Povezane vesti

Plata porasla sa 290 na 890 evra u Kruševcu. Predsednik u poseti Rasinskom okrugu: Obišao industrijsko-tehnološki park

Plata porasla sa 290 na 890 evra u Kruševcu. Predsednik u poseti Rasinskom okrugu: Obišao industrijsko-tehnološki park

Blic pre 21 dana
Redovno se kontroliše i edukuje kooperante o organskoj proizvodnji, a kompanija poseduje zvanične sertifikate Kompanija je porodična i bavi se proizvodnjom i otkupom isključivo 100% organskih plodova Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je danas… »
Vučić u poseti Rasinskom okrugu: Želimo da pomognemo srpskim kompanijama, one su spas za sela!

Vučić u poseti Rasinskom okrugu: Želimo da pomognemo srpskim kompanijama, one su spas za sela!

Dnevnik pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas se nalazi u poseti Rasinskom okrugu. Predsednika je veliki broj ljudi sačekao u Kruševcu, i on je rekao da se ovaj grad izgradio ogromnim trudom samih ljudi, Bratislava Gašića i države. - Uspevali smo da uradimo… »
Vučić: Vatrogasci koji su gasili požar u Deliblatskoj peščari dobiće odlikovanje od države

Vučić: Vatrogasci koji su gasili požar u Deliblatskoj peščari dobiće odlikovanje od države

Radio sto plus pre 21 dana
“Takve stvari se događaju i sve će se više događati, zbog promene klime, naše je samo da kupimo najbolju moguću opremu i da se tome suprotstavimo i da radimo svoj posao”, rekao je Vučić tokom obilaska preduzeća za organsku proizvodnju voća “Čolići plus”… »
Vučić obećao da neće bežati iz države nakon izbora

Vučić obećao da neće bežati iz države nakon izbora

Ozon press pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić negirao je danas tvrdnje predsednika Demokratske stranke (DS) Srđana Milivojevića da će Vučić, ukoliko izgubi na izborima, otići iz države. Dodao je da je sramota za jednu nekada veliku stranku, koja je imala… »
Predsednik Vučić u Rasinskom okrugu: Do kraja godine radovi na vodovodu za Brus; možda otvorimo pogon namenske industrije

Predsednik Vučić u Rasinskom okrugu: Do kraja godine radovi na vodovodu za Brus; možda otvorimo pogon namenske industrije

RTS pre 20 dana
Predsednik Aleksandar Vučić je u okviru posete Rasinskom okrugu obišao je Brus, Aleksandrovac, Trstenik, Kruševac, Varvarin i Ćićevac. Razgovarao je sa privrednicima i građanima, obišao infrastrukturne radove i domaćinstva, a najavio je i dolazak… »
"Počeli smo da ga povećavamo prvi put posle nekoliko decenija": Vučić najavio novu pomoć za poljoprivrednike - Država kupuje…

"Počeli smo da ga povećavamo prvi put posle nekoliko decenija": Vučić najavio novu pomoć za poljoprivrednike - Država kupuje…

Blic pre 20 dana
Aleksandar Vučić je izjavio da se u Srbiji prvi put posle decenija povećava stočni fond Subvencije za poljoprivrednike sve manje kasne ili uopšte ne kasne Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se u našoj zemlji prvi put posle nekoliko… »
Vučić o vatrogascima koji su gasili požar u Deliblatskoj peščari, ponovo pomenuo N1 i novog vlasnika

Vučić o vatrogascima koji su gasili požar u Deliblatskoj peščari, ponovo pomenuo N1 i novog vlasnika

Cenzolovka pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će vatrogasci koji su učestvovali u gašenju požara na Deliblatskoj Peščari dobiti zasluženo odlikovanje od države i dodao da će se požari sve više dešavati zbog promene klime. „Takve stvari se… »
Vučić: Svaki zatvor u Srbiji mi je lepši od sunca bilo gde drugo na svetu- neću bežati ako izgubim izbore

Vučić: Svaki zatvor u Srbiji mi je lepši od sunca bilo gde drugo na svetu- neću bežati ako izgubim izbore

Rešetka pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić negirao je tvrdnje predsednika Demokratske stranke Srđana Milivojevića da će, ukoliko izgubi na izborima, napustiti Srbiju. „Govorili su oni da ću da bežim, da ću da se sklanjam, zbog čega da bežim, što sam podigao… »
Nova razvojna šansa za Kruševac i okolinu: Investicije, plate i poslovne prilike koje stižu u oktobru!

