Повезане вести
АНА ЈЕ МУФЉУЗ! Милена Качавенда раскринкала бившу куму!
Свет & Скандал пре 17 сати
Ријалити учесница Милена Качавенда отворено је говорила о учешћу у ријалитију, сумирала утиске и без длаке на језику проговорила о нарушеном односу са бившом пријатељицом Аном Ћурчић. На самом почетку, Милена Качавенда је… »
Качавенда проговорила о Ани Ћурчић: "Она је муфљуз по природи, била је на лековима због Звездана и Анђеле"
Телеграф пре 1 дан
Милена Качавенда осврнула се на своју бившу дугогодишњу пријатељицу Ану Ћурчић и открила шта мисли о њој. Након што је завршила учешће у "Елити 9", она је у емисији "Бункер" сумирала утиске о свему што је преживела на… »
"Она је муфљуз по природи": Качавенда развезала језик о Ани Ћурчић: "Тешко је поднела то са Звезданом и Анђелом, била је на…
Блиц пре 1 дан
Милена Качавенда је након изласка из ријалитија 'Елита 9' сумирала своје утиске и поделила дилеме око могућег поновног уласка у нову сезону. Иако је уморна од свега што је прошла, и даље има снажну жељу за правдом и суочавањем… »
"Ана је муфљуз по природи" Милена Качавенда о односу и пријатељству са Аном Ћурчић: Ја сам је животом бранила...
Курир пре 1 дан
Милена Качавенда проговорила је о свом учешћу у Елите 9 и сумирала утиске. На самом почетку је признала да је у дилеми да ли би поново ушла на велелепно имање. - После свега што сам преживела, мислим да не бих поново ушла. Али… »
Вести дана »
Најмање 31 особа погинула у поплавама и клизиштима у Непалу, 384 особе пријављене као нестале
Инсајдер пре 52 минутајош 29 повезаних
НБС: Седам милиона људи и фирми у Србији има платне картице, велики раст употребе
Нова економија пре 1 сатјош 40 повезаних
Лазовић (ЗЛФ): Ребалансом буџета паре за Национални стадион усмерити студентима и у инфраструктуру
Бета пре 1 сатјош 47 повезаних
Срби се опраштају од Доли Партон: Култна "Јолене" на свим мрежама, Чеда шеровао интервју о правима ЛГБТQ (видео)
Мондо пре 1 сатјош 30 повезаних