић годинама имају однос пун успона и падова, а њихова породична драма више пута се селила из приватности у јавност. Од великих свађа и блокирања на друштвеним мрежама, преко бруталног физичког… »
"Умрле су за мене, беба је светла тачка": Инди открила детаље језиве објаве о сестри и мајци и разлозима сукоба
Мондо пре 1 дан
Инди Арадиновић, сестра певачице Едите, шокирала је јавност поруком у којој је навела да "више нема ни мајку ни сестру". На свом Инстаграм профилу поделила је речи које су изазвале лавину реакција, али је објаву врло брзо… »
"Жао ми је што бебу нећу виђати": Огласила се Инди након породичне свађе, открила у каквом је односу са Едитом"
Телеграф пре 1 дан
Иако је јуче њихов однос био на чврстим ногама, па су позирале заједно са бебом Зоиом, Едита и Инди Арадиновић више нису у добрим односима. Инди је само дан након наступа на Ушћу прекинула однос са сестром, али и са мајком што… »
Ово је разлог свађе Едите и Инди: Певачица открила детаље, па поручила - "Од данас мене више неће бити"
Телеграф пре 1 дан
Инди Арадиновић открила је прави разлог раскола са сестром Едитом Арадиновић. Наиме, многе је шокирала њена објава на Инстаграму на којој је изјавила да су мајка и сестра мртве за њу, а сада је појаснила и зашто. Разлог за то… »
"Пусти нека иду": Ново оглашавање Инди, након што је открила да су сестра и мајка преминуле за њу
Телеграф пре 1 дан
Инди Арадиновић прекинула је сваки контакт са мајком Флоријом и сестром Едитом Арадиновић, за које је изјавила да су за њу умрле. Наиме, она се огласила на Инстаграму и поручила да су од јуче за њу завршена прича, чиме је… »
"Јуче су ми преминуле мајка и сестра": Шокантна објава Инди, само дан након породичног дружења објавила ово
Телеграф пре 1 дан
Инди Арадиновић шокирала је своје пратиоце на Инстаграму када је објавила да је остала без мајке и ссетре. Она је написала да су за њу преминуле Флорија и Едита и запрепастила све, посебно што су јуче објавилее заједничке… »
Вести дана »
Да ли Новосађани зарађују 136.000 у просеку? Статистика каже да зарађују
Радио 021 пре 2 сатајош 32 повезане
Пожари и даље широм Србије: Мађарска шаље помоћ, нова жаришта на Гочу
Наслови.аи пре 37 минутајош 94 повезане
Ђилас оптужио власт да је унела мржњу међу људе, Понош да је креирала осиромашене грађане
Бета пре 12 минутајош 27 повезаних
Тајна америчка мисија у Москви; Ево кога је Трамп послао код Путина ВИДЕО
Б92 пре 1 сатјош 24 повезане