Povezane vesti
Srbija kao dvorište ruske tajne službe: Planiranje ubistva, špijuniranje, kampovi za obuku, izveštaj o slučaju "zvučni top"…
Nova pre 14 minuta
Bivša članica grupe „Pussy Riot“ Margarita Konovalova, poznata i kao Rita Flores, izjavila je da ju je ruska Federalna služba bezbednosti (FSB) pod pretnjama regrutovala 2023. godine, a da je jedan od zadataka koji je dobila bio da namami svog bivšeg… »
Bivša članica ruske grupe Pusi Rajot tvrdi da joj je FSB tražio da im pomogne u ubistvu u kafiću u Srbiji
Danas pre 4 minuta
Rita Flores, bivša članica ruske grupe Pusi Rajot (Pussy Riot) tvrdi da su je početkom 2023. pripadnici ruske službe FSBnaterali da sa njima sarađuje tako što su joj pretili krivičnim gonjenjem i odmazdom. Kako prenose ruski mediji, FSB-u je dostavljala… »
Bivša članica Pussy Riot: Tri godine sam prisilno radila za FSB, pokušali su da me uključe u ubistvo u Srbiji
N1 Info pre 3 sata
Bivša članica Pussy Riot Rita Flores izjavila je da su je u februaru 2023. godine pripadnici FSB-a primorali na saradnju pretnjama krivičnim gonjenjem i odmazdom prema njoj i njenim bližnjima. Prema njenim rečima, tokom narednih godina dostavljala je toj… »
"Ruska služba od mene tražila da u Srbiji ubijem bivšeg dečka!" Članica "Pussy Riot" otkrila pakleni plan FSB-a: Nudili mi do…
Blic pre 4 sati
FSB joj je dodelio zadatak da pomogne u otmici i likvidaciji Pjotra Verzilova, njenog bivšeg partnera i poznatog opozicionara Kao izgovor za odbijanje atentata, iskoristila je navodnu zabranu muža za kontakte sa drugim muškarcima, te potajno kontaktirala… »
Aktivistkinja Pussy Riota: „Pune tri godine radila sam za FSB, hteli su da u Srbiji ubijem bivšeg dečka“
Nova pre 6 sati
Nekadašnja članica Pussy Riota Margarita Konovalova poznatija pod umetničkim imenom Rita Flores, izašla je u javnost sa pričom o tome kako ju je ruska tajna služba FSB u februaru 2023. godine prisilno regrutovala, preteći likvidacijom njene porodice i… »
Vesti dana »
Borba sa požarima u Srbiji: Situacija na Stolovima i u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 78 povezanih
Požar u magacinu kurirske službe u Novom Sadu lokalizovan, dvoje povređeno
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 57 povezanih
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo uz najavu pljuskova i upozorenja
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 44 povezane
Mali: Prosečna plata u Srbiji za jun iznosila više od 120.000 dinara
Newsmax Balkans pre 14 minutajoš 21 povezana
NUNS: Identifikovati i procesuirati osobe koje su udaljile novinare sa Vučićevog skupa u Kraljevu
Beta pre 1 satjoš 21 povezana