Nova razvojna šansa za Kruševac i okolinu: Investicije, plate i poslovne prilike koje stižu u oktobru!

Telegraf pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Regionalni industrijsko-tehnološki park u Kruševcu, čije je zvanično otvaranje najavljeno za 14. oktobar, privući industrijske gigante i biti podrška celokupnom razvoju Rasinskog okruga. - On će… »
Vučić: Marta Kos kad kaže da EU nisu potrebni trojanski konji misli na Srbiju, više bi volela da vidi neke ovce

Vučić: Marta Kos kad kaže da EU nisu potrebni trojanski konji misli na Srbiju, više bi volela da vidi neke ovce

N1 Info pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi evropska komesarka za proširenje Marta Kos uskoro trebalo da dođe u Beograd, dodajući da ona misli na Srbiju kada govori da Evropskoj uniji nisu potrebni "trojanski konji". Vučić je, tokom… »
Vučić: Neću bežati iz države, svaki zatvor u Srbiji mi je lepši od sunca bilo gde na svetu

Vučić: Neću bežati iz države, svaki zatvor u Srbiji mi je lepši od sunca bilo gde na svetu

N1 Info pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić negirao je danas tvrdnje predsednika Demokratske stranke Srđana Milivojevića, da će, ukoliko izgubi na izborima, otići iz države. Dodao je da je sramota za jednu nekada veliku stranku, koja je imala intelektualce, da se… »
"Hrvati progone majku dečaka koji je pokazao 3 prsta, šta mi da radimo sa onima što idu na Tompsona?" Vučić posetio Rasinski…

"Hrvati progone majku dečaka koji je pokazao 3 prsta, šta mi da radimo sa onima što idu na Tompsona?" Vučić posetio Rasinski…

Blic pre 20 dana
Obišao je preduzeće za organsku proizvodnju voća "Čolići plus d.o.o." u Brusu Vučić je posetio vinariju "Cvetković" u Stanjevu i radove na novom vrtiću "Biseri" u Trsteniku Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas Rasinski okrug. Vučić je… »

Vranje news pre 20 dana
Član SNS-a Aleksandar Vučić, koji je u neprekidnoj kampanji pre kampanje u Srbiji, negirao je u utorak tvrdnje predsednika Demokratske stranke (DS) Srđana Milivojevića da će, ukoliko izgubi na izborima, otići iz države, javlja Beta „Govorili su oni da ću… »
"Sami sebi su dovoljni" Vučić o novoj metodologiji Marte Kos: "Nisu im potrebni ni trojanski, ni ovakvi, ni onakvi konji…

"Sami sebi su dovoljni" Vučić o novoj metodologiji Marte Kos: "Nisu im potrebni ni trojanski, ni ovakvi, ni onakvi konji…

Blic pre 20 dana
Vučić je izjavio da želi Srbiji brži razvoj i napredak kako bi imala bolje uslove za građane. On je istakao da će Srbija nastaviti saradnju sa EU, ali i raditi na svom unutrašnjem razvoju. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas… »
Vučić: Srbija se nikad brže nije razvijala, sledi i značajno povećanje penzija

Vučić: Srbija se nikad brže nije razvijala, sledi i značajno povećanje penzija

Newsmax Balkans pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se Srbija nikada nije tolikom brzinom gradila i obnovila, ističući da je u prethodnom periodu promenjeno gotovo sve u različitim oblastima društvenog života izuzev obrazovanja, gde su, kako je naveo… »

Serbian News Media pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić negirao je danas tvrdnje predsednika Demokratske stranke (DS) Srđana Milivojevića da će Vučić, ukoliko izgubi na izborima, otići iz države. Dodao je da je sramota za jednu nekada veliku stranku, koja je imala… »
Vučić: Srbija se nikad brže nije razvijala; Najvažnije je dovođenje kapitalnih investicija i podizanje životnog standarda

Vučić: Srbija se nikad brže nije razvijala; Najvažnije je dovođenje kapitalnih investicija i podizanje životnog standarda

