Povezane vesti
Federer: Novak uvek ima šansu! Znam šta može, impresioniran sam
Sport klub pre 29 dana
Rodžer Federer vratio se u Njujork pred US open sedam godina posle svog poslednjeg nastupa u Velikoj jabuci. Novak Đoković sada je stariji nego on te 2019, ali osvajač 20 grend slemova misli da Srbin ima šanse za titulu. Čovek koji je od 2004. do 2008… »
Jelena Đoković pred US Open objavila podatak koji govori mnogo toga o Novaku
Telegraf pre 29 dana
Parovi mešovitog dubla na US Openu. Odmorio je Novak Đoković nakon Vimbldona dovoljno, navikao se na Sjedinjene Američke Države posle Sinsinatija i sada sledi pohod na 25. Grend Slem. Na US Openu neće biti Janika Sinera, Karlos Alkaraz tek izlazi iz… »
Federer: "Đoković? Veoma sam impresioniran - ima šansu da osvoji US open"
B92 pre 28 dana
Rodžer Federer veruje da Novak Đoković, bez obzira na godine, i dalje predstavlja ozbiljnog kandidata za osvajanje svakog Grend slema na kojem se pojavi. Švajcarac je u Njujorku govorio o svom nekadašnjem velikom rivalu, njegovoj potrazi za rekordnom 25… »
Federer veruje u Đokovića: "Dok god je u žrebu, postoji šansa"
Mondo pre 28 dana
Rivalstvo Novaka Đokovića i Rodžera Federera, i kad nije živo na terenu, i te kako postoji van njega. Zbog toga su pitanja u Njujorku o najboljem svih vremena bila sasvim opravdana, a ono što je mnoge zanimalo jeste da li je Švajcarac pogledao… »
Federera pitali o šansama Đokovića na US Openu, evo šta je rekao
Nova pre 28 dana
Slavni švajcarski teniser Rodžer Federer vratio se u Njujork pred početak US Opena, sedam godina nakon svog poslednjeg nastupa na poslednjem grend slemu sezone. Osvajač 20 grend slem titula i petostruki uzastopni šampion u Velikoj jabuci (2004–2008)… »
Slavni trener odgovorno tvrdi: "Novak ima pravu šansu za 25. Grend slem na US Openu, ali..."
Telegraf pre 28 dana
Aktivne promene na teniskoj sceni pred sam početak US Opena značajno su otvorile put Novaku Đokoviću, a čuveni američki stručnjak Rik Maki veruje da srpski as ima istorijsku priliku. Ipak, upozorava na jedan ključni faktor. Predstojeći US Open donosi… »
Telegraf na konferenciji Federera: Pitali smo ga da li Đoković može do titule i da li je gledao dokumentarac
Telegraf pre 28 dana
Legendarni teniser Rodžer Federer stigao je u Njujork gde će imati svoju noć i još jednom zaigrati pred publikom na US Openu. Povodom toga se obratio novinarima i evocirao neke lepe momente koji su mu se dešavali na Artur Ešu. U utorak će izaći sa… »
Vesti dana »
FIFA pravi nove poteze: Đani Infantino otkrio šta će predložiti!
Večernje novosti pre 1 satjoš 2 povezane