Povezane vesti

"Njegova žena je sa mojim bivšim mužem" Aleksandra Nikolić o ljubavi sa Milovanom, šokirala priznanjem: "Bila sam ljubavnica i…

"Njegova žena je sa mojim bivšim mužem" Aleksandra Nikolić o ljubavi sa Milovanom, šokirala priznanjem: "Bila sam ljubavnica i…

Blic pre 2 dana
Jedan od najvećih obrta je to što je Milovanova bivša supruga sada u vezi sa Aleksandrinim bivšim mužem. Uprkos brojnim svađama i preprekama, Aleksandra i Milovan su danas srećni i žive zajedno. Nekadašnja rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić povukla se… »
"Njegova žena je sa mojim bivšim mužem" Aleksadra Nikolić o ljubavi sa Milovanom pre i posle Elite: Bila sam ljubavnica i to…

"Njegova žena je sa mojim bivšim mužem" Aleksadra Nikolić o ljubavi sa Milovanom pre i posle Elite: Bila sam ljubavnica i to…

Kurir pre 2 dana
Aleksandra Nikolić nakon izlaska iz rijalitija povukla se iz javnog života, a sada se pojavila i govorila o svom životu pre i posle Elite. Njeno učešće je obeležila veza sa oženjenim čovekom Milovanom Minićem, koji je takođe ušao u Belu kuću. Iako je i… »

Vesti dana »