RTV pre 20 dana
ALEKSANDROVAC,BRUS,TRSTENIK - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se Srbija nikada nije tolikom brzinom gradila i obnovila, ističući da je u prethodnom periodu promenjeno gotovo sve u različitim oblastima društvenog života izuzev… »
Vučić u poseti Rasinskom okrugu: IT park u Kruševcu vredan 18 miliona evra, omogućiće mladima da ostanu u Srbiji

Vučić u poseti Rasinskom okrugu: IT park u Kruševcu vredan 18 miliona evra, omogućiće mladima da ostanu u Srbiji

Euronews pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas boravi u poseti Rasinskom okrugu. Vučić je posetu počeo obilaskom preduzeća za organsku proizvodnju voća "Čolići plus d.o.o.'' u Brusu. Predsednik Vučić će u okviru posete Rasinskom okrugu posetiti i vinariju… »
Vučić: Preko Alimentacionog fonda isplaćeno 885 majki! 1.700 dece dobilo alimentaciju

Vučić: Preko Alimentacionog fonda isplaćeno 885 majki! 1.700 dece dobilo alimentaciju

Blic pre 20 dana
Predsednik je naglasio značaj pomoći porodičnim odnosima kroz ovu finansijsku meru Vučić je istakao da je ovaj zakon važan i da je država sistemski rešila ovo pitanje Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Trsteniku da je država do sada… »
Preko Alimentacionog fonda isplaćeno 885 majki, 1.700 dece dobilo alimentaciju

Preko Alimentacionog fonda isplaćeno 885 majki, 1.700 dece dobilo alimentaciju

Euronews pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Trsteniku da je država do sada preko Alimentacionog fonda isplatila 885 majki i da je alimentaciju tako dobilo oko 1.700 dece. Na pitanje novinara da prokomentariše značaj stupanja na snagu Zakona o… »
Vučić: IT park u Kruševcu vredan 18 miliona evra, omogućiće mladima da ostanu u Srbiji

Vučić: IT park u Kruševcu vredan 18 miliona evra, omogućiće mladima da ostanu u Srbiji

B92 pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas uoči obilaska Regionalnog industrijsko-tehnološkog parka u Kruševcu da je taj park vredan više od 18 miliona evra, kao i da će omogućiti najvrednijim i najmudrijim mladim ljudima da ostanu u Kruševcu… »

Glas Zaječara pre 20 dana

Jugmedia pre 20 dana
Vučić: Neću bežati iz države, svaki srpski zatvor mi je lepši od sunca u stranoj zemlji

Vučić: Neću bežati iz države, svaki srpski zatvor mi je lepši od sunca u stranoj zemlji

Radio 021 pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić negirao je tvrdnje predsednika Demokratske stranke Srđana Milivojevića da će, ukoliko izgubi na izborima, Vučić otići iz države. Dodao je da je sramota za jednu nekada veliku stranku, koja je imala intelektualce, da se… »

Danas pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić negirao je danas tvrdnje predsednika Demokratske stranke (DS) Srđana Milivojevića da će Vučić, ukoliko izgubi na izborima, otići iz države. Dodao je da je ;sramota za jednu nekada veliku stranku, koja je imala… »
Vučić: U narednom periodu posvetiću se dovođenju jednog velikog investitora u Trstenik

Vučić: U narednom periodu posvetiću se dovođenju jednog velikog investitora u Trstenik

Euronews pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Trstenik nekada imao snažnu industriju i da je njegov najvažniji zadatak da tu snagu povrati, navodeći da će se u narednom periodu posvetiti dovođenju jednog velikog investitora. On je istakao da… »

Beta pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić negirao je danas tvrdnje predsednika Demokratske stranke (DS) Srđana Milivojevića da će Vučić, ukoliko izgubi na izborima, otići iz države. Dodao je da je sramota za jednu nekada veliku stranku, koja je imala… »

Nova pre 20 dana

Nedeljnik pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će vatrogasci koji su učestvovali u gašenju požara na Deliblatskoj Peščari dobiti zasluženo odlikovanje od države i dodao da će se požari sve više dešavati zbog promene klime. „Takve stvari se… »
Vučić: Požara će biti sve više zbog klime i zato treba da kupimo najbolju moguću opremu

Vučić: Požara će biti sve više zbog klime i zato treba da kupimo najbolju moguću opremu

