Povezane vesti

"Izgubila sam bebu..." Srceparajuća ispovest Male Cane: "Iz tog odnosa sam izašla..."

"Izgubila sam bebu..." Srceparajuća ispovest Male Cane: "Iz tog odnosa sam izašla..."

Kurir pre 3 sata
Pevačica Svetlana Tomić, poznatija kao Mala Cana, otvoreno je govorila o emotivnom životu pre braka sa pokojnim Andrijom Bajićem, ali i o teškom iskustvu gubitka bebe. Udovica Andrije Bajića prisetila se perioda kada je želela da osnuje porodicu… »
"Izgubila sam bebu, nikome nisam mogla da kažem" Mala Cana o najvećem bolu: Odustala od majčinstva jer je bila podstanar

"Izgubila sam bebu, nikome nisam mogla da kažem" Mala Cana o najvećem bolu: Odustala od majčinstva jer je bila podstanar

Blic pre 6 sati
Nakon ove nesreće, osetila je da želi da bude sama i odustala je od planiranja braka i majčinstva. Teške životne okolnosti i nesiguran smeštaj naterali su je da se odrekne ideje o detetu kao samohrana majka. Svetlana Tomić, poznatija kao Mala Cana i… »
"Izgubila sam bebu, nikome nisam mogla da kažem" Mala Cana o najvećem bolu: Majčinstva se odrekla zbog ovog

"Izgubila sam bebu, nikome nisam mogla da kažem" Mala Cana o najvećem bolu: Majčinstva se odrekla zbog ovog

Telegraf pre 5 sati
Svetlana Tomić, poznatija kao Mala Cana i udovica čuvenog pevača Andrije Bajića, otvorila je dušu o svom ljubavnom životu pre braka koji joj je u potpunosti promenio sudbinu. Ona je tvorila dušu u emotivnoj ispovesti progovorivši o teškom najbolnijem… »

Vesti dana »