Povezane vesti

"Voleo sam Miljanu, ali nisam želeo dete sa njom" Bebica na Blic poligrafu o ulasku u "Elitu 10" i raskidu sa Teodorom…

"Voleo sam Miljanu, ali nisam želeo dete sa njom" Bebica na Blic poligrafu o ulasku u "Elitu 10" i raskidu sa Teodorom…

Blic pre 20 sati
Nenad Macanović Bebica je ovonedeljni gost emisije "Blic Poligraf", a u vrućoj stolici otkrio je nepoznate detalje života, ali i turbulentnih veza sa Miljanom Kulić i Teodorom Delić sa kojom je raskinuo posle tri godine. Između ostalog, Bebica je otkrio… »
"Voleo sam Miljanu, ali nisam želeo dete sa njom" Šok ispovest Bebice, nakon toliko godina sve priznao: Progovorio i o Takiju…

"Voleo sam Miljanu, ali nisam želeo dete sa njom" Šok ispovest Bebice, nakon toliko godina sve priznao: Progovorio i o Takiju…

Kurir pre 20 sati
Nenad Macanović Bebica otkrio je nepoznate detalje života, ali i turbulentnih veza sa Miljanom Kulić i Teodorom Delić sa kojom je raskinuo posle tri godine. Između ostalog, Bebica je otkrio da je Teodora Delić upoznala decu iz njegovog prethodnog braka… »

Vesti dana »