Povezane vesti
Njen nestanak na vrhuncu karijere 10 godina je bio misterija, a onda je Dafi otkrila kroz kakav je pakao prošla: „Na svoj…
Dnevnik pre 4 sati
Čuvena pevačica Dafi povukla se iz javnosti na vrhuncu slave, a potom otkrila jezivu istinu zašto je nismo videli 10 godina. Velška pevačica Dafi izgradila je neverovatnu muzičku karijeru gotovo preko noći. Njen debitantski album bio je najprodavaniji… »
"Četiri nedelje me držao zatočenu dok me je silovao i drogirao": Jeziva ispovest pevačice o kojoj je brujao svet
Mondo pre 6 sati
Velška pevačica Dafi izgradila je neverovatnu muzičku karijeru gotovo preko noći. Njen debitantski album bio je najprodavaniji album u Ujedinjenom Kraljevstvu 2008. godine, osvojila je čak tri nagrade "Brit Awards", a potom i prestižni Gremi. Međutim… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 4 satijoš 57 povezanih
U Srbiji potvrđeno 11 slučajeva groznice Zapadnog Nila: Ovi simptomi posle ujeda komarca zahtevaju hitan odlazak lekaru
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 34 povezane
Ambasador i oficir za vezu EU obišli evropske i srpske vatrogasce u Deliblatskoj peščari
Beta pre 59 minutajoš 25 povezanih
Isplata pomoći preko namenskih računa u banci Poštanska štedionica Siniša Mali objasnio koja je procedura u slučaju da niste upisani u akcionarski fond, kao i za preminula lica
Dnevnik pre 54 minutajoš 39 povezanih
Usvojen predlog RIK-a o paravanima: Na biračkim mestima biće postavljeni stari kartonski paravani i nove kabine
Euronews pre 3 satajoš 22 povezane