Povezane vesti
ANA JE MUFLJUZ! Milena Kačavenda raskrinkala bivšu kumu!
Svet & Skandal pre 24 dana
Rijaliti učesnica Milena Kačavenda otvoreno je govorila o učešću u rijalitiju, sumirala utiske i bez dlake na jeziku progovorila o narušenom odnosu sa bivšom prijateljicom Anom Ćurčić. Na samom početku, Milena Kačavenda je priznala da je u dilemi oko… »
Kačavenda progovorila o Ani Ćurčić: "Ona je mufljuz po prirodi, bila je na lekovima zbog Zvezdana i Anđele"
Telegraf pre 24 dana
Milena Kačavenda osvrnula se na svoju bivšu dugogodišnju prijateljicu Anu Ćurčić i otkrila šta misli o njoj. Nakon što je završila učešće u "Eliti 9", ona je u emisiji "Bunker" sumirala utiske o svemu što je preživela na velelepnom imanju, a porogovorila… »
"Ona je mufljuz po prirodi": Kačavenda razvezala jezik o Ani Ćurčić: "Teško je podnela to sa Zvezdanom i Anđelom, bila je na…
Blic pre 25 dana
Milena Kačavenda je nakon izlaska iz rijalitija 'Elita 9' sumirala svoje utiske i podelila dileme oko mogućeg ponovnog ulaska u novu sezonu. Iako je umorna od svega što je prošla, i dalje ima snažnu želju za pravdom i suočavanjem sa neistomišljenicima… »
"Ana je mufljuz po prirodi" Milena Kačavenda o odnosu i prijateljstvu sa Anom Ćurčić: Ja sam je životom branila...
Kurir pre 25 dana
Milena Kačavenda progovorila je o svom učešću u Elite 9 i sumirala utiske. Na samom početku je priznala da je u dilemi da li bi ponovo ušla na velelepno imanje. - Posle svega što sam preživela, mislim da ne bih ponovo ušla. Ali, moram da priznam onu moju… »
Vesti dana »
Osipanje izborne liste Evropska Srbija zbog odluke o izlasku na izbore
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 29 povezanih
Tramp potpisao zakon o sankcijama Rusiji: Na udaru ruski energetski sektor
Danas pre 4 satijoš 16 povezanih
Vremenska prognoza za vikend: Toplo sa sunčanim intervalima i lokalnim pljuskovima
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 18 povezanih
ANEM: Napadom na novinarku u Nišu SNS pokazuje da ne želi objektivno praćenje izborne kampanje
Insajder pre 2 satajoš 12 povezanih