Povezane vesti

Pod ovim uslovom će Asmin moći da viđa ćerku: Oglasila se Aneli Ahmić nakon što je Nora posle 3 godine videla oca: "Srećna je…

Pod ovim uslovom će Asmin moći da viđa ćerku: Oglasila se Aneli Ahmić nakon što je Nora posle 3 godine videla oca: "Srećna je…

Blic pre 39 minuta
Asmin Durdžić je nakon tri godine razdvojenosti konačno video svoju ćerku Noru u kući Stefana Karića na Zvezdari. Majka devojčice, Aneli Ahmić, izjavila je da je spremna da omogući susrete Asmina i Nore pod uslovom da on pokazuje poštovanje prema njoj… »
ASMIN DURDŽIĆ OTIŠAO DA VIDI ĆERKU NORU! „Jel me voliš, jesi li se uželela tate?“

ASMIN DURDŽIĆ OTIŠAO DA VIDI ĆERKU NORU! „Jel me voliš, jesi li se uželela tate?“

Svet & Skandal pre 43 minuta
Rijaliti učesnik Asmin Durdžić sa Aneli Ahmić ima ćerku Noru, a sada je konačno otišao da je vidi posle toliko vremena. Na fejsbuk profilu emotivan susret oca i ćereke objavio je Asminov otac Mustafa Durdžić. Mustafa je kratko u opisu snimka napisao… »
Oglasili se Mustafa i Melvida, nakon što je Asmin video ćerku posle 3 godine: Umalo doživeli infarkt

Oglasili se Mustafa i Melvida, nakon što je Asmin video ćerku posle 3 godine: Umalo doživeli infarkt

Telegraf pre 38 minuta
Asmin Durdžić juče je, nakon tri godine, konačno video svoju ćerku Noru, a mi smo pozvali njegovog oca, Mustafu Durdžića, koji nam je otkrio kako se oseća ovim povodom! Asmin je, naime, tokom jučerašnjeg dana otišao u dom Stefana Karića na Zvezdaru… »
"Umalo smo dobili infarkt od sreće" Oglasili se roditelji Asmina Durdžića nakon što je video ćerku Noru: "Teško je biti otac…

"Umalo smo dobili infarkt od sreće" Oglasili se roditelji Asmina Durdžića nakon što je video ćerku Noru: "Teško je biti otac…

Blic pre 54 minuta
Asmin je priznao da je bio veoma nervozan pred susret, ali je zahvalan Maji na podršci i baku male Nore pohvalio za odlično vaspitanje deteta. Asminov otac, Mustafa Durdžić, izrazio je ogromnu sreću zbog susreta i naglasio da Asmin nije bio kriv za… »
Asmin video Noru posle 3 godine: Prvi put se oglasio i javno se obratio Grofici: "Svaka joj čast kako je vaspitala moju ćerku"…

Asmin video Noru posle 3 godine: Prvi put se oglasio i javno se obratio Grofici: "Svaka joj čast kako je vaspitala moju ćerku"…

Blic pre 1 sat
Asmin Durdžić je posle tri godine ponovo video svoju ćerku Noru u domu Stefana Karića na Zvezdari. Na susretu ga je pratila devojka Maja Marinković, koja mu je bila velika podrška tokom emotivnog događaja. Asmin Durdžić posle 3 godine video je svoju… »
Asmin posle 3 godine video ćerku, on objavio snimak koji je rasplakao sve: Ima poruku za Groficu

Asmin posle 3 godine video ćerku, on objavio snimak koji je rasplakao sve: Ima poruku za Groficu

Telegraf pre 1 sat
Asmin Durdžić ispunio je obećanje i posle pune 3 godine otišao da vidi ćerku Noru, koju je dobio sa Aneli Ahmić. Susret koji je uzburkao javnost odigrao se u domu Stefana Karića na Zvezdari, gde je Asmin stigao u pratnji svoje devojke Maje Marinković… »

Vesti dana »