Euronews pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će se požari kakav je sada u Deliblatskoj peščari u budućnosti događati sve više zbog promene klime i istakao da Srbija zbog toga treba da kupi najbolju moguću opremu za gašenje požara. On je, tokom… »

Radio sto plus pre 20 dana
Dodao je da je sramota za jednu nekada veliku stranku, koja je imala intelektualce, da se svede na takve ljude kao što je Milivojević. “Govorili su oni da ću da bežim, da ću da se sklanjam, zbog čega da bežim, što sam podigao Srbiju, zajedno sa drugim… »

Nova pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će vatrogasci koji su učestvovali u gašenju požara na Deliblatskoj Peščari dobiti zasluženo odlikovanje od države i dodao da će se požari sve više dešavati zbog promene klime. "Takve stvari se… »
Vučić: Do kraja godine kreću radovi na vodovodu za Brus, za puteve šest miliona evra

Vučić: Do kraja godine kreću radovi na vodovodu za Brus, za puteve šest miliona evra

Insajder pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će do kraja godine početi da se radi sistem za vodosnabdevanje Brusa "Vignjište", kao i da će biti uloženo u rekonstrukciju puteva u svim selima te opštine oko šest miliona evra u narednih nekoliko… »

N1 Info pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će vatrogasci koji su učestvovali u gašenju požara na Deliblatskoj peščari dobiti zasluženo odlikovanje od države i dodao da će se požari sve više dešavati zbog promene klime. "Takve stvari se… »

Danas pre 20 dana

Serbian News Media pre 20 dana
Vučić: 29. avgusta otvaram fabriku robota u Šapcu

Vučić: 29. avgusta otvaram fabriku robota u Šapcu

Radio 021 pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, tokom posete Brusu, da će 29. avgusta prisustvovati otvaranju fabrike robota u Šapcu. Vučić je to rekao u razgovoru sa meštankom Brusa, koja ga je pozvala da 29. avgusta prisustvuje osvećenju Crkve… »
Fabrika robota stiže u Šabac! Vučić najavio otvaranje 29. avgusta: Ovo su velike vesti za celu Srbiju

Fabrika robota stiže u Šabac! Vučić najavio otvaranje 29. avgusta: Ovo su velike vesti za celu Srbiju

Blic pre 20 dana
Otvaranje fabrike robota smatra se važnom vesti za Šabac i celu Srbiju. Vučić je ranije istakao značaj ovog događaja za razvoj regiona. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, tokom posete Brusu, da će 29. avgusta prisustvovati otvaranju… »
Vučić: Otvaramo fabriku robota u Šapcu 29. avgusta

Vučić: Otvaramo fabriku robota u Šapcu 29. avgusta

Euronews pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, tokom posete Brusu, da će 29. avgusta prisustvovati otvaranju fabrike robota u Šapcu. Vučić je to rekao u razgovoru sa meštankom Brusa, koja ga je pozvala da 29. avgusta prisustvuje osvećenju crkve… »

Pravo u centar pre 20 dana
Vučić: Oni koji se raduju nečijoj smrti samo pokazuju šta bi od ove zemlje napravili

Vučić: Oni koji se raduju nečijoj smrti samo pokazuju šta bi od ove zemlje napravili

Euronews pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas izraze najdubljeg saučešće porodici preminule dekanke Medicinskog fakulteta u Beogradu Milice Bajčetić i dodao da oni koji se raduju nečijoj smrti samo pokazuju šta bi od ove zemlje napravili. Vučić je… »
Vučić danas obilazi pet opština i gradova Rasinskog okruga

Vučić danas obilazi pet opština i gradova Rasinskog okruga

RINA pre 20 dana
KRUŠEVAC - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas će obići Rasinski okrug, gde će posetiti Brus, Trstenik, Kruševac, Varvarin i Ćićevac, prenosi Kurir. Prema objavljenom rasporedu, Vučić će u 10 časova u Brusu obići preduzeće za organsku proizvodnju… »
Predsednik Vučić danas u obilasku Rasinskog okruga

Predsednik Vučić danas u obilasku Rasinskog okruga

Euronews pre 20 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas Rasinski okrug. Kako je saopštila služba za saradnju sa medijima predsednika Republike, Vučić će danas u 10 sati obići preduzeće za organsku proizvodnju voća ''Čolići plus d.o.o.'' u Brusu… »

Vesti dana »