Povezane vesti

Jelena Đoković pred US Open objavila podatak koji govori mnogo toga o Novaku

Jelena Đoković pred US Open objavila podatak koji govori mnogo toga o Novaku

Telegraf pre 1 dan
Parovi mešovitog dubla na US Openu. Odmorio je Novak Đoković nakon Vimbldona dovoljno, navikao se na Sjedinjene Američke Države posle Sinsinatija i sada sledi pohod na 25. Grend Slem. Na US Openu neće biti Janika Sinera, Karlos Alkaraz tek izlazi iz… »
Federer: "Đoković? Veoma sam impresioniran - ima šansu da osvoji US open"

Federer: "Đoković? Veoma sam impresioniran - ima šansu da osvoji US open"

B92 pre 8 sati
Rodžer Federer veruje da Novak Đoković, bez obzira na godine, i dalje predstavlja ozbiljnog kandidata za osvajanje svakog Grend slema na kojem se pojavi. Švajcarac je u Njujorku govorio o svom nekadašnjem velikom rivalu, njegovoj potrazi za rekordnom 25… »
Federera pitali o šansama Đokovića na US Openu, evo šta je rekao

Federera pitali o šansama Đokovića na US Openu, evo šta je rekao

Nova pre 9 sati
Slavni švajcarski teniser Rodžer Federer vratio se u Njujork pred početak US Opena, sedam godina nakon svog poslednjeg nastupa na poslednjem grend slemu sezone. Osvajač 20 grend slem titula i petostruki uzastopni šampion u Velikoj jabuci (2004–2008)… »
Federer: Novak uvek ima šansu! Znam šta može, impresioniran sam

Federer: Novak uvek ima šansu! Znam šta može, impresioniran sam

Sport klub pre 10 sati
Rodžer Federer vratio se u Njujork pred US open sedam godina posle svog poslednjeg nastupa u Velikoj jabuci. Novak Đoković sada je stariji nego on te 2019, ali osvajač 20 grend slemova misli da Srbin ima šanse za titulu. Čovek koji je od 2004. do 2008… »
Federer veruje u Đokovića: "Dok god je u žrebu, postoji šansa"

Federer veruje u Đokovića: "Dok god je u žrebu, postoji šansa"

Mondo pre 9 sati
Rivalstvo Novaka Đokovića i Rodžera Federera, i kad nije živo na terenu, i te kako postoji van njega. Zbog toga su pitanja u Njujorku o najboljem svih vremena bila sasvim opravdana, a ono što je mnoge zanimalo jeste da li je Švajcarac pogledao… »
Telegraf na konferenciji Federera: Pitali smo ga da li Đoković može do titule i da li je gledao dokumentarac

Telegraf na konferenciji Federera: Pitali smo ga da li Đoković može do titule i da li je gledao dokumentarac

Telegraf pre 10 sati
Legendarni teniser Rodžer Federer stigao je u Njujork gde će imati svoju noć i još jednom zaigrati pred publikom na US Openu. Povodom toga se obratio novinarima i evocirao neke lepe momente koji su mu se dešavali na Artur Ešu. U utorak će izaći sa… »
Slavni trener odgovorno tvrdi: "Novak ima pravu šansu za 25. Grend slem na US Openu, ali..."

Slavni trener odgovorno tvrdi: "Novak ima pravu šansu za 25. Grend slem na US Openu, ali..."

Telegraf pre 9 sati
Aktivne promene na teniskoj sceni pred sam početak US Opena značajno su otvorile put Novaku Đokoviću, a čuveni američki stručnjak Rik Maki veruje da srpski as ima istorijsku priliku. Ipak, upozorava na jedan ključni faktor. Predstojeći US Open donosi… »

Vesti dana »