Povezane vesti

"Mnogi mi nisu ni saučešće izjavili": Bora Santana slomljen posle sahrane oce, ne krije ko ga je razočarao

"Mnogi mi nisu ni saučešće izjavili": Bora Santana slomljen posle sahrane oce, ne krije ko ga je razočarao

Mondo pre 6 sati
Bora Santana trenutno prolazi kroz jedan od najtežih perioda u životu, nakon što je ostao bez još jednog roditelja. U ovim bolnim trenucima, podrška porodice, prijatelja i ljudi koji su mu bliski sigurno mu predstavlja veliki oslonac. Tim povodom, Bora… »
Svi se pitaju gde su bili Filip Đukić i Janjuš: Bora Santana otkrio zašto nisu došli na sahranu njegovog oca

Svi se pitaju gde su bili Filip Đukić i Janjuš: Bora Santana otkrio zašto nisu došli na sahranu njegovog oca

Telegraf pre 6 sati
Bora Santana doživeo je porodičnu tragediju kada mu je otac Dragan preminuo nakon što je doživeo četiri moždana udara. Porodica je svog člana ispratila na večni počinak pre dva dana, a rijaliti učesnik sada se oglasio i otkrio ko ga je od cimera… »
"Mnogi mi nisu izjavili saučešće" Bora Santana otkrio zašto se Filip Đukić i Janjuš nisu pojavili na sahrani njegovog oca…

"Mnogi mi nisu izjavili saučešće" Bora Santana otkrio zašto se Filip Đukić i Janjuš nisu pojavili na sahrani njegovog oca…

Blic pre 6 sati
Bora je razočaran što mu mnogi prijatelji iz estrade nisu izrazili saučešće. Marko Janjušević Janjuš nije bio na sahrani zbog ličnih razloga, ali je prvi nazvao i objasnio svoju odluku, što Bora razume. Rijaliti učesnik Bora Santana prolazi kroz jedan od… »

Vesti dana »