Povezane vesti
Šokantna tvrdnja bivše članice benda Pussy Riot: "FSB mi dao zadatak da organizujem ubistvo u Srbiji"
Telegraf pre 28 dana
Bivša članica ruskog umetničkog kolektiva Pussy Riot Margarita Konovalova izjavila je da je tri godine prisilno radila za Federalnu službu bezbednosti Rusije ( FSB). Dodala je da je, između ostalog, dobila zadatak da pomogne u organizovanju ubistva… »
Bivša članica benda Pusi rajot: Prisilno sam radila za ruski FSB, jedan od zadataka ubistvo u Srbiji
Radio 021 pre 28 dana
Bivša članica ruskog umetničkog kolektiva Pusi rajot Margarita Konovalova izjavila je da je tri godine prisilno radila za Federalnu službu bezbednosti (FSB) Rusije. Dodala je da je, između ostalog, dobila zadatak da pomogne u organizovanju ubistva… »
Bivša članica benda Pusi rajot: Prisilno sam radila za ruski FSB, jedan od zadataka pomoć u organizovanju ubistva u Srbiji
Insajder pre 28 dana
Bivša članica ruskog umetničkog kolektiva Pusi rajot (Pussy Riot) Margarita Konovalova izjavila je da je tri godine prisilno radila za Federalnu službu bezbednosti (FSB) Rusije i da je, između ostalog, dobila zadatak da pomogne u organizovanju ubistva… »
Bivša članica ruske grupe Pusi Rajot tvrdi da joj je FSB tražio da im pomogne u ubistvu u kafiću u Srbiji
Danas pre 28 dana
Rita Flores, bivša članica ruske grupe Pusi Rajot (Pussy Riot) tvrdi da su je početkom 2023. pripadnici ruske službe FSBnaterali da sa njima sarađuje tako što su joj pretili krivičnim gonjenjem i odmazdom. Kako prenose ruski mediji, FSB-u je dostavljala… »
Srbija kao dvorište ruske tajne službe: Planiranje ubistva, špijuniranje, kampovi za obuku, izveštaj o slučaju "zvučni top"…
Nova pre 28 dana
Bivša članica grupe „Pussy Riot“ Margarita Konovalova, poznata i kao Rita Flores, izjavila je da ju je ruska Federalna služba bezbednosti (FSB) pod pretnjama regrutovala 2023. godine, a da je jedan od zadataka koji je dobila bio da namami svog bivšeg… »
Bivša članica Pussy Riot: Tri godine sam prisilno radila za FSB, pokušali su da me uključe u ubistvo u Srbiji
N1 Info pre 28 dana
Bivša članica Pussy Riot Rita Flores izjavila je da su je u februaru 2023. godine pripadnici FSB-a primorali na saradnju pretnjama krivičnim gonjenjem i odmazdom prema njoj i njenim bližnjima. Prema njenim rečima, tokom narednih godina dostavljala je toj… »
"Ruska služba od mene tražila da u Srbiji ubijem bivšeg dečka!" Članica "Pussy Riot" otkrila pakleni plan FSB-a: Nudili mi do…
Blic pre 28 dana
FSB joj je dodelio zadatak da pomogne u otmici i likvidaciji Pjotra Verzilova, njenog bivšeg partnera i poznatog opozicionara Kao izgovor za odbijanje atentata, iskoristila je navodnu zabranu muža za kontakte sa drugim muškarcima, te potajno kontaktirala… »
Aktivistkinja Pussy Riota: „Pune tri godine radila sam za FSB, hteli su da u Srbiji ubijem bivšeg dečka“
Nova pre 28 dana
Nekadašnja članica Pussy Riota Margarita Konovalova poznatija pod umetničkim imenom Rita Flores, izašla je u javnost sa pričom o tome kako ju je ruska tajna služba FSB u februaru 2023. godine prisilno regrutovala, preteći likvidacijom njene porodice i… »
Vesti dana »
"Napravićemo Srbiju zemljom u kojoj pravda i institucije funkcionišu": Poruka Srdanovića sa dočeka u Novom Sadu
Nova pre 1 satjoš 27 povezanih
Ukrajina ogorčena zbog ukidanja sankcija ruskim oligarsima! Ministar Sibiha: Pozivam članice EU da uvedu sopstvene nacionalne sankcije
Kurir pre 2 satajoš 22 povezane
Aleksić: Koalicija Narodna Srbija povukla izbornu listu, ali se ne povlači iz političke borbe
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 22 povezane