Povezane vesti
Odloženo suđenje za ubistvo Zorana Golea u Inđiji: Jedan od optuženih nije došao u sud
Ozon pre 31 dana
SREMSKA MITROVICA – Nastavak suđenja za ubistvo Zorana Golea (44) iz Inđije, zakazan za danas, 25. avgust, pred Višim sudom u Sremskoj Mitrovici, odložen je zbog nedolaska jednog od optuženih, saznaje Ozon. Postupak se vodi protiv četvorice muškaraca… »
Zakazano suđenje za ubistvo Petra u Staroj Pazovi: Glavni pretres 30. septembra u Sremskoj Mitrovici
Ozon 25.08.2026
SREMSKA MITROVICA / STARA PAZOVA – Suđenje Marki P. (46), optuženoj za teško ubistvo supruga Petra P. (60) u Staroj Pazovi, trebalo bi da počne 30. septembra pred Višim sudom u Sremskoj Mitrovici. Datum početka glavnog pretresa određen je na pripremnom… »
Vesti dana »
"Video sam šta su napisali o meni!" Potcenili lidera Partizana, usledio brutalan odgovor: "To me motiviše, pustiću da moja igra priča!"
Kurir pre 1 minutjoš 19 povezanih
Tramp nastavlja bombardovanje: Američki predsednik odbio predlog o prekidu vatre?
Večernje novosti pre 41 minutajoš 9 povezanih
Ruski udar na Zaporožje, ima mrtvih; Kremlj: Pomno pratimo koje zemlje daju oružje Ukrajini
RTS pre 6 minutajoš 1 povezana