Povezane vesti

Zvezda veruje u igrače iz Južne Koreje: Je Gon Kim obukao crveno-beli dres!

Zvezda veruje u igrače iz Južne Koreje: Je Gon Kim obukao crveno-beli dres!

Večernje novosti pre 10 sati
CRVENA zvezda nastavlja sa aktivnostima u letnjem prelaznom roku. Crveno-beli su pojačali sredinu terena. FOTO: FK Crvena zvezda Novi fudbaler šamiona Srbije postao je talentovani južnokorejac Je Gon Kim koji je stigao iz Džonbuka. Ovaj 18-godišnjak igra… »
Je Gon Kim novi fudbaler Crvene zvezde

Je Gon Kim novi fudbaler Crvene zvezde

Radio sto plus pre 12 sati
Kim je sa Crvenom zvezdom potpisao petogodišnji ugovor, a beogradski mediji su preneli da su crveno-beli Čonbuku platili 427.000 evra za 18-godišnjeg južnokorejskog ofanzivnog vezistu, uz 25 odsto od naredne prodaje. “Velika mi je čast što sam došao u… »
Crvena zvezda zvanično predstavila novo pojačanje: Gon Kim novi igrač crveno-belih

Crvena zvezda zvanično predstavila novo pojačanje: Gon Kim novi igrač crveno-belih

Dnevnik pre 12 sati
Novi fudbaler Crvene zvezde je vezni igrač Je Gon Kim, koji je potpisao petogodišnji ugovor sa našim klubom i zadužio dres sa brojem 19. - Velika mi je čast što sam došao u Crvenu zvezdu i srećan sam što sam postao deo najboljeg kluba u Srbiji. Crvena… »
Zvanično: Crvena zvezda dovela Je Gon Kima!

Zvanično: Crvena zvezda dovela Je Gon Kima!

Hot sport pre 13 sati
Crvena zvezda nastavila je sa pojačavanjem igračkog kadra, a novo lice na stadionu „Rajko Mitić“ je Je Gon Kim, jedan od najzanimljivijih mladih fudbalera iz Južne Koreje. Crveno-beli su zvanično potvrdili dolazak talentovanog veziste iz Čonbuka. Kim je… »
Odbio Mančester siti i Barselonu zbog Zvezde: Nova bomba na Marakani! Crveno-beli doveli igrača oko kojeg grade budućnost

Odbio Mančester siti i Barselonu zbog Zvezde: Nova bomba na Marakani! Crveno-beli doveli igrača oko kojeg grade budućnost

Kurir pre 13 sati
Novi fudbaler Crvene zvezde je vezni igrač Je Gon Kim, koji je potpisao petogodišnji ugovor sa našim klubom i zadužio dres sa brojem 19. - Velika mi je čast što sam došao u Crvenu zvezdu i srećan sam što sam postao deo najboljeg kluba u Srbiji. Crvena… »
Zvezda dovela čudo iz Južne Koreje: Kim Je Gun potpisao za crveno-bele

Zvezda dovela čudo iz Južne Koreje: Kim Je Gun potpisao za crveno-bele

Mondo pre 13 sati
Kim Je Gun je novi fudbaler Crvene zvezde. Mladi reprezentativac Južne Koreje stigao je na Marakanu iz Jeonbuka, a sa srpskim šampionom potpisao je ugovor na pet godina. Kim je rođen 2008. i važi za jednog od najtalentovanijih mladih fudbalera u… »
Zvezda dovela talenta iz Južne Koreje – Kim pojačava ofanzivu, želi kao Hvang i Seol

Zvezda dovela talenta iz Južne Koreje – Kim pojačava ofanzivu, želi kao Hvang i Seol

RTS pre 12 sati
Osamnaestogodišnji južnokorejski ofanzivni vezista Kim Je-gon novi fudbaler je fudbaler Crvene zvezde, potvrdio je klub iz Ljutice Bogdana. Kim Je-gon u Beograd dolazi iz Džonbuk Hjundai motorsa. Mladi fudbaler važi za jednog od talentovanijih igrača… »
Zvezda potpisala pojačanje iz Koreje!

Zvezda potpisala pojačanje iz Koreje!

Sputnik pre 13 sati
Novi fudbaler Crvene zvezde je 18-godišnji ofanzivni vezista Je Gon Kim, koji je sa beogradskim klubom potpisao petogodišnji ugovor i zadužio dres sa brojem 19. Kim nije krio zadovoljstvo zbog dolaska u Crvenu zvezdu, ističući da je tokom pregovora… »
Zvezda zvanično predstavila novo pojačanje!

Zvezda zvanično predstavila novo pojačanje!

B92 pre 13 sati
Crvena zvezda je dobila još jedno pojačanje, pošto je za klub sa „Marakane" potpisao Je-gon Kim. Mladi fudbaler iz Južne Koreje stavio je paraf na petogodišnji ugovor i zadužio dres sa brojem 19. Kim je istakao da je tokom pregovora sa crveno-belima… »
Zvanično: Kim Je-gon u Crvenoj zvezdi

Zvanično: Kim Je-gon u Crvenoj zvezdi

Telegraf pre 13 sati
Kim Je-Gon je novi igrač Crvene zvezde. Osamnaestogodišnji vezni fudbaler iz Južne Koreje potpisao je sa crveno-belima petogodišnji ugovor, čime je i zvanično potvrđen njegov dolazak iz Čonbuka. Kim je prethodnih dana bio u centru pažnje zbog… »

Vesti dana »