Povezane vesti
"Njegova žena je sa mojim bivšim mužem" Aleksandra Nikolić o ljubavi sa Milovanom, šokirala priznanjem: "Bila sam ljubavnica i…
Blic pre 2 dana
Jedan od najvećih obrta je to što je Milovanova bivša supruga sada u vezi sa Aleksandrinim bivšim mužem. Uprkos brojnim svađama i preprekama, Aleksandra i Milovan su danas srećni i žive zajedno. Nekadašnja rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić povukla se… »
"Njegova žena je sa mojim bivšim mužem" Aleksadra Nikolić o ljubavi sa Milovanom pre i posle Elite: Bila sam ljubavnica i to…
Kurir pre 2 dana
Aleksandra Nikolić nakon izlaska iz rijalitija povukla se iz javnog života, a sada se pojavila i govorila o svom životu pre i posle Elite. Njeno učešće je obeležila veza sa oženjenim čovekom Milovanom Minićem, koji je takođe ušao u Belu kuću. Iako je i… »
Vesti dana »
"Partizan je institucija" Trener Hetafea u čudu: Mnogo smo se mučili, atmosfera je fantastična
Kurir pre 0 minutajoš 35 povezanih
U Skupštini Srbije poslanici o rebalansu budžeta, jednokratnoj pomoći građanima i stanju na tržištu nekretnina, nastavak sutra
RTV pre 4 satijoš 35 povezanih
Ovo je žena iz Srbije koja je nestala u Nepalu tokom poplava: Objavljen spisak svih za kojima tragaju spasioci
Mondo pre 15 minutajoš 40 povezanih
Zvezdino samouništenje! Pet golova od Plzenja za Ligu konferencija
Sputnik pre 51 minutajoš 29 povezanih