Povezane vesti

"Dolazio pod tuš, stavljao mi na telo...": Jeziva ispovest žrtve koju je legendarni as zlostavljao! Bivši šampion proglašen…

"Dolazio pod tuš, stavljao mi na telo...": Jeziva ispovest žrtve koju je legendarni as zlostavljao! Bivši šampion proglašen…

Večernje novosti pre 1 sat
Bivši svetski šampion u snukeru iz 2006. godine, Škot Grejem Dot (49 godina), proglašen je krivim za seksualno zlostavljanje dvoje dece. Photo: Jonathan Brady/PA via AP, File Legendarni šampion se trenutno nalazi u pritvoru i čeka izricanje kazne. Prema… »
"Dolazio bi pod tuš, stavljao mi sapun na telo i..." Horor! Čuveni šampion progašen krivim zbog pedofilije! Uznemirujuća…

"Dolazio bi pod tuš, stavljao mi sapun na telo i..." Horor! Čuveni šampion progašen krivim zbog pedofilije! Uznemirujuća…

Kurir pre 3 sata
Kako prenosi Gardijan, Dot je u okolini Glazgova višestruko zlostavljao devojčicu u periodu od 1993. do 1996. godine, kao i dečaka između 2006. i 2010. godine. Nakon petodnevnog postupka pred Visokim sudom u Glazgovu, sud je utvrdio da se optuženi skinuo… »
Bivši svetski šampion u snukeru Grejem Dot proglašen krivim za seksualno zlostavljanje dece

Bivši svetski šampion u snukeru Grejem Dot proglašen krivim za seksualno zlostavljanje dece

Danas pre 20 sati
Nekadašnji šampion sveta u snukeru Grejem Dot proglašen je krivim za seksualno zlostavljanje dece u prošlosti. Dot (49) se suočio sa optužbama za nepristojne i razvratne radnje i ponašanje prema dva deteta, preneo je Skaj Sports (Sky Sports). Optužbe su… »

Vesti dana »