Povezane vesti

Derek Vilis: Pravoslavne ikone, „kolumbijski diler“, srednji prst

Derek Vilis: Pravoslavne ikone, „kolumbijski diler“, srednji prst

Sport klub pre 28 dana
Derek Vilis je tokom leta pojačao Partizan – američki krilni centar došao je iz Pariza i još nije poznato koja će mu tačno biti uloga u timu Đoana Penjaroje. Da je sposoban šuter i atletski prilično nadaren, to je dokazao igrajući za Efes i Pariz… »
Asvel doveo još jednog nekadašnjeg NBA igrača

Asvel doveo još jednog nekadašnjeg NBA igrača

RTS pre 27 dana
Američki košarkaš Tajtaj Vašington potpisao je jednogodišnji ugovor sa Asvelom, saopštio je francuski klub. Vašington (24) je ponikao na Univerzitetu Kentaki, a 2022. je izabran kao 29. pik u prvoj rundi NBA drafta. On je tokom NBA karijere odigrao 74… »
Pojačao se bundesligaš: Terem Mofi stigao u Hamburger

Pojačao se bundesligaš: Terem Mofi stigao u Hamburger

Večernje novosti pre 27 dana
DOSADAŠNjI fudbaler Nice i reprezentativac Nigerije Terem Mofi potpisao je ugovor sa Hamburgerom, saopštio je ovog ponedeljka nemački klub. ronstik / Alamy / Profimedia Detalji ugovora nisu objavljeni, ali je poznato da će on u bundesligašu da nosi dres… »
Derik Vilis o Beogradu: "Bio sam kao kolumbijski diler droge, pokazali mi srednji prst, oduševio sam se"

Derik Vilis o Beogradu: "Bio sam kao kolumbijski diler droge, pokazali mi srednji prst, oduševio sam se"

Telegraf pre 27 dana
Derek Vilis, novi igrač Partizana dao je opširan intervju za TV Partizan u kojem je otkrio brojne zanimljive detalje svoje karijere. Pre Pariza nastupao za Efes, Veneciju, Huventud, Brindizi, Ulm i nemački Getingem, dok je prethodno na koledžu nastupao… »
Nba pojačanje! Vaštington potpisao za Asvel!

Nba pojačanje! Vaštington potpisao za Asvel!

Kurir pre 27 dana
Američki košarkaš Tajtaj Vašington potpisao je jednogodišnni ugovor sa Asvelom, saopštili su crno-beli iz Vilerbana. Vašington (24) je ponikao na Univerzitetu Kentaki, a 2022. je izabran kao 29. pik u prvoj rundi NBA drafta. On je tokom NBA karijere… »
Ošišao se jer liči na dilera droge i obožava pravoslavne ikone: Novi as Partizana "žali" za Panterom, Lesorom i Ledejeom

Ošišao se jer liči na dilera droge i obožava pravoslavne ikone: Novi as Partizana "žali" za Panterom, Lesorom i Ledejeom

Nova pre 27 dana
Derek Vilis je tokom ovog leta stigao u Partizan iz Pariza kao novo pojačanje na poziciji krilnog centra. Američki košarkaš je u Efesu i francuskom timu već dokazao da ga krase odličan šut i visoki atletski kapaciteti, ali ostaje da se vidi koliku će… »
Derek Vilis oduševljen Partizanom: Nisam ovakvu energiju osetio još od koledža!

Derek Vilis oduševljen Partizanom: Nisam ovakvu energiju osetio još od koledža!

Hot sport pre 27 dana
Derek Vilis stigao je u Beograd spreman za novu etapu karijere, a već na početku jasno je stavio do znanja kakav Partizan želi da vidi u novoj sezoni. Amerikanac veruje da crno-beli moraju da vrate borbenost i prkos koji su svojevremeno krasili ekipu sa… »
Partizanu je nedostajala borbenost! Zato je potpisan kao veliko pojačanje!

Partizanu je nedostajala borbenost! Zato je potpisan kao veliko pojačanje!

Kurir pre 27 dana
Novi košarkaš Partizana Derek Vilis zvanično je počeo pripreme sa crno-belima, a Amerikanac je već na samom startu pokazao koliko ga je dolazak u Beograd motivisao. Krilni centar ne krije da je u Partizanu pronašao emociju i energiju kakvu dugo nije… »
Vašington potpisao za Asvel

Vašington potpisao za Asvel

B92 pre 27 dana
Američki košarkaš Tajtaj Vašington potpisao je jednogodišnni ugovor sa Asvelom, saopštio je francuski klub. Vašington (24) je ponikao na Univerzitetu Kentaki, a 2022. je izabran kao 29. pik u prvoj rundi NBA drafta. On je tokom NBA karijere odigrao 74… »
Asvel sve jači: Još jedan Amerikanac stigao kod Tonija Parkera

Asvel sve jači: Još jedan Amerikanac stigao kod Tonija Parkera

Večernje novosti pre 27 dana
AMERIČKI košarkaš Tajtaj Vašington potpisao je jednogodišnni ugovor sa Asvelom, saopštio je ovog ponedeljka francuski klub. FOTO: Ozan KOSE / AFP / Profimedia Ovaj 24-godišnjak je ponikao na Univerzitetu Kentaki, a 2022. je izabran kao 29. pik u prvoj… »
Karijera u "Autu": Darvin Nunjez nema mesta u Al Hilalu...

Karijera u "Autu": Darvin Nunjez nema mesta u Al Hilalu...

Kurir pre 28 dana
Fudbaler Al Hilala Urugvajac Darvin Nunjez igraće do kraja sezone na pozajmici u Al Diriji, saopštila su rukovodstva dva kluba. Nunjez (27) je u Al Hilal stigao 2025. iz Liverpula za 53 miliona evra, a sa klubom iz Saudijske Arabije je potpisao… »

Vesti dana »