Povezane vesti

SSP: Bojnik i Doljevac bez pijaće vode

SSP: Bojnik i Doljevac bez pijaće vode

Jug press pre 16 minuta
NIŠ-BOJNIK-DOLJEVAC Upozoravala sam da će Bojnik i Doljevac ostati bez vode, da MHE Slavnik ne sme da bude prikačena na glavnu vodovodnu cev i da Brestovačko jezero nema kapacitet za MHE. I desilo se – dve opštine nemaju pijaću vodu! Neophodno je da se… »
Milošević (SSP): Preispitati vodnu dozvolu MHE Slavnik, Bojnik i Doljevac ostali bez vode

Milošević (SSP): Preispitati vodnu dozvolu MHE Slavnik, Bojnik i Doljevac ostali bez vode

Beta pre 1 sat
Poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) Jelena Milošević saopštila je danas da su opštine Bojnik i Doljevac ostale bez vode zbog mini-hidroelektrane (MHE) Slavnik i zatražila da se preispita njena vodna dozvola. "Upozoravala sam da će Bojnik i Doljevac… »

Serbian News Media pre 1 sat
Poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) Jelena Milošević saopštila je danas da su opštine Bojnik i Doljevac ostale bez vode zbog mini-hidroelektrane (MHE) Slavnik i zatražila da se preispita njena vodna dozvola. Upitala je, između ostalog, kako je… »
Milošević: Dve opštine ostale bez pijaće vode, mora se preispitati dozvola za MHE Slavnik

Milošević: Dve opštine ostale bez pijaće vode, mora se preispitati dozvola za MHE Slavnik

Jugmedia pre 1 sat
Upozoravala sam da će Bojnik i Doljevac ostati bez vode, da MHE Slavnik ne sme da bude prikačena na glavnu vodovodnu cev i da Brestovačko jezero nema kapacitet za MHE, i desilo se – dve opštine nemaju pijaću vodu“, saopštila je danas Narodna poslanica i… »
Milošević: Upozoravala sam da će Bojnik i Doljevac ostati bez vode – sada se to i dogodilo

Milošević: Upozoravala sam da će Bojnik i Doljevac ostati bez vode – sada se to i dogodilo

Rešetka pre 1 sat
Narodna poslanica Stranke slobode i pravde Jelena Milošević zatražila je preispitivanje vodne dozvole za MHE „Slavnik“, tvrdeći da su Bojnik i Doljevac ostali bez pijaće vode nakon što je prethodno upozoravala na moguće probleme sa radom ove male… »

Pravo u centar pre 1 sat
Poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) Jelena Milošević saopštila je danas da su opštine Bojnik i Doljevac ostale bez vode zbog mini-hidroelektrane (MHE) Slavnik i zatražila da se preispita njena vodna dozvola. Upitala je, između ostalog, kako je… »

Radio sto plus pre 1 sat
Upitala je, između ostalog, kako je preduzeće “Srbija vode” izdalo dozvolu ako su inspektori 2024. godine zabranili rad i zašto je MHE Slavnik radila do 6. avgusta ako je 31. jula bojnički vodovod izdao rešenje o privremenoj obustavi rada zbog suša… »
Bojnik i Doljevac bez pijaće vode

Bojnik i Doljevac bez pijaće vode

Prokuplje press pre 2 sata
Ono o čemu je deset dana govorila narodni poslanik Stranke slobode i pravde iz Niša Jelena Milošević se dogodilo: Bojnik i Doljevac koji dobijaju vodu iz Brestovačkog jezera ostali su bez nje. –Upozoravala sam da će Bojnik i Doljevac ostati bez vode, da… »
Milošević traži preispitivanje dozvole za MHE Slavnik zbog nestašice vode

Milošević traži preispitivanje dozvole za MHE Slavnik zbog nestašice vode

Serbian News Media pre 2 sata
Narodna poslanica Stranke slobode i pravde Jelena Milošević saopštila je da su, kako tvrdi, Bojnik i Doljevac ostali bez pijaće vode zbog MHE Slavnik i da zato treba preispitati vodnu dozvolu tog objekta. U saopštenju postavlja i niz pitanja o ulozi… »

Vesti dana »