Povezane vesti
SAD uklonile Siriju sa liste država koje sponzorišu terorizam
Insajder pre 1 sat
SAD su uklonile Siriju sa liste država koje sponzorišu terorizam, saopštio je američki Stejt department. Foto: Tanjug AP Photo/Ghaith Alsayed "Odobrio sam formalno poništavanje oznake Sirije kao države sponzora terorizma (SST), nakon završetka obaveznog… »
"Zahvaljujem predsedniku Trampu na istorijskoj odluci" Amerika skinula Siriju sa liste zemalja sponzora i obradovala Al Šaru…
Kurir pre 2 sata
SAD su uklonile Siriju sa liste država koje sponzorišu terorizam, saopštio je američki Stejt department. "Odobrio sam formalno poništavanje označavanja Sirije kao države sponzora terorizma (SST), nakon završetka obaveznog perioda od 45 dana za… »
Nova pre 2 sata
SAD su uklonile Siriju sa liste država koje sponzorišu terorizam, saopštio je američki Stejt department. "Odobrio sam formalno poništavanje oznake Sirije kao države sponzora terorizma (SST), nakon završetka obaveznog perioda od 45 dana za obaveštavanje… »
N1 Info pre 3 sata
SAD su uklonile Siriju sa liste država koje sponzorišu terorizam, saopštio je američki Stejt department. "Odobrio sam formalno poništavanje oznake Sirije kao države sponzora terorizma (SST), nakon završetka obaveznog perioda od 45 dana za obaveštavanje… »
Posle skoro 47 godina: SAD uklonile Siriju sa liste država sponzora terorizma
IndeksOnline pre 8 sati
Sjedinjene Američke Države zvanično su uklonile Siriju sa liste država koje sponzorišu terorizam, čime je okončan status koji je ta zemlja imala gotovo 47 godina. Odluka je stupila na snagu nakon završetka obaveznog perioda od 45 dana tokom kojeg je… »
Stejt department uklonio Siriju sa liste država koje sponzorišu terorizam
Blic pre 13 sati
Ova odluka je najavljena ranije, uz uslov verifikacije u Kongresu Status sponzora terorizma podrazumevao je ograničenja na američku pomoć i finansijske transakcije Stejt department je danas uklonio Siriju sa liste država koje sponzorišu terorizam… »
Vesti dana »
Borba sa požarima u Srbiji: Situacija na Stolovima i u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 76 povezanih
Otkriven uzrok požara u Novom Sadu: eksplozija izazvala lančanu reakciju u magacinu, povređene dve osobe
Mondo pre 1 satjoš 57 povezanih
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo uz najavu pljuskova i upozorenja
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 43 povezane
Statistika: Zbog negativnog prirodnog priraštaja broj stanovnika smanjen za još 22.109
Beta pre 1 satjoš 21 povezana
NUNS: Identifikovati i procesuirati osobe koje su udaljile novinare sa Vučićevog skupa u Kraljevu
Beta pre 1 satjoš 21 povezana