Повезане вести

Асвел довео још једног некадашњег НБА играча

Асвел довео још једног некадашњег НБА играча

РТС пре 19 сати
Амерички кошаркаш Тајтај Вашингтон потписао је једногодишњи уговор са Асвелом, саопштио је француски клуб. Вашингтон (24) је поникао на Универзитету Кентаки, а 2022. је изабран као 29. пик у првој рунди НБА драфта. Он је током… »
Дерик Вилис о Београду: "Био сам као колумбијски дилер дроге, показали ми средњи прст, одушевио сам се"

Дерик Вилис о Београду: "Био сам као колумбијски дилер дроге, показали ми средњи прст, одушевио сам се"

Телеграф пре 22 сата
Дерек Вилис, нови играч Партизана дао је опширан интервју за ТВ Партизан у којем је открио бројне занимљиве детаље своје каријере. Пре Париза наступао за Ефес, Венецију, Хувентуд, Бриндизи, Улм и немачки Гетингем, док је… »
Појачао се бундеслигаш: Терем Мофи стигао у Хамбургер

Појачао се бундеслигаш: Терем Мофи стигао у Хамбургер

Вечерње новости пре 22 сата
ДОСАДАШЊИ фудбалер Нице и репрезентативац Нигерије Терем Мофи потписао је уговор са Хамбургером, саопштио је овог понедељка немачки клуб. ронстик / Алами / Профимедиа Детаљи уговора нису објављени, али је познато да ће он у… »
Дерек Вилис: Православне иконе, „колумбијски дилер“, средњи прст

Дерек Вилис: Православне иконе, „колумбијски дилер“, средњи прст

Спорт клуб пре 24 сата
Дерек Вилис је током лета појачао Партизан – амерички крилни центар дошао је из Париза и још није познато која ће му тачно бити улога у тиму Ђоана Пењароје. Да је способан шутер и атлетски прилично надарен, то је доказао… »
Нба појачање! Ваштингтон потписао за Асвел!

Нба појачање! Ваштингтон потписао за Асвел!

Курир пре 24 сата
Амерички кошаркаш Тајтај Вашингтон потписао је једногодишнни уговор са Асвелом, саопштили су црно-бели из Вилербана. Вашингтон (24) је поникао на Универзитету Кентаки, а 2022. је изабран као 29. пик у првој рунди НБА драфта. Он… »
Ошишао се јер личи на дилера дроге и обожава православне иконе: Нови ас Партизана "жали" за Пантером, Лесором и Ледејеом

Ошишао се јер личи на дилера дроге и обожава православне иконе: Нови ас Партизана "жали" за Пантером, Лесором и Ледејеом

Нова пре 23 сата
Дерек Вилис је током овог лета стигао у Партизан из Париза као ново појачање на позицији крилног центра. Амерички кошаркаш је у Ефесу и француском тиму већ доказао да га красе одличан шут и високи атлетски капацитети, али остаје… »
Дерек Вилис одушевљен Партизаном: Нисам овакву енергију осетио још од колеџа!

Дерек Вилис одушевљен Партизаном: Нисам овакву енергију осетио још од колеџа!

Хот спорт пре 24 сата
Дерек Вилис стигао је у Београд спреман за нову етапу каријере, а већ на почетку јасно је ставио до знања какав Партизан жели да види у новој сезони. Американац верује да црно-бели морају да врате борбеност и пркос који су… »
Партизану је недостајала борбеност! Зато је потписан као велико појачање!

Партизану је недостајала борбеност! Зато је потписан као велико појачање!

Курир пре 1 дан
Нови кошаркаш Партизана Дерек Вилис званично је почео припреме са црно-белима, а Американац је већ на самом старту показао колико га је долазак у Београд мотивисао. Крилни центар не крије да је у Партизану пронашао емоцију и… »
Вашингтон потписао за Асвел

Вашингтон потписао за Асвел

Б92 пре 1 дан
Амерички кошаркаш Тајтај Вашингтон потписао је једногодишнни уговор са Асвелом, саопштио је француски клуб. Вашингтон (24) је поникао на Универзитету Кентаки, а 2022. је изабран као 29. пик у првој рунди НБА драфта. Он је током… »
Асвел све јачи: Још један Американац стигао код Тонија Паркера

Асвел све јачи: Још један Американац стигао код Тонија Паркера

Вечерње новости пре 1 дан
АМЕРИЧКИ кошаркаш Тајтај Вашингтон потписао је једногодишнни уговор са Асвелом, саопштио је овог понедељка француски клуб. ФОТО: Озан КОСЕ / АФП / Профимедиа Овај 24-годишњак је поникао на Универзитету Кентаки, а 2022. је… »
Каријера у "Ауту": Дарвин Нуњез нема места у Ал Хилалу...

Каријера у "Ауту": Дарвин Нуњез нема места у Ал Хилалу...

Курир пре 1 дан
Фудбалер Ал Хилала Уругвајац Дарвин Нуњез играће до краја сезоне на позајмици у Ал Дирији, саопштила су руководства два клуба. Нуњез (27) је у Ал Хилал стигао 2025. из Ливерпула за 53 милиона евра, а са клубом из Саудијске… »

Вести дана »