Povezane vesti

"O, Bože, ovo nije dobro": Batist otkrio urnebesnu anegdotu kada ga je Obradović uhvatio u kafani, ono što je usledilo ga je…

"O, Bože, ovo nije dobro": Batist otkrio urnebesnu anegdotu kada ga je Obradović uhvatio u kafani, ono što je usledilo ga je…

Nova pre 1 minut
Majk Batist je legenda Panatinaikosa, a sada je dobio novo zaduženje jer je postao pomoćnik Željka Obradovića u klubu sa kojim su zajedno harali Evropom. Bio je deo ere "zelenih" kada su pet puta osvojili titulu Evrolige, a otkrio je šta razlikuje… »
"Oblio me hladan znoj kad sam video Željka": Majk Batist otkrio kako izgleda kad se Obradović pojavi u kafani

"Oblio me hladan znoj kad sam video Željka": Majk Batist otkrio kako izgleda kad se Obradović pojavi u kafani

Mondo pre 1 sat
Legendarni Majk Batist vratio se u Panatinaikos gde će biti pomoćnik Željku Obradoviću. Bio je deo trofejne ere atinskih zelenih kada je osvojeno pet titula Evrolige, a sa timom i saradnicima koje je okupio najtrofejniji evropski trener, šampionska… »
Željko upao u kafanu - "Možeš da piješ koliko hoćeš, ali..." Čuveni as priznao: "Oblio me hladan znoj!"

Željko upao u kafanu - "Možeš da piješ koliko hoćeš, ali..." Čuveni as priznao: "Oblio me hladan znoj!"

Kurir pre 1 sat
Željko Obradović poznat je kao trener koji ne prašta opuštanje kada je košarka u pitanju, ali legendarni Majk Batist sada je otkrio i potpuno drugačiju stranu srpskog stručnjaka - onu koju publika gotovo nikada nije videla. Batist se ovog leta vratio u… »

Vesti dana »