Povezane vesti

Indi ponovo oplela po sestri Editi, pa joj odbrusila: "Nema potrebe da me neko tako voli"

Indi ponovo oplela po sestri Editi, pa joj odbrusila: "Nema potrebe da me neko tako voli"

Telegraf pre 17 minuta
Raskol između Indire Aradinović Indi i njene sestre Edite ne prestaje, a saga je dobila nastavak. Naime, Indi se ponovo oglasila, ovoga puta nakon izjave svoje sestre o njihovom odnosu, koji je u potpunosti narušen. - Edita, zamolila bih te da u ovim… »
Edita Aradinović se oglasila nakon što je Indy poručila da je "mrtva za nju": "Ona nema lošu dušu, ali..."

Edita Aradinović se oglasila nakon što je Indy poručila da je "mrtva za nju": "Ona nema lošu dušu, ali..."

Nova pre 1 sat
Pevačica Edita Aradinović oglasila se nakon što je njena rođena sesra Indi Aradinović šokirala sve kada je u objavi na Instagramu napisala da "više nema ni majku ni sestru". Edita Aradinović je istakla da svojoj sestri želi sve najbolje i da je voli… »
"Edita, ti si nas dovela do ovoga“ Indi burno reagovala na sestrinu objavu, zabetonirala njihov odnos - evo šta joj je poručila…

"Edita, ti si nas dovela do ovoga“ Indi burno reagovala na sestrinu objavu, zabetonirala njihov odnos - evo šta joj je poručila…

Kurir pre 2 sata
Sestre Indi i Edita Aradinović godinama imaju narušen odnos, a njihove porodične svađe u više navrata bile su tema javnosti. Nakon brojnih turbulencija činilo se da su rođenjem Editine ćerke Zoie uspele da pronađu zajednički jezik i ponovo se zbliže… »
"Edita, ti si nas dovela do ovoga": Indi burno reagovala na sestrinu objavu, evo šta joj je poručila

"Edita, ti si nas dovela do ovoga": Indi burno reagovala na sestrinu objavu, evo šta joj je poručila

Mondo pre 3 sata
Indira Indi Aradinović napravila je juče pometnju na mrežama nakon što je objavila " da su joj preminule i majka i sestra". Turbulentni odnosi u porodici su se nastavili nedugo nakon što se Edita ostvarila u ulozi majke, a Indi na sav glas pričala… »
"Edita, ti znaš kako si nas dovela do ovoga! Samo nemoj ovako da me voliš" Indi odbrusila sestri, drama u porodici Aradinović…

"Edita, ti znaš kako si nas dovela do ovoga! Samo nemoj ovako da me voliš" Indi odbrusila sestri, drama u porodici Aradinović…

Blic pre 9 sati
Naglasila je da Edita u najlepšim i najtežim trenucima treba iskreno da se ponaša. Istakla je da obe najbolje znaju razloge za sadašnje probleme u njihovom odnosu. Indira Indi Aradinović oglasila se nakon izjave sestre Edite o njihovom odnosu, koji je u… »

Vesti dana »