Povezane vesti
"Brutalan mladi fudbaler me zove celu noć..." U jeku pomirenja sa Duškom, Jelena otkrila koji je sportista lovi
Telegraf pre 26 dana
Jelenu Karleušu mnogi smatraju jednom od najatraktivnijih pevačica na sceni. iako je iza njen razvod i težak period, ona se iz svega toga izdigla jača i opet blista. Na društvenim mrežama korisnici često komentarišu njen glow up te kako je smršala… »
„ZOVE ME NAJBOGATIJI I NAJPOPULARNIJI NAŠ FUDBALER, A JA JEDEM MLADI LUK I GLEDAM HITLERA!“ Jelena Karleuša ŠOKIRALA izjavama…
Svet & Skandal pre 27 dana
Pop zvezda Jelena Karleuša važi za jednu od najpoželjnijih žena na našoj javnoj sceni. U najnovijem intervjuu za Jutjub kanal „Full Screen Media“, pevačica je otvoreno otkrila da je muškarci neprestano jure i opsedaju, ali da trenutno nije zainteresovana… »
U jeku priče o Dušku, Karleuša otkrila da je muva srpski fudbaler: "Brutalan je, najpopularniji i najbogatiji od naših"
Mondo pre 27 dana
Pevačica Jelena Karleuša je poslednjih nedelja u centru pažnje javnosti zbog pripreme za proslavu punoletstva ćerke, ali i pomirenju s bivšim mužem Duškom Tošićem, kojem je pevala na poslednjem nastupu u Beogradu, a on joj iz publike slao srca. Sada, u… »
"Brutalan mladi fudbaler me zove celu noć i preklinje" jk otkrila da u jeku pomirenja s Duškom, naš bogati sportista hoće da…
Kurir pre 27 dana
Jelena Karleuša važi za jednu od najpoželjnijih žena na našoj javnoj sceni. Pop zvezda je u intervjuu za Jutjub kanal Ful skrin medija, otkrila da je muškarci stalno jure, ali da trenutno nije zainteresovana i da ima važnijih stvari u životu. - S vremena… »
Vesti dana »
Skup ispred Specijalnog suda: Svedoci u slučaju Generalštab trpe neverovatne pritiske
Beta pre 2 satajoš 23 povezane
"To joj je rekao?!": Desingerica u šoku zbog prozivki pobednika Pinkovih zvezda, Karleuša mu nije ostala dužna
Mondo pre 2 satajoš 20 povezanih